- 28 Aralık 2015
- 165
- 113
- 103
- 43
Canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyilesirsin inşallah ve zamanında gelir inşallah bebegin.
Cnm hamile kalmadan önce kaç kiloydun ve su an kacsin acaba benim de yüksek çıkabilir hızlı kilo aliyorum çünkü
Hoş geldin canım :) sende potansiyel anne olduğun için senin de anneler günün kutlu olsun. İnşallah doğru zamanda hayırlısı ile sana da nasip olur
Ağrılar bende de var hafiften. Hangi doktor içine sinerse ona git bana kalırsa :) seker yüklemesi de tamamen senin kararına kalmis birşey. Eğer beslenmene dikkat ediyorsan hic gerek yok. Ben bu sıralar biraz fazla kaçırıyordum kendime dur diyebilmek için yaptırayım dedim. Açken ve 50 mglık yüklemeden 1 saat sonra kan alındı.Açlık normal yüklemeden sonra Sonuç 157. Tekrar yapma gereği duymadı dahiliye perhiz verecek senin için bir görün dedi o kadar.
Tetanos ikinci dozda birinci kadar ağrı olmadı bende.
Geçen hafta kuzenimi evlendirdik. Hayırlısı olsun inşallahfotoğraf eklemeyi beceremedim
Canım geçmiş olsun en kısa zamanda iyilesirsin inşallah ve zamanında gelir inşallah bebegin.
Hoş geldin canım :) sende potansiyel anne olduğun için senin de anneler günün kutlu olsun. İnşallah doğru zamanda hayırlısı ile sana da nasip olur
Ağrılar bende de var hafiften. Hangi doktor içine sinerse ona git bana kalırsa :) seker yüklemesi de tamamen senin kararına kalmis birşey. Eğer beslenmene dikkat ediyorsan hic gerek yok. Ben bu sıralar biraz fazla kaçırıyordum kendime dur diyebilmek için yaptırayım dedim. Açken ve 50 mglık yüklemeden 1 saat sonra kan alındı.Açlık normal yüklemeden sonra Sonuç 157. Tekrar yapma gereği duymadı dahiliye perhiz verecek senin için bir görün dedi o kadar.
Tetanos ikinci dozda birinci kadar ağrı olmadı bende.
Geçen hafta kuzenimi evlendirdik. Hayırlısı olsun inşallahfotoğraf eklemeyi beceremedim
Çok haklısın canım ben de aynı sekilde düşünüyorum.Ben de 2 yaşına gelince falan ınş montessori tarzı bi oda yapmayı düşünüyorum.su an haberi bile olmayacak ve bebek odaları fiyatina göre çok kalitesiz.arkadaşlarımın onca para verdiği dolaplar falan 2 senede hurdaya dondu nerdeyseBen şimdilik bir park yatak alacağım. Kızım Allah nasip eder de 3 yaşına gelirse o zaman kendi seçsin odasını.
Örnek oda yüklerseniz çok memnun olurum. Bende montessori etkinlikleri yapmak istiyorum.Çok haklısın canım ben de aynı sekilde düşünüyorum.Ben de 2 yaşına gelince falan ınş montessori tarzı bi oda yapmayı düşünüyorum.su an haberi bile olmayacak ve bebek odaları fiyatina göre çok kalitesiz.arkadaşlarımın onca para verdiği dolaplar falan 2 senede hurdaya dondu nerdeyse
Çok haklısın canım ben de aynı sekilde düşünüyorum.Ben de 2 yaşına gelince falan ınş montessori tarzı bi oda yapmayı düşünüyorum.su an haberi bile olmayacak ve bebek odaları fiyatina göre çok kalitesiz.arkadaşlarımın onca para verdiği dolaplar falan 2 senede hurdaya dondu nerdeyse
Merhaba Kızlar.
Bayadır uzak kaldım.bende yaklaşık 2 aydır nezleyim.alerjim geçmek bilmedi.durmadan hapşırma burun tıkanıklığı,burun akıntısı,gözlerim akıyor..
doktorada gidip sormadım böyle çekip duruyorum.
haftaya kontrolumuz var.
bende artık kıyafetlerimizi almaya baslayacağım.
Sizlere sorum ben büyüyen beşiklerden almak istiyorum ama çokta tavsiye edilmiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Canım imkanın varsa küçük bi şifonyer bile olsa wşyalarını ayrı bi yere koy derim çünkü bizim eşyalarımızda parfümler oluyo deterjanlarına o kadar dikkat etmiyoruz bebeklerin kirli sepetinin bile ayrı olması daha iyi tabi herkesin kendi tercihi görümcelik yapmiyim şimdiOda yapmak bana da mantıksız geldiğinden park yatak aldık sadece, eşyaları için dolabımın bir kısmını ayarladım orayı kullanacağım, bebek ne anlar dolabı var mı yok musıpacık 2-3 yaşına gelince düzgün bişiler yaparız artık.
Youtube da ararıp yabancı videoları izleyebilirsin canım çünkü bizimkiler montessoriyi yanlış anlamışÖrnek oda yüklerseniz çok memnun olurum. Bende montessori etkinlikleri yapmak istiyorum.
Gerçekten harikaymış. Ben buna göre düzenlenmiş banyo vs görmüştüm ama odaya rastlanmamıştım. Çok doğru kendi boyuna göre düzenlenmesi.http://www.mavibebegim.com/montessori-odasi/
Bu belki güzel bi örnek olabilir normal eşyalarını da montessoriye göre düzenlemişlerLa Lune
Bu arada çok sağol canım.Youtube da ararıp yabancı videoları izleyebilirsin canım çünkü bizimkiler montessoriyi yanlış anlamışodada ayna olması gerekiyo demişler mesela bizimkiler koymuşlar bizim göz hizamıza zaten montessorideki mantık çocuğun kendini eksik hissetmemesi o aynaya bakamadıktan sonra ne anlmı var fena saçmalamışlar
Canım zaten montessorinin mantığı çocuğa özgüvenini geliştireceği bi yaşam alanı oluşturmak.senin dediğin gibi şeyler hiç görmedim Acikcasi.boyunu geçen kullanamayacagi esyalar falan yani.montessori yazınca heryerde çocuğun boyuna göre düzenlenmiş eşyalardan oluşan odalar çıkıyor.varsa da cidden çok komik olmuşYoutube da ararıp yabancı videoları izleyebilirsin canım çünkü bizimkiler montessoriyi yanlış anlamışodada ayna olması gerekiyo demişler mesela bizimkiler koymuşlar bizim göz hizamıza zaten montessorideki mantık çocuğun kendini eksik hissetmemesi o aynaya bakamadıktan sonra ne anlmı var fena saçmalamışlar
ben aylar önce biraz araştırmıştım yerli yabancı kaynaklar incelerken de bikaç gazete haberi gördüm ikeanın reklamını mı yapmaya çalışmışlar anlamadım alakasız görseller vardı yüksek ayna parmaklıklı yatak gibi yere bi minder atmışlar al sana montessori malum bizde çocuğun gelişimi değil de daha çok moda düşünülür ya o tarz görseller olmuş seni eleştirmek için söylemedim canım burda biz yazıyoruz mesela da okuyup geçen insanlr da var olur da merak ederlerse onlara da baksınlar daha güvenilir kaynak diye demiştimCanım zaten montessorinin mantığı çocuğa özgüvenini geliştireceği bi yaşam alanı oluşturmak.senin dediğin gibi şeyler hiç görmedim Acikcasi.boyunu geçen kullanamayacagi esyalar falan yani.montessori yazınca heryerde çocuğun boyuna göre düzenlenmiş eşyalardan oluşan odalar çıkıyor.varsa da cidden çok komik olmuş
Bu arada geçmiş olsun ben olyanus suyuyla bi hafta burnumu temizleyip bi hafta dinlendiriyorum çok şükür atlattım nezleyi hem de geniz akıntım tıkanıklığım da geçti tabsiye ederim canım
Merhaba canım hos geldin :)
Geçmiş olsun. Alerjiktir diye düşünüyorum ama duyduğum biseyi paylaşmak istiyorum. Yattığım odaya kuru soğan koymak gribal enfeksiyonları önlüyormuş. Kesmeye soymaya gerek yok. Kimyasal birşey olmadığı için denenebilir diye düşündüm. İnşallah faydali olur.
Bu arada bende büyüyen beşik aldım ama çok uygun fiyata bulduğum için aldım parasını da dedesi verdi :)) yoksa park yatak yeterli olacaktır. birde tanıdıktan park yatak aldım yanımda onu kullanacağım. Belki de hep onu kullanırım. Dolap bana da simdilik gereksiz geliyor hem benim dolabımda yer var, hem de büyüyen beşiğin çekmeceleri ve yan komodini var.
Canım imkanın varsa küçük bi şifonyer bile olsa wşyalarını ayrı bi yere koy derim çünkü bizim eşyalarımızda parfümler oluyo deterjanlarına o kadar dikkat etmiyoruz bebeklerin kirli sepetinin bile ayrı olması daha iyi tabi herkesin kendi tercihi görümcelik yapmiyim şimdi
Kızlar günaydın;
oturma odamı boşaltıyorum orayı çoçuk odası yapacağım.Bir portatif yatak olan kanape alacağım,dolap,şifonyer ve beşik .Bebişimi bizim yatak odasına alıştırmamak için ben onun yanında yatacağım.
Ne kadar becerebilirim bilmiyorum ama odasında uyusun uyansın istiyorum.Tek karar veremediğim konu büyüyen beşikmi ahşap park yatak mı alayım bilemedim.
Büyüyen beşik için çocuk ayaga kalkmaya başladığında düşme tehlikesi olabiliyor diyorlar.
Bakalım biraz daha araştırmaya devam edelim.
Benim gibi kararsız kalmış biri daha :) Canım ayni düsüncelerdeyiz su an.Benim de bi bazam var bi dolap bi de beşik alıp oda yapayım diyorum.Oda yapanlar gerçekten memnun olduklarını söylüyorlar,bir düzen olur en azından inşallah.Ama ben de büyüyen mi yoksa dediğin gibi ahşap beşiklerden mi alayım bilemiyorum.Büyüyebilenlerden memnun olan da var yataga cevirmeden çocuğun istediği yatağı aldık elimizde kaldi diyen de.Ben de uzun vadeli olsun her zaman bir şey alınmıyor diyorum.Dolabı da şu cam bölmesi olan tarzda olsun istiyorum ama arabalı yatak diye tutturdu oğlum hiç uymazÇıkmazlardayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?