2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Nolursa olsun insan cidden bu tarz tepkilere cok aliniyor. Bana da cok erken degil mi neden yaptin diyenler cok oldu ve inanilmaz takili kalmistim. Cidden densiz cok malesef..
Aynen zaten hassas oluyor insan, sürekli ağlamaya hazır.
Güle güle büyüt kuzunu.

Kızlar lierac kremim geldi bugün. Orijinal görünüyor bence.
Kokusuz ve sarı jel kıvamda. Hemen emiliyor ve giysilere bulaşma vs yapmıyor.
Umarım çatlamaya da engel olur. Ben doğumdan sonra ilk regle kadar kullanmayı düşünüyorum.

Bir de yoga cdsi almaya karar verdim. Hamilelikten önce aktif spor yapıyordum zaten. D&rda üç aylık dönemlere ayrılmış Yoga cdsi buldum. Umarım iyi gelir.

herkese merhabalar bizde bugun kalp atisi duyduk. ikizmis :) kan pihtilasmasi ve toksoplazma testi yapildi sadece. hoca 6 hafta sonra gel dedi. midem bulantim falan yok ama basim cok donuyor benim
Aaaa hayırlı uğurlu olsun canım, güle güle büyüt. İlk hamileliğin mi?

Merhaba tanidigim cogu hamile o urunu vucunda kasinti baslar baslamaz kullanmislardi gec kalmani istemem yaklasik 12-16 haftalarda baslamislardi birde dus aldiktan sonra bebe yagi catlamayi engelliyormus bilgin olsun

Merhaba kizlar soze bir sorum olacak genelde 8 haftada kalp atisi duyuluyor deniyor ama daha erken kalp atisi duyaniniz var mi

Merhaba tanidigim cogu hamile o urunu vucunda kasinti baslar baslamaz kullanmislardi gec kalmani istemem yaklasik 12-16 haftalarda baslamislardi birde dus aldiktan sonra bebe yagi catlamayi engelliyormus bilgin olsun
Benim 7. Haftada başladı kaşıntılarım, çünkü hiç göbeğim yoktu hamilelik öncesi ve çok gazım vardı.
Artık nerem kaşınırsa elimde krem müdahale ediyorum..

herkese merhabalar bizde bugun kalp atisi duyduk. ikizmis :) kan pihtilasmasi ve toksoplazma testi yapildi sadece. hoca 6 hafta sonra gel dedi. midem bulantim falan yok ama basim cok donuyor benim
Hayırlı olsun vajinal mi baktı karından mı

Kizlar dun aksamdan beri midem yaniyor ne yapsam gecmedi bi onerisi olan var mi? Bulanti yok, reflu gibi bi yanma ve agri hissi

UOTE="benben00, post: 44614853, member: 397367"]herkese merhabalar bizde bugun kalp atisi duyduk. ikizmis :) kan pihtilasmasi ve toksoplazma testi yapildi sadece. hoca 6 hafta sonra gel dedi. midem bulantim falan yok ama basim cok donuyor benim[/QUOTE]
Hayırlı uğurlu olsun canım sağsalim kucağına almayı nasip etsin allahım

[QUOTE="kaskas12, post: 44621858, member: 7]Kizlar dun aksamdan beri midem yaniyor ne yapsam gecmedi bi onerisi olan var mi? Bulanti yok, reflu gibi bi yanma ve agri hissi[/QUOTE]
Benden aynı durumdayım cnm geçmiyor herşey denedim

Bulanti bebis saglikli mi demekmisss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…