meraba canm benm iyi gidiyo bugün hiç bişe hissetmesm bebek yok gibiKızlar merhabalar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?
gönderdiğim kusma duasını oku belki işine yarar canm :) sen tabi bizden öncesin bende bulantı falan yok çok şükr inşallah hiç de olmaz yaaaNe güzel canım. Benim bulantı var yiyemiyorum bişey burda da saat üç e geliyor
Okuyum bari canım bi'şey yiyemiyorum midem kazınıyor ya. Benim 5 haftayken başladı canım. Arada geliyor arada gidiyor anlamadım.gönderdiğim kusma duasını oku belki işine yarar canm :) sen tabi bizden öncesin bende bulantı falan yok çok şükr inşallah hiç de olmaz yaaasenn bulantı ne zman başladı ?
ayyyy allah yardımcın olsun çubuk kraker falan ye canm patates haşla yeOkuyum bari canım bi'şey yiyemiyorum midem kazınıyor ya. Benim 5 haftayken başladı canım. Arada geliyor arada gidiyor anlamadım.
Aldırdım eşime onlar iyi geliyor bide turşu hastasıyım. Tatlı delisi olan benayyyy allah yardımcın olsun çubuk kraker falan ye canm patates haşla ye
Canım merhaba ben iki haftalıkmış sanırım bilmiyorum ama kan testi yaptırmıştım ve çıkmamıştı sadece göğüs acısı ağrısından dolayı yaptırmıştım. Yani günün geçtiyse kan testi yaptır derim..Arkadslar sizede oldumu adetim 5gun gecti test yaptm bu
sabah negatif
Yanma yok bulantı var bnde yanma için gaviscon verirler büyük ihtimalle ama bilinçsiz kullanmayın. Mide bulantısı için de yapcak bişi yok kraker falan yiyeceksin Allah yardımcımız olsunkızlar midem yanıyor bulantım vr inanılmaz ne yapsam iyi gelir? doktora gitmedim henüz ilaç almak istiyorum ama korkuyorum
İştah açık diye herşeyi yememek lazım besleyici şeyler ye canım hem iştahını bastırır hemde iyi gelir. Bilinçsiz kilo alımı hayatı zorlaştırırArkadaşlar 4+5 teyim iştahım çok açık ne yapacağım.
canm öncelikle hayırlı olsuunnMerhaba yeni annelerr ben geldimdoktor randevum perşembe ama dün aksam sabahı bekleyemeden evde test yaptım vee sonuç pozitif yine perşembeyi bekleyemiyorum ama işten de çıkamadım. Aksam bi özele gidip test dilan yaptıracağım. Bat 4 aralıkti en son 4 kasımda regl oldum. Kaç haftalıktır acaba
Merhaba yeni annelerr ben geldimdoktor randevum perşembe ama dün aksam sabahı bekleyemeden evde test yaptım vee sonuç pozitif yine perşembeyi bekleyemiyorum ama işten de çıkamadım. Aksam bi özele gidip test dilan yaptıracağım. Bat 4 aralıkti en son 4 kasımda regl oldum. Kaç haftalıktır acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?