• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Günaydım kızlar ❤️ Herkes iyidir inşallah. Bizim dün kontrolümüz vardı. 35cm, 1350gr olmuşuz, maşallah... Kilolar aldı başını gitti bu arada. Son zamanlarda yemeyi içmeyi baya bi abarttım, araya tatil de girince varın siz düşünün.. Toplam yaklasık 10kg'dayım. Ama buna bi dur demenin zamanı geldi :oha: Siz de son durumlar ne?

Biz de bu ayın sonunda odamızı düzeceğiz inşallah. İkea odasına karar verdik, bakalım sonuç ne olacak. Pax sistemli dolapları bilenler vardr aranızda, hem kullanışlı hem de ilerde istediğimiz kadar uzatabiliriz ya da kapaklarını değiştirebiliriz. Tatlı telaşımız artık yavaş yavaş başlıyor:KK46:

Günaydım kızlar ❤️ Herkes iyidir inşallah. Bizim dün kontrolümüz vardı. 35cm, 1350gr olmuşuz, maşallah... Kilolar aldı başını gitti bu arada. Son zamanlarda yemeyi içmeyi baya bi abarttım, araya tatil de girince varın siz düşünün.. Toplam yaklasık 10kg'dayım. Ama buna bi dur demenin zamanı geldi :oha: Siz de son durumlar ne?

Biz de bu ayın sonunda odamızı düzeceğiz inşallah. İkea odasına karar verdik, bakalım sonuç ne olacak. Pax sistemli dolapları bilenler vardr aranızda, hem kullanışlı hem de ilerde istediğimiz kadar uzatabiliriz ya da kapaklarını değiştirebiliriz. Tatlı telaşımız artık yavaş yavaş başlıyor:KK46:
Olsun canım kilolar verilir. Bebişimiz sağlıklı olsun da. Ben de 10 kiloyu doldurdum :D ama memnunum

Maşallah barekallah bebeğinin kilosu da geyet yerinde hatta ilerden gidiyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Aşkolsun canım benim elestirebilirsin de tabiki burda birbirimizden bicok şey ogreniyoruz.. ilginç geldi sadece.:KK200::KK200::-)

Olsun canım kilolar verilir. Bebişimiz sağlıklı olsun da. Ben de 10 kiloyu doldurdum :KK70: ama memnunum

Maşallah barekallah bebeğinin kilosu da geyet yerinde hatta ilerden gidiyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah

Âmin canım, cümlemizin inşallah :KK74:
Ben tatilde yemeği abartınca bizim tosuncuk da bayram etti, o yüzden sanırım bu kez normalinden tosbik çıktı kontrolde. Dediğin gibi kilolar elbet verilir, sağlıklı doğsunlar da gerisi tefferuat :KK200:

Bende aynı dolaplardan istiyorum.Dünde kararımı verdim büyüyen beşik alacağım.İnşallah sende tez zamanda kararını verirsin canım. :anneadayı:
Eminim çok rahatlamissindir canım,insanın aklını kurcalıyor epeyce.Beğendiğiniz,seçtiğiniz bir model varmı canim,İlknur bebeğin modelllerini beğendim ben de ama malını bilemiyorum,netten almak zorundayım bir de.Bu arada senin kızın mı,oğlun mu olacaktı canim?

Maşallah canım,büyümüs bebişin.Ne güzel Ben de kontrole gitmek istiyorum daha iki hafta var.Ben de 8 kilo aldım alınıyor ister istemez.O 10 kilonun içinde bebeğin var,eşi,suyu var Sıkma canını.Dedigin tarz dolaplar ikeada mi canım?

Âmin canım, cümlemizin inşallah :KK74:
Ben tatilde yemeği abartınca bizim tosuncuk da bayram etti, o yüzden sanırım bu kez normalinden tosbik çıktı kontrolde. Dediğin gibi kilolar elbet verilir, sağlıklı doğsunlar da gerisi tefferuat :KK200:
Aynen canım. Benimde pazartesi şeker yüklemem ve kontrolüm var inşallah ben de güzel haberler veriririm

image.jpeg
image.jpeg
Eminim çok rahatlamissindir canım,insanın aklını kurcalıyor epeyce.Beğendiğiniz,seçtiğiniz bir model varmı canim,İlknur bebeğin modelllerini beğendim ben de ama malını bilemiyorum,netten almak zorundayım bir de.Bu arada senin kızın mı,oğlun mu olacaktı canim?

Maşallah canım,büyümüs bebişin.Ne güzel Ben de kontrole gitmek istiyorum daha iki hafta var.Ben de 8 kilo aldım alınıyor ister istemez.O 10 kilonun içinde bebeğin var,eşi,suyu var Sıkma canını.Dedigin tarz dolaplar ikeada mi canım?

Evet canım, ikeada isteğine göre içini falan yaptırabiliyorsun. Ben klasik kıyafet dolaplarında maalesef düzen tutturamayan biriyim, dolabım 1 hafta düzgünse, 6 ay dağınık :KK53: Pax sistemlerde bi nebze olsun kolaylaşıyor düzen sağlamak.
Bak yukardaki fotoğraflar 1-2 örnek olsun.
Dolabın boyunu enini de istediğin gibi seçebiliyorsun ve iyi olan içini zamanla istediğin gibi dizayn edebiliyorsun parçalarını alarak ( sepet, çekmece vs. Gibi) . Bana baya kullanışlı gibi geliyor. Etrafımda da hep olumlu şeyler işitiyorum bu dolaplarla ilgili. Bakalım inşallah ben de memnun kalırım.

Sen nasıl oldun, atlattın mı rahatsızlığını?

Eki Görüntüle 1831782 Eki Görüntüle 1831778

Evet canım, ikeada isteğine göre içini falan yaptırabiliyorsun. Ben klasik kıyafet dolaplarında maalesef düzen tutturamayan biriyim, dolabım 1 hafta düzgünse, 6 ay dağınık :KK53: Pax sistemlerde bi nebze olsun kolaylaşıyor düzen sağlamak.
Bak yukardaki fotoğraflar 1-2 örnek olsun.
Dolabın boyunu enini de istediğin gibi seçebiliyorsun ve iyi olan içini zamanla istediğin gibi dizayn edebiliyorsun parçalarını alarak ( sepet, çekmece vs. Gibi) . Bana baya kullanışlı gibi geliyor. Etrafımda da hep olumlu şeyler işitiyorum bu dolaplarla ilgili. Bakalım inşallah ben de memnun kalırım.

Sen nasıl oldun, atlattın mı rahatsızlığını?

Çok sağol canım,çok şükür daha iyiyim.
Çok kullanışlı olur gerçekten,dolap içleri de çok çabuk dağılıyor ama yani :) sürekli müdahale gerekiyor.İnternetten alınca da parça parça istediğini alabiliyosundur değil mi? Bakınayım biraz bunlara teşekkürler canım.

Bende 24.haftadayım 8kilo aldım umarım toplamda 20yi geçmem bakalım

Kizlar cevaplariniz icin tesekkur ederim.
Bugun doktora gittim ve kendi doktorumdan daha cok sevdim :) sanirim bununla devam edecegim. Tamamen normal dogum yanlisi ve cok pozitif bir doktor.
Seker yuklemesi istemiyorum dedim canin sagolsun eskiden seker yuklemesi mi vardi dedi. Biz karin cevresinden anlariz zaten bebegin her sey yolunda mi dedi vs.
bebegim 30 cm 700 gr. Tamamen ortalama bir bebek dedi doktor. sizinkilerw gore biraz zayif kaldi ama olsun :)
Kizima ben de oda yapmiyorum simdilik ilk 3 ay yanimizda sonra odasina alacagim bir yatagi var onda yatacak belli zamana kadar
Hayirlisi insallah

Bu arada 27+5 dedi ve tam 10 kilo almışım:oha: Bebek bi kilo ben on kilo:halay:bakalım daha kaç alıcaz

Merhaba şeker anneler,
hepimiz araştırmalar telaşlar içindeyiz değil mi ne alsak ne almasak... :)
Ben de aynı durumdayım,araştırmalar soruşturmalar herkesten bir fikir her kafadan bir ses..bi türlü netleştiremedim..
En azından şimdilik oda yapmayacağım o belli.Park yatak almaya karar verdim, nette okuduklarımdan da kafam karıştı,sağlam olsun ,her ihtimale sallanabilir olsun,kapanınca çok yer kaplamasın,boyundan çok eni önemliymiş bebişler dönmeye başlayınca dar gelebiliyormuş, bir de fışırdıyormuş bazı park yataklar bebekler zamanla rahatsız oluyormuş... graco chico kraftın ürünlerini incelenedim bi... kararsızım...fışırdamayan, sağlam,geniş,şart değil ama sallanabilir bir park yatak önerisi olan var mı arkadaşlar:))

Bu arada bende bugün çıkıp biraz bakınıcam beşiklere falan bi fikrim olsun istiyorum hepsine bakmak istiyorum ama aklımda ahşap sallanan beşik var bakalım
ben de bayılıyorum o beşiklere çok güzeller :)) ama bebiş biraz büyüyünce sığamıyormuş bi arkadaşım kullanamamış hiç.. ondan bi süre yanımda park yatakta yatırmayı düşünüyorum,hatta bi arkadaşım 4 yaşına kadar park yatakta yatırdı sonra oğlunun beğendiği bir odayı aldılar :)
çok seçenek var,karar vermek de zor..kolay gelsin bakalım hepimize :)

Back