Aynen zaten hassas oluyor insan, sürekli ağlamaya hazır.Nolursa olsun insan cidden bu tarz tepkilere cok aliniyor. Bana da cok erken degil mi neden yaptin diyenler cok oldu ve inanilmaz takili kalmistim. Cidden densiz cok malesef..
Aaaa hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle büyüt. İlk hamileliğin mi?herkese merhabalar bizde bugun kalp atisi duyduk. ikizmis :) kan pihtilasmasi ve toksoplazma testi yapildi sadece. hoca 6 hafta sonra gel dedi. midem bulantim falan yok ama basim cok donuyor benim
ewet cnm ilk :)Aaaa hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle büyüt. İlk hamileliğin mi?
Ne güzel hayırlı olsun sağlıcakla al kucağına bebislerini normal yolla mi yoksa tüp bebek miherkese merhabalar bizde bugun kalp atisi duyduk. ikizmis :) kan pihtilasmasi ve toksoplazma testi yapildi sadece. hoca 6 hafta sonra gel dedi. midem bulantim falan yok ama basim cok donuyor benim
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.ewet cnm ilk :)
Merhaba tanidigim cogu hamile o urunu vucunda kasinti baslar baslamaz kullanmislardi gec kalmani istemem yaklasik 12-16 haftalarda baslamislardi birde dus aldiktan sonra bebe yagi catlamayi engelliyormus bilgin olsunKızlar lierac kremim geldi bugün. Orijinal görünüyor bence.
Kokusuz ve sarı jel kıvamda. Hemen emiliyor ve giysilere bulaşma vs yapmıyor.
Umarım çatlamaya da engel olur. Ben doğumdan sonra ilk regle kadar kullanmayı düşünüyorum.
Bir de yoga cdsi almaya karar verdim. Hamilelikten önce aktif spor yapıyordum zaten. D&rda üç aylık dönemlere ayrılmış Yoga cdsi buldum. Umarım iyi gelir.
Benim 7. Haftada başladı kaşıntılarım, çünkü hiç göbeğim yoktu hamilelik öncesi ve çok gazım vardı.Merhaba tanidigim cogu hamile o urunu vucunda kasinti baslar baslamaz kullanmislardi gec kalmani istemem yaklasik 12-16 haftalarda baslamislardi birde dus aldiktan sonra bebe yagi catlamayi engelliyormus bilgin olsun
En guzeli vallahi bravoBenim 7. Haftada başladı kaşıntılarım, çünkü hiç göbeğim yoktu hamilelik öncesi ve çok gazım vardı.
Artık nerem kaşınırsa elimde krem müdahale ediyorum..
Aslında kalp atışına karından da bakabilirlerdi neden alttan bakmışlar acaba[/QUOTE
Kanamam vardi ondandir belki
canım çok geçmiş olsuun benimde ara ara kaverengi lekelerim geliyo önemli değil çok deselerde her geldiğinde panikoluyorum moralim bozuluyo doktor bana da progestan verdi bu laç sana ya etki falan mı yapt doktor niçin değştirdi ilaçını
Evet cnm ishal yapti malesef
Hayırlı olsun vajinal mi baktı karından mıherkese merhabalar bizde bugun kalp atisi duyduk. ikizmis :) kan pihtilasmasi ve toksoplazma testi yapildi sadece. hoca 6 hafta sonra gel dedi. midem bulantim falan yok ama basim cok donuyor benim
herkese merhabalar bizde bugun kalp atisi duyduk. ikizmis :) kan pihtilasmasi ve toksoplazma testi yapildi sadece. hoca 6 hafta sonra gel dedi. midem bulantim falan yok ama basim cok donuyor benim[/QUOTE
Hayırlı olsun Allah sağlıkla kucağına versin.
Bulanti bebis saglikli mi demekmisssNice arayanlar var canım çok haklısın. Olsun da tatlı sıkıntı bunlar aşılır. Kolay değil anne olması.
Ben bulantılarıma bile şükrediyorum demek ki bebek sağlıklı diye. Allah aratmadı ya ne kadar şükretsem az.
Merhaba arkadaşlar 6 haftaligim hiç belirti yok gibi. Başlarda sancim vardı o da yok artık. Siz neler yaşıyorsunuz. Goguslerde de öyle ciddi bir degisiklik yok.. merak ediyorum herkes ne durumdaBulanti bebis saglikli mi demekmisss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?