• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

merhaba hanımlar,nasılsınız.Biz de 8+3 olduk inşallah.Haftaya doktor kontrolüm var ve cok merak ediyorum bebeğimi.Yorgunluk ve uyku hali var ben de baya.Ama mide bulantim az,bazen tedirgin oluyorum saglıksız bir durum mu diye.bu haftalarda baslamaliymis ama sadece bazen ara ara cok hafif oluyor,bir sey yiyince diniyor.Normal mi bu?
Doktora sorsam güler galiba,eğer sağlıklıysa sorun değil de aklıma takıldı.
Bu arada bizde kan uyusmazligi var da aranizda ayni durumu yasayan var mi? Doktor endise etme ignesi var ama daha erken dedi,kacinci haftada oluyor biliyor musunuz?
Canım hiç takma kafana malesef öyle
insanlar var cevremizde.Bana da bir arkadasim yandın filan dedi,kendi bebegi de var üstelik bir güzel gözümü de korkuttu.Sonra da cok güzel bir sey dedi...Özellikle ilk aylarda hamilelere olumsuz sözler,örnekler söylenmemeli diye düsünüyorum.İnsan zaten tedirgin oluyor,cesaret arıyor.Cevre desteği de çok önemli bence.

Cnm esimle bende de kan uyusmazligi var 8+2 ymisim acil deki dr oyle soyledi en son.. kanamam oldu pazartesi gunu acile aldilar yatis felan oldu igne vurdular rh uyuzmazligi icin.. kanama oldu diye normalde dogumdan sonra vuruluyormus. Kanamam gecsin diye de igne ve progestan yazmislardi bakalim takdiri ilahi ins bebegim hayata tutunur :( en son dun gece ultrasonda kalp atislari normaldi.. ama dr kanaman olacak devam etcek dedi... ultrasonda gorebiliomus.. neyse sonucta sen ins boyle seyler yasamazsin rabbim saglikli hamilelik versin.. ama bilgin olsun.. kanaman olursa lekelenme bile hemen igne olman gerekmis.

Selam kızlar, öğleden sonra yeni doktorumla ilk randevum var. Bebişimin cinsiyetinin belli olma ihtimali var. Ense kalınlığının ölçülme ihtimali var ve ikili test yapılma ihtimali var. Yani hem çok heyecanlıyım hem de çok gergin. lütfen dua edin her şey yolunda gitsin. :KK22:

Selam kızlar, öğleden sonra yeni doktorumla ilk randevum var. Bebişimin cinsiyetinin belli olma ihtimali var. Ense kalınlığının ölçülme ihtimali var ve ikili test yapılma ihtimali var. Yani hem çok heyecanlıyım hem de çok gergin. lütfen dua edin her şey yolunda gitsin. :KK22:
Dualarimiz seninle ama donunce mutlaka bizimlede paylas merak ederiz

İnşallah hersey yolunda gider canım çok güzel haberlerle donersin bebişin cinsiyetini ogrenirsen bizi de haberdar et:KK54:

Canım ins hersey yolunda gider bende p.tesi yaptırdım ikili tarama testini sonuç haftaya çıkacak ense kalınlığı da normal çıktı şükür ve dr kıza benzetti bebegimi:) ins sende hayırlı haberlerle gelirsin haberdar et bizi

Canım ins hersey yolunda gider bende p.tesi yaptırdım ikili tarama testini sonuç haftaya çıkacak ense kalınlığı da normal çıktı şükür ve dr kıza benzetti bebegimi:) ins sende hayırlı haberlerle gelirsin haberdar et bizi
Canım bu ikili test nasıl oluyor neye bakiliyor ki böyle uzun sürüyor cikmasi

Canım bu ikili test nasıl oluyor neye bakiliyor ki böyle uzun sürüyor cikmasi

Yaa aslında iki tane değer e bakılıyor sonra annenin bilgileri ve sonucu bi sisteme Girilip risk analizi yapılıyor bebeğin down lu olup olmama ihtimali degerlendiriliyor ihtimaller çıkıyor eğer riskler 1/250 den yüksekse sorun olma ihtimali yüksek diyorlar ona göre yönlendiriyorlar

Yaa aslında iki tane değer e bakılıyor sonra annenin bilgileri ve sonucu bi sisteme Girilip risk analizi yapılıyor bebeğin down lu olup olmama ihtimali degerlendiriliyor ihtimaller çıkıyor eğer riskler 1/250 den yüksekse sorun olma ihtimali yüksek diyorlar ona göre yönlendiriyorlar
Kan değerlerine mi bakiliyor

Inşallah canım ederim çok teşekkürler :) sağlıklı olsun tabi ama inş kızdır :)

Hadi bakalım.Allah yardımcın olsun.dualarımız senınle.Dönüşte bizide bilgilendir.

Slm kızlar bu bnm 4. Hamileligim 3 kaybim oldu malesef kalbi durdu öncekilerin.şimdi bütün önlemler alınmasına rağmen çok endişeliyim,çok korkuyorum.her an acaba kalbi atıyor mu diye düşünmekten çok yoruldm.iki gün önce gittim kontrole herşey yolundaydı çok şükür.ama dün çok belim ağrıdı.bugün yine çok endişeliyim.benim gibi olaniniz var mi?paranoyak oldum adeta.su 12 haftayı bi atlatabilsem hayırlısıyla rahatliycam sanki...

Slm kızlar bu bnm 4. Hamileligim 3 kaybim oldu malesef kalbi durdu öncekilerin.şimdi bütün önlemler alınmasına rağmen çok endişeliyim,çok korkuyorum.her an acaba kalbi atıyor mu diye düşünmekten çok yoruldm.iki gün önce gittim kontrole herşey yolundaydı çok şükür.ama dün çok belim ağrıdı.bugün yine çok endişeliyim.benim gibi olaniniz var mi?paranoyak oldum adeta.su 12 haftayı bi atlatabilsem hayırlısıyla rahatliycam sanki...
Seni çok iyi anlıyorum. Benim de 5 kaybım var. Sadece biri de keseyi gördüm onunda kalbi durdu. Bu sefer sadece keseyi gördüm yarın gideceğim embriyo varmı diye. Ben de çok korkuyorum heran kendimi yokluyorum acaba goguslerim hala sis mi ağrı var mı diye. Bende bunda elimden geleni yaptım kortizon., clexan . Progrstan östrojen. .. Artık bu seferde olmaz sa ne yapıcam bilmiyorum. İnşallah sende bende bu sefer muradımiza wreriz. .:)

Seni çok iyi anlıyorum. Benim de 5 kaybım var. Sadece biri de keseyi gördüm onunda kalbi durdu. Bu sefer sadece keseyi gördüm yarın gideceğim embriyo varmı diye. Ben de çok korkuyorum heran kendimi yokluyorum acaba goguslerim hala sis mi ağrı var mı diye. Bende bunda elimden geleni yaptım kortizon., clexan . Progrstan östrojen. .. Artık bu seferde olmaz sa ne yapıcam bilmiyorum. İnşallah sende bende bu sefer muradımiza wreriz. .:)
Canım çok sağol cvp yazdığın için.yalnız olmadığını bilmek rahatlatıyor insanı.inşallah çok sağlıklı bebeklerimiz olsun bütün isteyenlerin

Back