- 25 Kasım 2015
- 100
- 49
- 13
Günaydın arkadaşlar, hamile olduğumu üniversiteden yakın 2 arkadaşıma haber vereyim dedim. Birlikte yazıştığımız whatsapp grubuna ben hamileyim yazdım. Biri aa süper yazdı, diğeri de tebrik ederim tatlım dedi. Bu kadar, sadece bu kadar ya. İşteler çıkınca yazarlar dedim ama yok aradan günler geçti ne arayan var ne soran. Sorulacak o kadar soru var, kaç haftalık, ne zaman öğrendin, annenin babanın haberi var mı gibi? Sanki iyi de bize ne bundan der gibi cevap verdiler hayatımdaki en önemli haberlerden birine.
Sonraki gün başka arkadaşların da olduğu daha büyük bir gruba birlikte fotoğraflarını koymuşlar tiyatroda ya da sinemada bir fotoğraf sanırım. Altına da siz eşlerinizle evde çekirden çitlerken biz sanatsal aktivitelere katılıyoruz yazmışlar.
Bu nasıl bir şey anlamadım biri kaç senelik ev arkadaşım çok sevdiğim biri diğeri de yakın bir arkadaşım. Acayip gönül koydum.
dünyadaki bütün sanatsal aktivitelere katilsalarda sanat onlara birsey katmadiği sürece bos hava atmaktan öteye gidemezler.evde kocayla çekirdek çitlemek ne demek biliyormusun benim için dianne dengel in mutluluk tablosudur.
ne demek :) elimden geldiğince öğrendiğim bilgileri size aktarıyorum :) bilgi paylaşımı en çok sevdiğim şeyxiexie ne güzel seyler paylasiyorsun öyle :) çok tesekkür
Canimcim benim hamilelik 6. Yaşayan 3 tane var 2 kürtaj ve buda 9 ay clexane vurulucam nekadar karişik demiANNE ADAYLARIMIZ
Öncelikle kocamaaaan Maşallah
bihayaldi ilk bebiş , ilk deneme , yaş : 22 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 29.07.2016
goooody ilk bebiş , 2.deneme , yaş :26 '' bebişin tahmini doğum tarihi: 09.08.2016
xiexie ilk bebiş , 4.deneme , yaş :23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
defne_su ilk bebiş , 15.deneme , yaş : 23 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
gzmliperi ilk bebiş , 1,5 yıllık deneme , yaş :28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
J jasmin2308 ilk bebiş , 2.deneme , yaş :24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
hayalimsin1 3.bebiş , kaza ile oldu Yaş : 33 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 11.08.2016
intherain ilk bebiş , 2.deneme , yaş : 28 '' bebişin tahmini doğum tarihi : ?
@Ysmn_d 2.bebiş, 2.deneme , yaş : 26 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 07.08.2016
sevgiliye_34 6.bebiş , (yaşayan ilk ) süpriz deneme , yaş : 36 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 08.08.2016
Elvo ilk bebiş , ilk deneme , yaş :28 ''bebişin tahmini doğum tarihi : 09.08.2016
G gulsu-0172 4.bebiş, ilk deneme , yaş : ? '' bebişin tahmini doğum tarihi : 10.08.2016
B burcucuk9112 2.bebiş, 2.deneme , yaş : 24 '' bebişin tahmini doğum tarihi : 14.08.2016
listeye katılmak isteyenler , yukardaki bilgilerini vermesi rica olunur :)
ayrıca bilgilerini yanlış girdiğim olabilir , beni uyarırsanız sevinirim canlar :)
hee 3 çocuk mu var yanii , ay pardon yanlış anlamışımCanimcim benim hamilelik 6. Yaşayan 3 tane var 2 kürtaj ve buda 9 ay clexane vurulucam nekadar karişik demi
Amin Can'ım sağol sizler de öyle inşallahay çok şükr canım keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsn inşallah canm :)
amiin inşallahAmin Can'ım sağol sizler de öyle inşallah
Hayır Can'ım söylemedi çünkü son adet tarihimden hesaplayamıyor adet düzensizliği olduğu için ancak kese görününce söyler onu benceamiin inşallahkaç haftalıkmış onu söyledi mi doktor ?
anladm canm hayırlısı bakalm bekleriz bizdeHayır Can'ım söylemedi çünkü son adet tarihimden hesaplayamıyor adet düzensizliği olduğu için ancak kese görününce söyler onu bence
Sabırsızlıkla bekliyorum cumayı Nasıl edecem bilmiyorumanladm canm hayırlısı bakalm bekleriz bizde
Canım ben doktora soylemedim henüz. Hamile olduğumu bilmeden bi gün önce baktılarsı 4 üstü çıkmıştı iyi dedi doktor önceki 6 falandı çünkü. Daha sonrada söylemeyi unuttum bi sakınca olurmu bilmiyorum himcanım hipotroidi bende de var.eutrox kullanıyorum onun için, sen ne yapıyorsun?
inşallah katılırsın canm allah nasip etsin sana da :)Ay keşke ben de katılsam bu foruma. Pek de ümidim yok ama...
Hepinizi tebrik ederim hanımlar. Sağlıkla mutlulukla kucaklarsınız büyütürsünüz bebeklerinizi inşallah. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?