benm kuzenm 9.haftada duymuş kalp atışlarını valla öyle geç de duyuluyormuş hani onun öncesinde duyamazsanız sıkıntı yapmayın diye diyorum :)Canım hayırlı olsun sana da, Allah sağlıkla kucağına almayi nasip etsin... Sanırım 6/7 haftalıkken görünüyor kese ya da kalp sesi duyuluyor. Ama emin de değilim, daha tecrübelilere sormak gerek:) Geç döllenme olduğu nasıl anlaşılıyor peki?
hayırlı olsun canm hoşgeldin aramıza :) kaçıncı bebiş ? kaçıncı deneme ? ve yaşınız ? :)Bende bu ay öğrendim kızlar normal gebelik testiyle bata 5gün varken kanda da pozitif çıktı bugün normalde adet günümdü herkese hayırlı olsunnnn
canm hayırlı olsun :) ne kadarlık evlisin ki ? ilk deneme mi ? mutsuz olma ya melek gelicek kendini hazır hissetmesen de anne olunca otomatikmen hazır olcan allahım veriyor kolaylığını dua et bol bol :)kızlar selam bende cuma günü öğrendim hamile olduğumu kafam çok karışık hem evliliğe alışmak hem mide bulantıları mide yanmaları çok zor bu yüzden mutsuzum
haklı olabilirsin bi yerde ama çok da erken sayılmayız günümüzde he ? :) yaşı geçenlerin çoğunun doğal yoldan çocuğu olmuyor e bu bizi de endişelendiriyor . kendi adıma konuşuyorum canm . ben 8 ay önce evlendim iyi ki de evlenmişim .) e eşimle çocukları da çok seviyoruz neden bi tane de biz yapmayalım dedik . çok mutluyuz çok şükr aşkımıza tatlı bi meyve katalım dedik Allahın izniyle :) allah isteyip de olmayanlara da versin inşallahHerkese hayırlı olsun diyeceklerimi yanlış anlamayında bu 22 23yaşında anne olanlar var yani üniversite okumak iş sahibi olmak biriyle tanışmak aklı selim karar verecek olgunluğa ermek derken zaman geçiyor hayret ediyorum o kadar erken evlenenlere birde çocuk sahibi olmaya çalışanlara tabi herkesin kendi hayatı tekrar tebrikler
canım Rabbim en hayırlısını hayırlı günde verecektr sana , sabırla bekle .. allahım yardımcın olsun üzme kendini ..Kızlar ben bugün tekrar hcg ölçtürdüm ve 0,64 çıktı. Bebeğim henüz gelmemiş ya da gelmişti gitti bilmiyorumonlar size Allah'ın emaneti, değerlerini bilin. Mutsuzluğa kapılmayın hamileliğin tadını çıkartın, benim hayallerim umutlarım başka zamana kaldı, Allah yokluklarıyla sınamasın, sizleri de sağlıkla bebeklerinize kavuştursun, kalın sağlıcakla... Bana ettiğiniz dualar için teşekkür ederim. Benim dualarım da sizlerle :)
ay çok şükr canım keseyi görüp kalp atışlarını da duyarsn inşallah canm :)Kızlar bugün doktorum güzel şeyler söyledideğerim 119 dan 553 e yükselmiş yeni olduğu için kese görünmedi cuma günü gel de keseyi görelim dedi darısı tüm isteyenlerin başına inşaaaaalllaaaaahhhhhhh amin
listeye ekledim seni de canm hayırlı olsun :)bihayaldi bende listeye katılmak istiyorum 2.bebişim yaş 24 2.ay denemesi 14.08.2016 tahmini doğum tarihi
Günaydın arkadaşlar, hamile olduğumu üniversiteden yakın 2 arkadaşıma haber vereyim dedim. Birlikte yazıştığımız whatsapp grubuna ben hamileyim yazdım. Biri aa süper yazdı, diğeri de tebrik ederim tatlım dedi. Bu kadar, sadece bu kadar ya. İşteler çıkınca yazarlar dedim ama yok aradan günler geçti ne arayan var ne soran. Sorulacak o kadar soru var, kaç haftalık, ne zaman öğrendin, annenin babanın haberi var mı gibi? Sanki iyi de bize ne bundan der gibi cevap verdiler hayatımdaki en önemli haberlerden birine.
Sonraki gün başka arkadaşların da olduğu daha büyük bir gruba birlikte fotoğraflarını koymuşlar tiyatroda ya da sinemada bir fotoğraf sanırım. Altına da siz eşlerinizle evde çekirden çitlerken biz sanatsal aktivitelere katılıyoruz yazmışlar.
Bu nasıl bir şey anlamadım biri kaç senelik ev arkadaşım çok sevdiğim biri diğeri de yakın bir arkadaşım. Acayip gönül koydum.
bunun adına kıskançlık dıolar sekerim inanki buna benzer çok şey yaşadım....Günaydın arkadaşlar, hamile olduğumu üniversiteden yakın 2 arkadaşıma haber vereyim dedim. Birlikte yazıştığımız whatsapp grubuna ben hamileyim yazdım. Biri aa süper yazdı, diğeri de tebrik ederim tatlım dedi. Bu kadar, sadece bu kadar ya. İşteler çıkınca yazarlar dedim ama yok aradan günler geçti ne arayan var ne soran. Sorulacak o kadar soru var, kaç haftalık, ne zaman öğrendin, annenin babanın haberi var mı gibi? Sanki iyi de bize ne bundan der gibi cevap verdiler hayatımdaki en önemli haberlerden birine.
Sonraki gün başka arkadaşların da olduğu daha büyük bir gruba birlikte fotoğraflarını koymuşlar tiyatroda ya da sinemada bir fotoğraf sanırım. Altına da siz eşlerinizle evde çekirden çitlerken biz sanatsal aktivitelere katılıyoruz yazmışlar.
Bu nasıl bir şey anlamadım biri kaç senelik ev arkadaşım çok sevdiğim biri diğeri de yakın bir arkadaşım. Acayip gönül koydum.
darısı benım basıma bugun kan verdım dahaGünaydın kızlardün doktora gittik çok şükür şimdilik bir sorun yok beta 1500, 2-3 gün sonra keseyi görürüz dedi. İçim rahatladı,inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza
İnşallah hamilesindir canım,sonucu paylaş bizimle.darısı benım basıma bugun kan verdım daha
Boşver canım en azından tanımış oldun iyice,ayrıca bu evli kadınlara karşı yapılan aaa bakın bekarlık sultanlık çok eğleniyoruz heyoo modunda takılan insanların yaraları var ki gocunuyorlar,herkesin kendi seçimi,yaşın geldiğinde deli fişek gibi koca ve çocuk derdine düşmeyeceksin ozaman. Sen hamileliğinin keyfini çıkar canım zor ama bir o kadar da güzel bir süreç seni bekliyor:)Günaydın arkadaşlar, hamile olduğumu üniversiteden yakın 2 arkadaşıma haber vereyim dedim. Birlikte yazıştığımız whatsapp grubuna ben hamileyim yazdım. Biri aa süper yazdı, diğeri de tebrik ederim tatlım dedi. Bu kadar, sadece bu kadar ya. İşteler çıkınca yazarlar dedim ama yok aradan günler geçti ne arayan var ne soran. Sorulacak o kadar soru var, kaç haftalık, ne zaman öğrendin, annenin babanın haberi var mı gibi? Sanki iyi de bize ne bundan der gibi cevap verdiler hayatımdaki en önemli haberlerden birine.
Çok teşekkür ederim aynen güya evlendi çocuk yaptı evde çekirdek çitlesin diye düşünüyorlar. Ne alaka anlamıyorum biz eşimle gayette geziyoruz tozuyoruz ki yani gezmesek ne olur her şey bu mu. 9 yıl kalmış biyolojik saatin dolmasına bence çok erken değil benim için de. Ama onlar vakitleri daralıkca dediğin gibi ne yapacaklar bilmiyorum açıkcası.Boşver canım en azından tanımış oldun iyice,ayrıca bu evli kadınlara karşı yapılan aaa bakın bekarlık sultanlık çok eğleniyoruz heyoo modunda takılan insanların yaraları var ki gocunuyorlar,herkesin kendi seçimi,yaşın geldiğinde deli fişek gibi koca ve çocuk derdine düşmeyeceksin ozaman. Sen hamileliğinin keyfini çıkar canım zor ama bir o kadar da güzel bir süreç seni bekliyor:)
Günaydın arkadaşlar, hamile olduğumu üniversiteden yakın 2 arkadaşıma haber vereyim dedim. Birlikte yazıştığımız whatsapp grubuna ben hamileyim yazdım. Biri aa süper yazdı, diğeri de tebrik ederim tatlım dedi. Bu kadar, sadece bu kadar ya. İşteler çıkınca yazarlar dedim ama yok aradan günler geçti ne arayan var ne soran. Sorulacak o kadar soru var, kaç haftalık, ne zaman öğrendin, annenin babanın haberi var mı gibi? Sanki iyi de bize ne bundan der gibi cevap verdiler hayatımdaki en önemli haberlerden birine.
Günaydın kızlardün doktora gittik çok şükür şimdilik bir sorun yok beta 1500, 2-3 gün sonra keseyi görürüz dedi. İçim rahatladı,inşallah hepimiz sorunsuz bir şekilde bebişlerimizi alırız kucağımıza
güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz canıımmmmdarısı benım basıma bugun kan verdım daha
canım hipotroidi bende de var.eutrox kullanıyorum onun için, sen ne yapıyorsun?Kızlar aslında benim de mucize bebiş. Ben polikistik over hastasıyım ayrıca hipotiroidi de var. Herkesten evlenmeden önce de duyardım olmaz dediklerini ama RAbbim isteyince olmayan olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?