• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ayyy ne kadar dogurmaya merakliymişim. 4 defa gondermisim :KK70:
Üzülme canım yaa bi dahaki kontrolünde daha net olur sanki iyice bi araştırıp tecrübeli iyi bi doktora mı gitsen ki daha emin olmak için tabi bilmiyorum doktorlarını şimdi ben de için rahatlar en azından nerde yaşıyodun sen

Üzülme canım yaa bi dahaki kontrolünde daha net olur sanki iyice bi araştırıp tecrübeli iyi bi doktora mı gitsen ki daha emin olmak için tabi bilmiyorum doktorlarını şimdi ben de için rahatlar en azından nerde yaşıyodun sen
Aslinda ozelde gittigim diktor iyi sayilir. Ona guvenmekten baska carem yok :) dhastanesindekine tahlil yaptirmak icin gitmisim... tsk ederim canim

Mrb güzel anneler. Bugün doktorumuza ayrıntılı ultrason sonucunu gosterdim plesentadan bebegime giden sol damarda direnç cikti biraz moralim bozuldu inşallah düzelir yoksa bebeğim beslenemezmis :KK43: Kesinlikle ve kesinlikle tuzdan uzak durun ben ilk aylarda fazlasıyla turşu yemistim genelde fazla tuzdan kaynaklaniyormus

merhabalar, bu mesajınızı şimdi gördüm, aynı sorun benim ayrıntılı ultrason sonucumda da çıkmıştı, onun üzerine bugün perinatoloji bölümüne gittim, bugün sistemler çöktüğü için pek bir sonuç alamadık, önmüzdeki haftalarda tekrar gideceğim, sizin son durumunuz nedir? ben pek bilgi toplayamadım bu durum ile ilgili henüz..

merhabalar, bu mesajınızı şimdi gördüm, aynı sorun benim ayrıntılı ultrason sonucumda da çıkmıştı, onun üzerine bugün perinatoloji bölümüne gittim, bugün sistemler çöktüğü için pek bir sonuç alamadık, önmüzdeki haftalarda tekrar gideceğim, sizin son durumunuz nedir? ben pek bilgi toplayamadım bu durum ile ilgili henüz..
Kendi Dr uma henüz muayene olamadım canim. İstanbula gezmeye gelmiştim burda rahatsızlaninca bi Dr a gittim ona sordum ayrintilida böyle bi problem çıkmıştı siz bişey görebiliyor musunuz diye o da bebeğinin gelişimi gayet güzel korkulacak bişey göremiyorum ben dedi. Tuzdan ve hamurdan uzak duracaksin dedi. Zaten nette 26. Haftaya kadar kendiliğinden de düzelebilir yazıyodu umarım düzelmistir.

Son adet tarifime gore 25+3, izel hastanediki ultrasyin tarihi 24+3 . Bugun gittigim devlet hastanesi ultrasyon 22+3 diyor. Boyle fark mi olur.. canim cok sikildi. Ilkk bastan beri bir hafta gec dollenme var demisti doktor. Ona eyvallah ama bugun ku diktor canimi cok sikti :KK43:
Canım benim doktorum söylemiyor bile makineden ölçümden çok farkediyor bazen 500gr bile farklı çıkabilir o yüzden hic kafani karistirtirma onların bir önemi yok demişti. Özeldeki ultrason daha detaylıdır diye düşünüyorum. Bunun için stres yapma :)

Kızlar şeker yüklemem tok karnına 91, 1saat sonra 123, 2saat sonra 114 normal heralde cuma gitcem doktora
Evet canım normal ne güzel ;) 140 ustu yüksek.

Benim kız bu aralar karnımda taklalar atıyor sanki maşallah. Bazen ayaktayken hissetmiyorum da uzanınca izliyoruz :)) yatarken zorluklar yeni başladı bende artik dönemiyorum resmen :))

140 altı normal dedi benim doktor. Benim de pazartesi yüklemedne sonra 168 çıktı :KK43: diyetisyene yönlendirdi diyete başlandı. Düşmezse insilün dedi :/

Dikkatli olursan inş. düşer canım. Bence insülin kullanacak kadar yüksek bir değer değil. Ailemde bir sürü şeker hastası var oradan biliyorum. Zaten bebek için de en sağlıklısı protein vb besinlerle midemizi doldurmak. Üzülme az kaldı hayırlısı ile doğum yapalım sonra yine yeriz ne istersek.

Kendi Dr uma henüz muayene olamadım canim. İstanbula gezmeye gelmiştim burda rahatsızlaninca bi Dr a gittim ona sordum ayrintilida böyle bi problem çıkmıştı siz bişey görebiliyor musunuz diye o da bebeğinin gelişimi gayet güzel korkulacak bişey göremiyorum ben dedi. Tuzdan ve hamurdan uzak duracaksin dedi. Zaten nette 26. Haftaya kadar kendiliğinden de düzelebilir yazıyodu umarım düzelmistir.

doğum tarihin 29 ağustos mu görünüyor :) benim de aynı :) 29 ağustos, inşallah vaktinde sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağımıza alırız ;)

Kızlarr bebek arabamızı aldık casual quantum aldım hiç aklımda yoktu satıcı çok etkiledi bi fikir olur belki sizlere de

Canım benim doktorum söylemiyor bile makineden ölçümden çok farkediyor bazen 500gr bile farklı çıkabilir o yüzden hic kafani karistirtirma onların bir önemi yok demişti. Özeldeki ultrason daha detaylıdır diye düşünüyorum. Bunun için stres yapma :)

Evet canım normal ne güzel :KK66: 140 ustu yüksek.

Benim kız bu aralar karnımda taklalar atıyor sanki maşallah. Bazen ayaktayken hissetmiyorum da uzanınca izliyoruz :)) yatarken zorluklar yeni başladı bende artik dönemiyorum resmen :))
Bende artık yattığımın keyfini alamıyrm sadece yan yatmak ve dönüşlerde sıkıntı çekmek beni yataktan soğuttu

Dikkatli olursan inş. düşer canım. Bence insülin kullanacak kadar yüksek bir değer değil. Ailemde bir sürü şeker hastası var oradan biliyorum. Zaten bebek için de en sağlıklısı protein vb besinlerle midemizi doldurmak. Üzülme az kaldı hayırlısı ile doğum yapalım sonra yine yeriz ne istersek.
Sağol cnaım kısmet bakalım inşallah düşer. Gebe biriyle normal kişinin değerleri farklı düşünülüyormuş. Dün de 197 çıktı.
Pazartesi yine kontrol var bakalım ne diyecek

İnşallah canım dünde 197 çıktı :/
Dikkat ettiğin halde mi bu kadar yüksek çıktı? Şekerli meyve yiyorsan onları da kes eksi meyveye yönel.

Yanlış anlama ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoksa elbette sen en iyisini istiyor ve düşünüyorsun.

Dikkat ettiğin halde mi bu kadar yüksek çıktı? Şekerli meyve yiyorsan onları da kes eksi meyveye yönel.

Yanlış anlama ben yardımcı olmaya çalışıyorum. Yoksa elbette sen en iyisini istiyor ve düşünüyorsun.
Yok canım aşk olsun yanlış anlar mıyım :) teşekkür ederim.

Bir gece öncesi dayanamadım küçük bir dilim tatlı yedim :/ ertesi gün öyle çıktı

Yok canım aşk olsun yanlış anlar mıyım :) teşekkür ederim.

Bir gece öncesi dayanamadım küçük bir dilim tatlı yedim :/ ertesi gün öyle çıktı

Yapma güzelim ne olursun. Bebeğin şekerden kuvozde kalsın istemezsin. Evde bulundurma gönder tüm tatlıları.

Back