• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Merhaba arkadaşlar 6 haftaligim hiç belirti yok gibi. Başlarda sancim vardı o da yok artık. Siz neler yaşıyorsunuz. Goguslerde de öyle ciddi bir degisiklik yok.. merak ediyorum herkes ne durumda
Bulanti ozellikle sabahlari(simdilik kusma yok) gogus ucunda asiri hassasiyet dokununca aciyorlar.halsizlik (bulantidan dolayi pek bir sey yiyemedigimden de kaynaklaniyor olabilir) kasik batmalari beyaz akinti

Bulanti ozellikle sabahlari(simdilik kusma yok) gogus ucunda asiri hassasiyet dokununca aciyorlar.halsizlik (bulantidan dolayi pek bir sey yiyemedigimden de kaynaklaniyor olabilir) kasik batmalari beyaz akinti
Maşallah baya belirti varmış ... Bende o kasik batmasi hiç olmadı zaten.. :(

Merhaba arkadaşlar 6 haftaligim hiç belirti yok gibi. Başlarda sancim vardı o da yok artık. Siz neler yaşıyorsunuz. Goguslerde de öyle ciddi bir degisiklik yok.. merak ediyorum herkes ne durumda
Merhaba canim bende 5+6 haftalığım. Benimde ole bulantım falan yok goguslerim şişti karnimda ara ara agri oluo adet ağrısı gibi ve Karnım aksamlari ozellikle çok sis bunun dışında bnde de bişi yok.

7+1 im kızlar gecen hafta ufaktan baslayan mide bulantılarım arttı goguslerım felaket acıyo ve yorgunluktan gözumu acamıyorum yarın doktor kontrolum var umarım kalp atısları baslamıstır kuzumun Allah hepimize saglıklı bebısler nasip etsin :)

merhaba hanımlar,nasılsınız.Biz de 8+3 olduk inşallah.Haftaya doktor kontrolüm var ve cok merak ediyorum bebeğimi.Yorgunluk ve uyku hali var ben de baya.Ama mide bulantim az,bazen tedirgin oluyorum saglıksız bir durum mu diye.bu haftalarda baslamaliymis ama sadece bazen ara ara cok hafif oluyor,bir sey yiyince diniyor.Normal mi bu?
Doktora sorsam güler galiba,eğer sağlıklıysa sorun değil de aklıma takıldı.
Bu arada bizde kan uyusmazligi var da aranizda ayni durumu yasayan var mi? Doktor endise etme ignesi var ama daha erken dedi,kacinci haftada oluyor biliyor musunuz?
Selam tatlı hamileler, nasılsınız?

Bugün iş yerimde arkadaşlara söyledim hamileliğimi. Herkes çok iyi karşıladı, arkadaşın biri de ömür boyu geçmiş olsun artık dedi dudak bükerek.
Kendisinin de dünya tatlısı bir kızı var halbuki. Densiz insan çok. Takmayayım dedim ama canım sıkıldı. Hayırlı olsun de geç nedir yani?!
Canım hiç takma kafana malesef öyle
insanlar var cevremizde.Bana da bir arkadasim yandın filan dedi,kendi bebegi de var üstelik bir güzel gözümü de korkuttu.Sonra da cok güzel bir sey dedi...Özellikle ilk aylarda hamilelere olumsuz sözler,örnekler söylenmemeli diye düsünüyorum.İnsan zaten tedirgin oluyor,cesaret arıyor.Cevre desteği de çok önemli bence.

Arkadaşlar son bir ayım kabus gibi geçti diyebilirim, mide bulantılarım beni mahvetti. Bigün iyiysem iki gün kötüydüm, yemekten geçtim su bile içemiyordum. Arada serumlarla filan ayakta kalmaya çalıştım ve hiç bitmeyecek gibi geliyordu. Yemekten bahsedilmesi bile midemi bulandırmaya yetiyordu. Ama dünden beri çok şükür, düzelmeye başladım sanki. Bu sabah kalktığımda bişeyler atıştırdım. Darısı bütün bulantı sorunu yaşayan arkadaşların başına. Yaşamayanlar ise hiç üzülmeyin, belli bir yüzde bulantı yaşamayan şanslı kesimmiş, bebekle ilgisi yok, annenin genleriyle ilgili bi durummuş, tadını çıkarın yani.

Arkadaşlar son bir ayım kabus gibi geçti diyebilirim, mide bulantılarım beni mahvetti. Bigün iyiysem iki gün kötüydüm, yemekten geçtim su bile içemiyordum. Arada serumlarla filan ayakta kalmaya çalıştım ve hiç bitmeyecek gibi geliyordu. Yemekten bahsedilmesi bile midemi bulandırmaya yetiyordu. Ama dünden beri çok şükür, düzelmeye başladım sanki. Bu sabah kalktığımda bişeyler atıştırdım. Darısı bütün bulantı sorunu yaşayan arkadaşların başına. Yaşamayanlar ise hiç üzülmeyin, belli bir yüzde bulantı yaşamayan şanslı kesimmiş, bebekle ilgisi yok, annenin genleriyle ilgili bi durummuş, tadını çıkarın yani.
kaç haftalıksın suan canm ? benımde arada bitmiş gibi oluyo sonra son hızla dewam

Back