• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba
Ben memnundum. 30. Haftaya kadar devam ettim. Sonra dogum yapacagim hastaneye gectim. Devlet hastanelerinde oyle uzun uzun muayene şansı olmuyor.
Bence gidip bir konusun zaten hissedersiniz :KK66:
Çok sordum ama nerde oturuyorsunuz acaba birde istinye devlet hasatnesinde savaş Özkan var onuda çok iyi duydum. Ne kadar kararsız kaldım istiyorum bir dr bilsin herşeyi onunla hep iletişimde olayım.

Peki hangi hastanede doğum yaptınız.

Çok sordum ama nerde oturuyorsunuz acaba birde istinye devlet hasatnesinde savaş Özkan var onuda çok iyi duydum. Ne kadar kararsız kaldım istiyorum bir dr bilsin herşeyi onunla hep iletişimde olayım.

O zaman alibeykoy tarafinda oturuyordum o yuzden oraya yakin biyere gittim.
Herseyini anlatabilmek icin doktorla iletisiminin iyi olmasi gerekli. O yuzden git görüş demistim

O zaman alibeykoy tarafinda oturuyordum o yuzden oraya yakin biyere gittim.
Herseyini anlatabilmek icin doktorla iletisiminin iyi olmasi gerekli. O yuzden git görüş demistim
Bende bekarken Alibeyköy akşemsettin de oturuyordum.Şimdi evlendim Gültepede oturuyorum.Bakalım Mayıs da gideceğim inşallah herşeyin hayırlısı olsun ne diyim.Dediğin gibi gidip gelip öyle öğrenecğim doktorları

Back
X