Ya bu arada 168 yüksek bşr değer mi gebe için. Bir haftada düşmezse insilüne geçecek kadar sıkıntı verecek bir değer gibi gelmedi bana :/
İnşallah canım teşekkür ederimBana verilen kağıtta normal değerlerin 100-140 arası olduğu yazıyordu, bu değerlerin üstünde çıkmış seninki canım, benim 108 di. Ama diyeti uygularsan inşallah düşer, rahat edersin.
Bizim ailede genetik olarak var. Benim annem yaklasik 20 yildir seker hastasi. Ablam da ilk hamileliinde ciktinsekeri. Bir daha da dusmedi..Ya bu arada 168 yüksek bşr değer mi gebe için. Bir haftada düşmezse insilüne geçecek kadar sıkıntı verecek bir değer gibi gelmedi bana :/
İnşallah iyi çıkar canım şimdiden kötü düşünme belli olmaz.Bizim ailede genetik olarak var. Benim annem yaklasik 20 yildir seker hastasi. Ablam da ilk hamileliinde ciktinsekeri. Bir daha da dusmedi..
Bende yarin gidip kan verecegim. Bakalim kac cikacak. Hamileligimin 12. Haftasinda tok karina 130 cikmisti. O zaman da doktor yuksek demisti. Bakalim yarin ne diyecek
Hadi ya geçmiş olsun yarında benim olcak inşallah bişey çıkmaz168 çıktı diyete başlandıbir hafta boyunca günde 4 kez aç tok ölçüm var diyetle düşerse doğuma kadar diyet. Düşmezse insilün + diyet zaten zayıf hamile kalmıştım 42 kiloydum şimdi 52-53 üm. Kilo alıyorum diye sevinirken şeker çıktı
İnşallah canım.Hadi ya geçmiş olsun yarında benim olcak inşallah bişey çıkmaz
O his bende de var umarım bu konuda sağlıklı ve mantıklı davranabilirim doğumdan sonraKızlar belki çok sacma gelebilir size ama ben şimdiden oğlumu çok kiskaniyorum.dogunca bir ben opiyim kimse öpmesin istiyorum,ha bi de babası tabiki :)))
Canım toplamda 16 hafta veriliyor. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra. ama dilersen 32.haftada değil de 36. haftanın bitimine kadar dr raporuyla çalışıp izinlerini doğumdan sonrasına devredebiliyorsunBu izin konusunu netleştirmek lazım 8 hafta cok çok az,zaten bence 6 ay izin verilmeli anneye
Doğumum Ağustos 22 görünüyor ama inşallah bebeğim acele etmez.Aktarabilsek çok iyi olurdu.
O şekilde daha mantıklı bence de zaten seminerlere denk geliyor son zamanlar pek yormazCanım toplamda 16 hafta veriliyor. 8 hafta doğumdan önce 8 hafta doğumdan sonra. ama dilersen 32.haftada değil de 36. haftanın bitimine kadar dr raporuyla çalışıp izinlerini doğumdan sonrasına devredebiliyorsun
Haklısın canım.O şekilde daha mantıklı bence de zaten seminerlere denk geliyor son zamanlar pek yormaz
Hiç kafana takma canım makineden makineye değişiyordur. Kadın doğum dr. hobisi hamile bayanların canını sıkmak. +10 , - 10'a kadar olan tüm tarihler normaldir diye yazıyordu okuduğum kitapta.Son adet tarifime gore 25+3, izel hastanediki ultrasyin tarihi 24+3 . Bugun gittigim devlet hastanesi ultrasyon 22+3 diyor. Boyle fark mi olur.. canim cok sikildi. Ilkk bastan beri bir hafta gec dollenme var demisti doktor. Ona eyvallah ama bugun ku diktor canimi cok sikti
Sıkma canını gayet normal doktordan doktora değişebiliyor o.Son adet tarifime gore 25+3, izel hastanediki ultrasyin tarihi 24+3 . Bugun gittigim devlet hastanesi ultrasyon 22+3 diyor. Boyle fark mi olur.. canim cok sikildi. Ilkk bastan beri bir hafta gec dollenme var demisti doktor. Ona eyvallah ama bugun ku diktor canimi cok sikti
Hiç kafana takma canım makineden makineye değişiyordur. Kadın doğum dr. hobisi hamile bayanların canını sıkmak. +10 , - 10'a kadar olan tüm tarihler normaldir diye yazıyordu okuduğum kitapta.
Iyi de ben ne zaman doguracagimSıkma canını gayet normal doktordan doktora değişebiliyor o.
Hiç kafana takma canım makineden makineye değişiyordur. Kadın doğum dr. hobisi hamile bayanların canını sıkmak. +10 , - 10'a kadar olan tüm tarihler normaldir diye yazıyordu okuduğum kitapta.
Iyi de ben ne zaman doguracagimSıkma canını gayet normal doktordan doktora değişebiliyor o.
Iyi de ben ne zaman doguracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?