Dr. kağan kocatepe'nin gebelikle ilgili kitabını almıştım ilk hamile olduğumu öğrendiğimde. Mümkün olduğunca okuyorum. Kitapta 26. haftadan itibaren rahmin doğuma hazırlık için adet sancısı tarzında sancılar çekebileceğimiz yazıyordu. Önemli olan sık sık ve düzenli aralıklarla takip etmemesi bu sancılarını. Sen içini ferah tut. Dr. gittiğinde sormayı unutma.Kizlar gecmis anneler gununuz kutlu olsun :)
Size sormak istedigim bir sey var. hic arada nadir de olsa regl agrisi gibi agri yasadiginiz oluyor mu?
Beni bi 10 dk rahatsiz edip geciyor ama her seferinde ic camasirimda kan gorucem diye korkuyorum acikcasi.
Bir de cuma gunu gorus gunumuz kizimla:) kendi doktorum dogum yaptigi icin baska bir doktora gidicem onun icin biraz gerginim. Ya bu doktoru daha cok seversem? :/
Bir de doktor seker yuklemesi icin israr ederse hayir diyememekten korkuyorum. Aslinda hic istemiyorum. Aranjzda yaptirmayacak olan var mi ?
Ayni zamanda tetanozun 2. Dozunu da olucam. Kol agrisiiiii
Ben yaptirmadim canım tokluk kan degerime baktirdim sadeceKizlar gecmis anneler gununuz kutlu olsun :)
Size sormak istedigim bir sey var. hic arada nadir de olsa regl agrisi gibi agri yasadiginiz oluyor mu?
Beni bi 10 dk rahatsiz edip geciyor ama her seferinde ic camasirimda kan gorucem diye korkuyorum acikcasi.
Bir de cuma gunu gorus gunumuz kizimla:) kendi doktorum dogum yaptigi icin baska bir doktora gidicem onun icin biraz gerginim. Ya bu doktoru daha cok seversem? :/
Bir de doktor seker yuklemesi icin israr ederse hayir diyememekten korkuyorum. Aslinda hic istemiyorum. Aranjzda yaptirmayacak olan var mi ?
Canim mide bulantilarin icin dr bi sey dedi mi? Bu aydan sonra mide yanmalarinin baslamasi lazim aslinda..Hamilelikte 6. ayım bitti. Hala daha midem bulanıyor, istifra ediyorum. (İlk zamanlarda ki kadar sık olmasa da) Galiba doğurana kadar kusucam :)
Benle aynı durumda olan var mı?
Benim bebegimde 25+1 de 760 gr di demek ki normalmis.Bende bugün yaptırdım şeker yüklemesini, korktuğum gibi değildi tadı kola sevmeyen biri olarak koladan daha şekerli gelmedi bana, sonuçları almadım henüz birazdan tekrar gidicem almaya. Bu arada 24+5 minnoşum 780-800 gr civarıymış :)
Cok gecmis olsun canim. Rabbim sifa versin.Kızlar merhaba ben iki gündür çok çok kötüyüm.Biraz iyi olunca Dualarınızi almak için girdim.Dün çok ateslendim gece acile gittik Serum yedim yine,ateşinm düştü enfeksiyon varmış boğazımda,salgın da varmış burada benzer şikayetler hep .Bu sabah da inanılmaz bir mide ve bel ağrısıyla uyandım.Can cekistim sanki afedersiniz istifra filan ettim.Sırtıma ve belime inanılmaz bi ağrı giriyordu aglatacak derecede.Doktorumu aradım anlattim enfeksiyon nedeniyle olduğunu söyledi ilaç verdi.Sancı ya da lekelenme olursa gel hemen dedi.Erken doğumu tetiklemesinden çok korkuyorum kızlar oglusum minicik daha.Dua edin sağlıkla atlatalım,tutunsun annesine yavrum saglikla.38leri 39 ları görelim biz de.
Kızlar normal şeker hastalığıyla bu gebelikte olanın bi ilgisi var mı bi de mesela zaten kan şekerimizde bi sıkıntı olsa kan verdiğimizde belli olmaz mı bu yani bu şeker yüklemesi çok elzem bişey mi yaptırmayı düşünmüyorum çünkü ben
Kızlar merhaba ben iki gündür çok çok kötüyüm.Biraz iyi olunca Dualarınızi almak için girdim.Dün çok ateslendim gece acile gittik Serum yedim yine,ateşinm düştü enfeksiyon varmış boğazımda,salgın da varmış burada benzer şikayetler hep .Bu sabah da inanılmaz bir mide ve bel ağrısıyla uyandım.Can cekistim sanki afedersiniz istifra filan ettim.Sırtıma ve belime inanılmaz bi ağrı giriyordu aglatacak derecede.Doktorumu aradım anlattim enfeksiyon nedeniyle olduğunu söyledi ilaç verdi.Sancı ya da lekelenme olursa gel hemen dedi.Erken doğumu tetiklemesinden çok korkuyorum kızlar oglusum minicik daha.Dua edin sağlıkla atlatalım,tutunsun annesine yavrum saglikla.38leri 39 ları görelim biz de.
Kizlar gecmis anneler gununuz kutlu olsun :)
Dr. bişi demedim bulantımla ilgili. Eskisi kadar çok sık olmuyor. Çevremdende çok duyuyorum ben 9 ay boyunca kusanları. O yüzdende çok üstünde durmadım. Sanırım bende 9 ay boyunca öğürenlerden olucam.Canim mide bulantilarin icin dr bi sey dedi mi? Bu aydan sonra mide yanmalarinin baslamasi lazim aslinda..
Kızlar merhaba ben iki gündür çok çok kötüyüm.Biraz iyi olunca Dualarınızi almak için girdim.Dün çok ateslendim gece acile gittik Serum yedim yine,ateşinm düştü enfeksiyon varmış boğazımda,salgın da varmış burada benzer şikayetler hep .Bu sabah da inanılmaz bir mide ve bel ağrısıyla uyandım.Can cekistim sanki afedersiniz istifra filan ettim.Sırtıma ve belime inanılmaz bi ağrı giriyordu aglatacak derecede.Doktorumu aradım anlattim enfeksiyon nedeniyle olduğunu söyledi ilaç verdi.Sancı ya da lekelenme olursa gel hemen dedi.Erken doğumu tetiklemesinden çok korkuyorum kızlar oglusum minicik daha.Dua edin sağlıkla atlatalım,tutunsun annesine yavrum saglikla.38leri 39 ları görelim biz de.
Maşallah sayfam güzel annelerle doluAncak şimdi girebildim Anneler gününüz kutlu olsun
Kizlar gecmis anneler gununuz kutlu olsun :)
Çok geçmiş olsun.Merhaba Kızlar.
Bayadır uzak kaldım.bende yaklaşık 2 aydır nezleyim.alerjim geçmek bilmedi.durmadan hapşırma burun tıkanıklığı,burun akıntısı,gözlerim akıyor..
doktorada gidip sormadım böyle çekip duruyorum.
haftaya kontrolumuz var.
bende artık kıyafetlerimizi almaya baslayacağım.
Sizlere sorum ben büyüyen beşiklerden almak istiyorum ama çokta tavsiye edilmiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Ayy en sevdiğim konuMerhaba Kızlar.
Bayadır uzak kaldım.bende yaklaşık 2 aydır nezleyim.alerjim geçmek bilmedi.durmadan hapşırma burun tıkanıklığı,burun akıntısı,gözlerim akıyor..
haftaya kontrolumuz var.
Sizlere sorum ben büyüyen beşiklerden almak istiyorum ama çokta tavsiye edilmiyor.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Bu arada geçmiş olsun ben olyanus suyuyla bi hafta burnumu temizleyip bi hafta dinlendiriyorum çok şükür atlattım nezleyi hem de geniz akıntım tıkanıklığım da geçti tabsiye ederim canımMerhaba Kızlar.
haftaya kontrolumuz var.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Bende ayni sekilde dusunuyorum. Ahsap yatak alacagim 2-3 yadina kadar kullanir. Sonra oda kurarim ona. Ama benim sıkıntim yatak odam cok kucuk :-( mecbur sikistiracagim bir yerlere ...
Ayy en sevdiğim konuben büyüyen beşik almamaya karar verdim sonunda ama kafayı çiziyodum Büyüyen karyolalar 1500 tl civarı ben bürün odayı o fiyata yapıcam nerdeyse bi de küçükken hatırlıyorum bizim şımarıklar öyle olur mu bilmem ama odamıza küçük bişey aldıklarında bile çok mutlu oluyodum odasını da daha çok benimser diye bi üç yaşına geldiğinde düşünücem onu şimdilik büyük ebatlarda bi ahşap beşik bi de park yatak alıcam heralde mecbur bebeğin odası farklı katta çünkü benim günlük hayatımı geçirdiğim kat farklı içine oyuncaklarımı atar oyalarım diye düşünüyorum çok mu iyimserim neyim
Merhaba Kızlar.
haftaya kontrolumuz var.
Siz ne düşünüyorsunuz.
Ben ikeadan iki kapaklı bi gardrop bi şifonyer alıcam bence sen de ikeada duvar rafları var ya içine sepet koyuluyo çocuk odası için öyle bişeyler alıp duvara monte edilebilecek bi yerin varsa yapabilirsin içine eşyalarını katlayıp koyarsın komidinin üstüne falan bi imkanın varsa ikeada gezin ya da internet sitesine bak bence mesela bez kapaklı kutular var onların içine katlayıp beşiğin altına dolabın üstüne falan da koyabilirsinEvimde dolap sikintim var isin daha kotusu dolap kotacak yer sikintim da var...elbise dolabimizin kicuk bir kismini ve kendime ait komidini bosalttim. Alacagim besiginde cekmeceleri olsa yeter mi acaba... baska onerisi olan var mi? Siz ne yapmayi dusunuyorsunuz. .. evimde dolap koyacak yer yok.. besigi zor sikistiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?