Olsun canım kilolar verilir. Bebişimiz sağlıklı olsun da. Ben de 10 kiloyu doldurdumGünaydım kızlarHerkes iyidir inşallah. Bizim dün kontrolümüz vardı. 35cm, 1350gr olmuşuz, maşallah... Kilolar aldı başını gitti bu arada. Son zamanlarda yemeyi içmeyi baya bi abarttım, araya tatil de girince varın siz düşünün.. Toplam yaklasık 10kg'dayım. Ama buna bi dur demenin zamanı geldi Siz de son durumlar ne?
Biz de bu ayın sonunda odamızı düzeceğiz inşallah. İkea odasına karar verdik, bakalım sonuç ne olacak. Pax sistemli dolapları bilenler vardr aranızda, hem kullanışlı hem de ilerde istediğimiz kadar uzatabiliriz ya da kapaklarını değiştirebiliriz. Tatlı telaşımız artık yavaş yavaş başlıyor
Olsun canım kilolar verilir. Bebişimiz sağlıklı olsun da. Ben de 10 kiloyu doldurdumama memnunum
Maşallah barekallah bebeğinin kilosu da geyet yerinde hatta ilerden gidiyor. Sağlıkla ilerlesin inşallah
Aşkolsun canım benim elestirebilirsin de tabiki burda birbirimizden bicok şey ogreniyoruz.. ilginç geldi sadece.
Eminim çok rahatlamissindir canım,insanın aklını kurcalıyor epeyce.Beğendiğiniz,seçtiğiniz bir model varmı canim,İlknur bebeğin modelllerini beğendim ben de ama malını bilemiyorum,netten almak zorundayım bir de.Bu arada senin kızın mı,oğlun mu olacaktı canim?Bende aynı dolaplardan istiyorum.Dünde kararımı verdim büyüyen beşik alacağım.İnşallah sende tez zamanda kararını verirsin canım.
Maşallah canım,büyümüs bebişin.Ne güzel Ben de kontrole gitmek istiyorum daha iki hafta var.Ben de 8 kilo aldım alınıyor ister istemez.O 10 kilonun içinde bebeğin var,eşi,suyu var Sıkma canını.Dedigin tarz dolaplar ikeada mi canım?Günaydım kızlarHerkes iyidir inşallah. Bizim dün kontrolümüz vardı. 35cm, 1350gr olmuşuz, maşallah... Kilolar aldı başını gitti bu arada. Son zamanlarda yemeyi içmeyi baya bi abarttım, araya tatil de girince varın siz düşünün.. Toplam yaklasık 10kg'dayım. Ama buna bi dur demenin zamanı geldi Siz de son durumlar ne?
Biz de bu ayın sonunda odamızı düzeceğiz inşallah. İkea odasına karar verdik, bakalım sonuç ne olacak. Pax sistemli dolapları bilenler vardr aranızda, hem kullanışlı hem de ilerde istediğimiz kadar uzatabiliriz ya da kapaklarını değiştirebiliriz. Tatlı telaşımız artık yavaş yavaş başlıyor
Aynen canım. Benimde pazartesi şeker yüklemem ve kontrolüm var inşallah ben de güzel haberler veriririmÂmin canım, cümlemizin inşallah
Ben tatilde yemeği abartınca bizim tosuncuk da bayram etti, o yüzden sanırım bu kez normalinden tosbik çıktı kontrolde. Dediğin gibi kilolar elbet verilir, sağlıklı doğsunlar da gerisi tefferuat
Eminim çok rahatlamissindir canım,insanın aklını kurcalıyor epeyce.Beğendiğiniz,seçtiğiniz bir model varmı canim,İlknur bebeğin modelllerini beğendim ben de ama malını bilemiyorum,netten almak zorundayım bir de.Bu arada senin kızın mı,oğlun mu olacaktı canim?
Maşallah canım,büyümüs bebişin.Ne güzel Ben de kontrole gitmek istiyorum daha iki hafta var.Ben de 8 kilo aldım alınıyor ister istemez.O 10 kilonun içinde bebeğin var,eşi,suyu var Sıkma canını.Dedigin tarz dolaplar ikeada mi canım?
Eki Görüntüle 1831782 Eki Görüntüle 1831778
Evet canım, ikeada isteğine göre içini falan yaptırabiliyorsun. Ben klasik kıyafet dolaplarında maalesef düzen tutturamayan biriyim, dolabım 1 hafta düzgünse, 6 ay dağınıkPax sistemlerde bi nebze olsun kolaylaşıyor düzen sağlamak.
Bak yukardaki fotoğraflar 1-2 örnek olsun.
Dolabın boyunu enini de istediğin gibi seçebiliyorsun ve iyi olan içini zamanla istediğin gibi dizayn edebiliyorsun parçalarını alarak ( sepet, çekmece vs. Gibi) . Bana baya kullanışlı gibi geliyor. Etrafımda da hep olumlu şeyler işitiyorum bu dolaplarla ilgili. Bakalım inşallah ben de memnun kalırım.
Sen nasıl oldun, atlattın mı rahatsızlığını?
Bende 24.haftadayım 8kilo aldım umarım toplamda 20yi geçmem bakalımGünaydım kızlarHerkes iyidir inşallah. Bizim dün kontrolümüz vardı. 35cm, 1350gr olmuşuz, maşallah... Kilolar aldı başını gitti bu arada. Son zamanlarda yemeyi içmeyi baya bi abarttım, araya tatil de girince varın siz düşünün.. Toplam yaklasık 10kg'dayım. Ama buna bi dur demenin zamanı geldi Siz de son durumlar ne?
Çıkışta bilgi verirsen sevinirim benimde çarşamba şeker yüklemem varAynen canım. Benimde pazartesi şeker yüklemem ve kontrolüm var inşallah ben de güzel haberler veriririm
Aşkolsun canım benim elestirebilirsin de tabiki burda birbirimizden bicok şey ogreniyoruz.. ilginç geldi sadece.
maaşallah büyümüş kuzun :))Selamlar kızlar doktordan geldim kızımı gördüm çok şükür iyiydi büyümüş 1160 gram olmuş herşey yolunda dedi doktorumuz bu arada şeker yüklemesini yaptırmadık biz doktorumuz da gerek görmedi
Evet teyzesi büyümüşmaaşallah büyümüş kuzun :))
Bu arada bende bugün çıkıp biraz bakınıcam beşiklere falan bi fikrim olsun istiyorum hepsine bakmak istiyorum ama aklımda ahşap sallanan beşik var bakalımmaaşallah büyümüş kuzun :))
ben de bayılıyorum o beşiklere çok güzeller :)) ama bebiş biraz büyüyünce sığamıyormuş bi arkadaşım kullanamamış hiç.. ondan bi süre yanımda park yatakta yatırmayı düşünüyorum,hatta bi arkadaşım 4 yaşına kadar park yatakta yatırdı sonra oğlunun beğendiği bir odayı aldılar :)Bu arada bende bugün çıkıp biraz bakınıcam beşiklere falan bi fikrim olsun istiyorum hepsine bakmak istiyorum ama aklımda ahşap sallanan beşik var bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?