• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Kızlar merhabalar nasılsınız bakalım nasıl gidiyor?
meraba canm benm iyi gidiyo bugün hiç bişe hissetmesm bebek yok gibi :D akşama doğru biraz karnmda seyirmeler oldu o kadr :D burda akşam oldu saat 8.45 :D

Ne güzel canım. Benim bulantı var yiyemiyorum bişey burda da saat üç e geliyor

Ne güzel canım. Benim bulantı var yiyemiyorum bişey burda da saat üç e geliyor
gönderdiğim kusma duasını oku belki işine yarar canm :) sen tabi bizden öncesin bende bulantı falan yok çok şükr inşallah hiç de olmaz yaaa :D senn bulantı ne zman başladı ?

gönderdiğim kusma duasını oku belki işine yarar canm :) sen tabi bizden öncesin bende bulantı falan yok çok şükr inşallah hiç de olmaz yaaa :D senn bulantı ne zman başladı ?
Okuyum bari canım bi'şey yiyemiyorum midem kazınıyor ya. Benim 5 haftayken başladı canım. Arada geliyor arada gidiyor anlamadım.

Okuyum bari canım bi'şey yiyemiyorum midem kazınıyor ya. Benim 5 haftayken başladı canım. Arada geliyor arada gidiyor anlamadım.
ayyyy allah yardımcın olsun çubuk kraker falan ye canm patates haşla ye

kızlar midem yanıyor bulantım vr inanılmaz ne yapsam iyi gelir? doktora gitmedim henüz ilaç almak istiyorum ama korkuyorum

Arkadslar sizede oldumu adetim 5gun gecti test yaptm bu
sabah negatif
Canım merhaba ben iki haftalıkmış sanırım bilmiyorum ama kan testi yaptırmıştım ve çıkmamıştı sadece göğüs acısı ağrısından dolayı yaptırmıştım. Yani günün geçtiyse kan testi yaptır derim..

kızlar midem yanıyor bulantım vr inanılmaz ne yapsam iyi gelir? doktora gitmedim henüz ilaç almak istiyorum ama korkuyorum
Yanma yok bulantı var bnde yanma için gaviscon verirler büyük ihtimalle ama bilinçsiz kullanmayın. Mide bulantısı için de yapcak bişi yok kraker falan yiyeceksin Allah yardımcımız olsun

Benim 4. bebişim olucak inşallah.Ama bunda kilo kontrolü yapmadan hamile kaldım. Onedenle iştahımı kontrol altına almam lazım.

Merhaba yeni annelerr ben geldim:KK54: doktor randevum perşembe ama dün aksam sabahı bekleyemeden evde test yaptım vee sonuç pozitif:anneadayı: yine perşembeyi bekleyemiyorum ama işten de çıkamadım. Aksam bi özele gidip test dilan yaptıracağım. Bat 4 aralıkti en son 4 kasımda regl oldum. Kaç haftalıktır acaba

Merhaba yeni annelerr ben geldim:KK54: doktor randevum perşembe ama dün aksam sabahı bekleyemeden evde test yaptım vee sonuç pozitif:anneadayı: yine perşembeyi bekleyemiyorum ama işten de çıkamadım. Aksam bi özele gidip test dilan yaptıracağım. Bat 4 aralıkti en son 4 kasımda regl oldum. Kaç haftalıktır acaba
canm öncelikle hayırlı olsuunn :D bende en son 4 kasım regl oldm canm ama bat 1 aralıktı :) benm sat gününe göre 10 ağustos bebişin doğma tarihi sanırm sende öyle :) ben de henüz doktora gitmedim hayırlısı ya :)

Gülsekk, aramıza hoşgeldin, hayırlı olsun :)

Hemen hemen aynı dönemdeyiz, bebeğin tahminen 4+4 hamilesin:anneadayı:

Ben bugün işten dolayı biraz halsizim kızlar, midem açlıktan kazınıyor, ve kasığımda karıncalanmalar oluyor ara sıra. Onun haricinde birşeyim yok Allah'a bin şükür. En korktuğum şey mide bulantısı. Hamile kaldığımdan beri beslenmeme biraz dikkat ediyorum. Arada bi içtiğim kahveme attığım şeker haricinde tatlı birşey yemedim, çikolata v.s... Açıkcasi canım da hiç çekmiyor. Sebze yemeye özen gosteriyorum, arada biraz yağlı yiyince iyi gelmeyecegini anlayıp hemen bırakıyorum... Gelişmeleri yazacağım size:)

Selam kızlar . Ya ben Nasıl bir yerde yaşıyorum , size bakıyorum özemiyorum vallahi . Doktorumla telefonda konuştum bugün , burda 9 haftalık olunca ilk kontrol offf kese mese bişey göremiceğim ben:(((

Teşekkürler:KK28: Allah hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.. ben hastane yolunu tuttum beta hcg hcg için gidiyorum. 2,5 saate sayısal sonuç çıkar dedi. Perşembe de doktor muayenesi yaptıracağım. Belirtilerim çok fazla yok sadece kasıkta sancı var hafiften ve göğüste hassasiyet ve şişlik :KK51:

Back