2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Ya bu arada 168 yüksek bşr değer mi gebe için. Bir haftada düşmezse insilüne geçecek kadar sıkıntı verecek bir değer gibi gelmedi bana :/

Ya bu arada 168 yüksek bşr değer mi gebe için. Bir haftada düşmezse insilüne geçecek kadar sıkıntı verecek bir değer gibi gelmedi bana :/

Bana verilen kağıtta normal değerlerin 100-140 arası olduğu yazıyordu, bu değerlerin üstünde çıkmış seninki canım, benim 108 di. Ama diyeti uygularsan inşallah düşer, rahat edersin.

Bizim ailede genetik olarak var. Benim annem yaklasik 20 yildir seker hastasi. Ablam da ilk hamileliinde ciktinsekeri. Bir daha da dusmedi..
Bende yarin gidip kan verecegim. Bakalim kac cikacak. Hamileligimin 12. Haftasinda tok karina 130 cikmisti. O zaman da doktor yuksek demisti. Bakalim yarin ne diyecek

İnşallah iyi çıkar canım şimdiden kötü düşünme belli olmaz.

Hadi ya geçmiş olsun yarında benim olcak inşallah bişey çıkmaz

Bu izin konusunu netleştirmek lazım 8 hafta cok çok az,zaten bence 6 ay izin verilmeli anneye
Doğumum Ağustos 22 görünüyor ama inşallah bebeğim acele etmez.Aktarabilsek çok iyi olurdu.

Bu izin konusunu netleştirmek lazım 8 hafta cok çok az,zaten bence 6 ay izin verilmeli anneye
Doğumum Ağustos 22 görünüyor ama inşallah bebeğim acele etmez.Aktarabilsek çok iyi olurdu.
Canım toplamda 16 hafta veriliyor. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra. ama dilersen 32.haftada değil de 36. haftanın bitimine kadar dr raporuyla çalışıp izinlerini doğumdan sonrasına devredebiliyorsun

Canım toplamda 16 hafta veriliyor. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra. ama dilersen 32.haftada değil de 36. haftanın bitimine kadar dr raporuyla çalışıp izinlerini doğumdan sonrasına devredebiliyorsun
O şekilde daha mantıklı bence de zaten seminerlere denk geliyor son zamanlar pek yormaz

Son adet tarifime gore 25+3, izel hastanediki ultrasyin tarihi 24+3 . Bugun gittigim devlet hastanesi ultrasyon 22+3 diyor. Boyle fark mi olur.. canim cok sikildi. Ilkk bastan beri bir hafta gec dollenme var demisti doktor. Ona eyvallah ama bugun ku diktor canimi cok sikti

O şekilde daha mantıklı bence de zaten seminerlere denk geliyor son zamanlar pek yormaz
Haklısın canım.

Ben iznimi uzatmayacağım hatta ne kadar erken çıkarsam kar. 32.haftam 9 temmuz ama 4 temmuz arefe ile resmi tatil başlar o yüzden 1 temmuz itibariyle 1 hafta erkenden izne çıkmış olurum inşallah :)

Hiç kafana takma canım makineden makineye değişiyordur. Kadın doğum dr. hobisi hamile bayanların canını sıkmak. +10 , - 10'a kadar olan tüm tarihler normaldir diye yazıyordu okuduğum kitapta.

Sıkma canını gayet normal doktordan doktora değişebiliyor o.

Hiç kafana takma canım makineden makineye değişiyordur. Kadın doğum dr. hobisi hamile bayanların canını sıkmak. +10 , - 10'a kadar olan tüm tarihler normaldir diye yazıyordu okuduğum kitapta.

Iyi de ben ne zaman doguracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…