Bulanti ozellikle sabahlari(simdilik kusma yok) gogus ucunda asiri hassasiyet dokununca aciyorlar.halsizlik (bulantidan dolayi pek bir sey yiyemedigimden de kaynaklaniyor olabilir) kasik batmalari beyaz akintiMerhaba arkadaşlar 6 haftaligim hiç belirti yok gibi. Başlarda sancim vardı o da yok artık. Siz neler yaşıyorsunuz. Goguslerde de öyle ciddi bir degisiklik yok.. merak ediyorum herkes ne durumda
karından cnmHayırlı olsun vajinal mi baktı karından mı
Maşallah baya belirti varmış ... Bende o kasik batmasi hiç olmadı zaten..Bulanti ozellikle sabahlari(simdilik kusma yok) gogus ucunda asiri hassasiyet dokununca aciyorlar.halsizlik (bulantidan dolayi pek bir sey yiyemedigimden de kaynaklaniyor olabilir) kasik batmalari beyaz akinti
Sen kalp atisini gördün mü yada embriyoyu ..Maşallah baya belirti varmış ... Bende o kasik batmasi hiç olmadı zaten..
Merhaba canim bende 5+6 haftalığım. Benimde ole bulantım falan yok goguslerim şişti karnimda ara ara agri oluo adet ağrısı gibi ve Karnım aksamlari ozellikle çok sis bunun dışında bnde de bişi yok.Merhaba arkadaşlar 6 haftaligim hiç belirti yok gibi. Başlarda sancim vardı o da yok artık. Siz neler yaşıyorsunuz. Goguslerde de öyle ciddi bir degisiklik yok.. merak ediyorum herkes ne durumda
Herkeste ayni olmayabilir canim.yok daha gecen hafta keseyi gordum haftaya bebisi gormeye gidecegim insallah.sen?Sen kalp atisini gördün mü yada embriyoyu ..
Bende sadece kese ve yolk saç göründü. Embriyoyu göremedik. Cuma tekrar gideceğim. Kese 9.8 mm di.Herkeste ayni olmayabilir canim.yok daha gecen hafta keseyi gordum haftaya bebisi gormeye gidecegim insallah.sen?
Ne güzel 6.haftada karından görünmüşkarından cnm
Kalbi atmaya başladığında başlıyormuş bulantı. Bulantı oldukça minik pıtpıtları geliyor aklıma. Tabii herkeste aynı olacak değil hiç bulantısı olmayıp sağlıklı gebelik geçirenler de var.Bulanti bebis saglikli mi demekmisss
Saf zeytinyağı varsa bir kaşık için. Bıçak gibi kesiyor.Kizlar dun aksamdan beri midem yaniyor ne yapsam gecmedi bi onerisi olan var mi? Bulanti yok, reflu gibi bi yanma ve agri hissi
Boş gebelikle normal gebelik belirtileri aynıdır. Sadece kese 10 mm den fazla ve yolk sac yoksa düşünülebilir. O da bazen geç döllenme olabiliyor.Kizlar bos gebelik olursa ne zaman belli olur. Belirtileri var mi ?
bence ilk ultrasonlarda belli olur. onun dışında kanda falan normal gözüküyor bildiğim kadarıylaKizlar bos gebelik olursa ne zaman belli olur. Belirtileri var mi ?
ewet 6+6 da gördük. siz gördünüz mü cnmNe güzel 6.haftada karından görünmüş
Benim de aynı durum. Akşamları sürekli birşeyler istiyor canım. Ben de 100 kilo olmaktan korkuyorum: ( bu aslan bebekleri herşeyi merak ediyor bence o yüzden hep bişeyler yiyoruz:))Biz simdiden boyle yaparsak 100 kilo oluruz
Canım hiç takma kafana malesef öyleSelam tatlı hamileler, nasılsınız?
Bugün iş yerimde arkadaşlara söyledim hamileliğimi. Herkes çok iyi karşıladı, arkadaşın biri de ömür boyu geçmiş olsun artık dedi dudak bükerek.
Kendisinin de dünya tatlısı bir kızı var halbuki. Densiz insan çok. Takmayayım dedim ama canım sıkıldı. Hayırlı olsun de geç nedir yani?!
ewet şimdiden bu kadar iştahlılarBenim de aynı durum. Akşamları sürekli birşeyler istiyor canım. Ben de 100 kilo olmaktan korkuyorum: ( bu aslan bebekleri herşeyi merak ediyor bence o yüzden hep bişeyler yiyoruz:))
kaç haftalıksın suan canm ? benımde arada bitmiş gibi oluyo sonra son hızla dewamArkadaşlar son bir ayım kabus gibi geçti diyebilirim, mide bulantılarım beni mahvetti. Bigün iyiysem iki gün kötüydüm, yemekten geçtim su bile içemiyordum. Arada serumlarla filan ayakta kalmaya çalıştım ve hiç bitmeyecek gibi geliyordu. Yemekten bahsedilmesi bile midemi bulandırmaya yetiyordu. Ama dünden beri çok şükür, düzelmeye başladım sanki. Bu sabah kalktığımda bişeyler atıştırdım. Darısı bütün bulantı sorunu yaşayan arkadaşların başına. Yaşamayanlar ise hiç üzülmeyin, belli bir yüzde bulantı yaşamayan şanslı kesimmiş, bebekle ilgisi yok, annenin genleriyle ilgili bi durummuş, tadını çıkarın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?