- 25 Kasım 2015
- 100
- 49
- 13
Günaydın arkadaşlar, hamile olduğumu üniversiteden yakın 2 arkadaşıma haber vereyim dedim. Birlikte yazıştığımız whatsapp grubuna ben hamileyim yazdım. Biri aa süper yazdı, diğeri de tebrik ederim tatlım dedi. Bu kadar, sadece bu kadar ya. İşteler çıkınca yazarlar dedim ama yok aradan günler geçti ne arayan var ne soran. Sorulacak o kadar soru var, kaç haftalık, ne zaman öğrendin, annenin babanın haberi var mı gibi? Sanki iyi de bize ne bundan der gibi cevap verdiler hayatımdaki en önemli haberlerden birine.
Sonraki gün başka arkadaşların da olduğu daha büyük bir gruba birlikte fotoğraflarını koymuşlar tiyatroda ya da sinemada bir fotoğraf sanırım. Altına da siz eşlerinizle evde çekirden çitlerken biz sanatsal aktivitelere katılıyoruz yazmışlar.
Bu nasıl bir şey anlamadım biri kaç senelik ev arkadaşım çok sevdiğim biri diğeri de yakın bir arkadaşım. Acayip gönül koydum.
dünyadaki bütün sanatsal aktivitelere katilsalarda sanat onlara birsey katmadiği sürece bos hava atmaktan öteye gidemezler.evde kocayla çekirdek çitlemek ne demek biliyormusun benim için dianne dengel in mutluluk tablosudur.