- 28 Mayıs 2011
- 852
- 478
- 103
merhaba hanımlar,nasılsınız.Biz de 8+3 olduk inşallah.Haftaya doktor kontrolüm var ve cok merak ediyorum bebeğimi.Yorgunluk ve uyku hali var ben de baya.Ama mide bulantim az,bazen tedirgin oluyorum saglıksız bir durum mu diye.bu haftalarda baslamaliymis ama sadece bazen ara ara cok hafif oluyor,bir sey yiyince diniyor.Normal mi bu?
Doktora sorsam güler galiba,eğer sağlıklıysa sorun değil de aklıma takıldı.
Bu arada bizde kan uyusmazligi var da aranizda ayni durumu yasayan var mi? Doktor endise etme ignesi var ama daha erken dedi,kacinci haftada oluyor biliyor musunuz?
Canım hiç takma kafana malesef öyle
insanlar var cevremizde.Bana da bir arkadasim yandın filan dedi,kendi bebegi de var üstelik bir güzel gözümü de korkuttu.Sonra da cok güzel bir sey dedi...Özellikle ilk aylarda hamilelere olumsuz sözler,örnekler söylenmemeli diye düsünüyorum.İnsan zaten tedirgin oluyor,cesaret arıyor.Cevre desteği de çok önemli bence.
Cnm esimle bende de kan uyusmazligi var 8+2 ymisim acil deki dr oyle soyledi en son.. kanamam oldu pazartesi gunu acile aldilar yatis felan oldu igne vurdular rh uyuzmazligi icin.. kanama oldu diye normalde dogumdan sonra vuruluyormus. Kanamam gecsin diye de igne ve progestan yazmislardi bakalim takdiri ilahi ins bebegim hayata tutunur en son dun gece ultrasonda kalp atislari normaldi.. ama dr kanaman olacak devam etcek dedi... ultrasonda gorebiliomus.. neyse sonucta sen ins boyle seyler yasamazsin rabbim saglikli hamilelik versin.. ama bilgin olsun.. kanaman olursa lekelenme bile hemen igne olman gerekmis.