• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 ARALIK'ta hamile olduğunu öğrenenler :D

Aytiryaki, post: 44600638, member: 647474"]Ben şu an 5+6 yım sadece kese görünüyor bi sorun çıkmaz inşallah
Aramizda iki gün var bende çok endileseleniyorum ister istemez günler gecmio vakit gecmio inşallah hersey yolundadir. Bidaha nezaman gidicek sin canim doktora[/QUOTE]
Perşembe gitcem 6+1 olcak o zmn bakalım ne dicek doktr

İyi akşamlar sevgili anneler :) yorucu günün Sonunda nihayet dinlenme vakti geldi :) hamilelik başladığından beri daha cok vücudumu dinlemeye buna bağlı olarak da sürekli bir seyler farketmeye başladım.Hemen hemen her gun hatta bu gun bir kac kere kalbimde çarpıntı hissediyorum.boyle bir şey yasayan var mı.herhangi bir ilac kullanmıyorum Progestan ve folik asid haricinde.

İyi akşamlar sevgili anneler :) yorucu günün Sonunda nihayet dinlenme vakti geldi :) hamilelik başladığından beri daha cok vücudumu dinlemeye buna bağlı olarak da sürekli bir seyler farketmeye başladım.Hemen hemen her gun hatta bu gun bir kac kere kalbimde çarpıntı hissediyorum.boyle bir şey yasayan var mı.herhangi bir ilac kullanmıyorum Progestan ve folik asid haricinde.
Bende oluyo progestan tansiyon düşürüyo bu arada bu ilacı günde kaç defa kullanıyosun ağızdan mı alıyosun vajinal mi

Bende oluyo progestan tansiyon düşürüyo bu arada bu ilacı günde kaç defa kullanıyosun ağızdan mı alıyosun vajinal mi
Gunde 3 defa alıyordum ikiye düşürdüm halsizlik yaptığından sabahları kullanmıyorum aksam ve gece yatmadan alıyorum 100 mg tablet.

Son düzenleme:
Gunde 3 defa alıyordum ikiye düşürdüm halsizlik yaptığından sabahları kullanmıyorum aksam ve gece yatmadan alıyorum
Bende sabah akşam alıyrm ağızdan alınca baş dönmesi halsizlik yapıyo doktor o yüzden vajinal al diyo

Evet akşam oldu saat 17:19 :KK70:

Kız nasılsın ? Taşınma Nasıl gidiyor ?
Can'ım benim watshapp a bişeyler oldu sayfayı açamıyorum . Silip tekrar yükledim busefer sen kayboldun.
Bana bidaha yazmayı dene ordan
Kendini çok yorma öptüm mucuks

canım ben bu konuda biraz araştırmıştım hamile kalmadan önce kalbimin attığını elimi koysam bile anca farkederdim sonra hamile kaldıktan sonra daha elimi koymadan hisseder oldum daha hızlı atıyo gibiydi sonra bende korktum araşrdım meğerse vücut artık fazla kan depoluyo ya fazla kan artışından dolayı daha hızlı atıyomuşş sanırım ama daha ciddi bi sorun oldunu düşünüyosan bi doktora git

canım naptın sonuc bellımı

Gittim dr ye sonuc temiz cikti dr progestan yapar dedi maflor verdi progestani kestim. Dun de acildeydim kanamam oldu yatisimi yaptilar rh uyusmazligi var igne oldum evde dinleniyorum simdi kahverengi lekelenme oluyor cok az acilde kalp atisini da duydum alttan baktilar bebek iyi ama korkuo iste insan dua edin bol bol bana

Gittim dr ye sonuc temiz cikti dr progestan yapar dedi maflor verdi progestani kestim. Dun de acildeydim kanamam oldu yatisimi yaptilar rh uyusmazligi var igne oldum evde dinleniyorum simdi kahverengi lekelenme oluyor cok az acilde kalp atisini da duydum alttan baktilar bebek iyi ama korkuo iste insan dua edin bol bol bana
Aslında kalp atışına karından da bakabilirlerdi neden alttan bakmışlar acaba

Günaydın senle tam aynıyız nasıl gidiyor keseyi gördün beta en son kaçtı be zaman gitceksn doktra çok soru sordum ama
Canım Ben keseyi daha belli belirsiz gördüm(5+1 gün'de).Doktor tekrar kan testi yaptırmadı.haftaya gidicem doktoro yine.İyice gelişsin.keseyi de net göreyim bebeğide kalp atışınıda duyayım diye ümit ediyorum ama bakalım ne olcak.Bi sonraki haftaya kadar ertelesemmi diye de düşünmüyor değilim.
senin randevun nezaman.

Canım Ben keseyi daha belli belirsiz gördüm(5+1 gün'de).Doktor tekrar kan testi yaptırmadı.haftaya gidicem doktoro yine.İyice gelişsin.keseyi de net göreyim bebeğide kalp atışınıda duyayım diye ümit ediyorum ama bakalım ne olcak.Bi sonraki haftaya kadar ertelesemmi diye de düşünmüyor değilim.
senin randevun nezaman.
Bende yarın gitcem beta en son 36.500dü dün yaptırdım kan testi kesede göründü ama bebek görünmedi henüz insanın aklına bin türlü şey geliyo karından baktı doktr

canım çok geçmiş olsuun benimde ara ara kaverengi lekelerim geliyo önemli değil çok deselerde her geldiğinde panikoluyorum moralim bozuluyo doktor bana da progestan verdi bu laç sana ya etki falan mı yapt doktor niçin değştirdi ilaçını

Selam tatlı hamileler, nasılsınız?

Bugün iş yerimde arkadaşlara söyledim hamileliğimi. Herkes çok iyi karşıladı, arkadaşın biri de ömür boyu geçmiş olsun artık dedi dudak bükerek.

Kendisinin de dünya tatlısı bir kızı var halbuki. Densiz insan çok. Takmayayım dedim ama canım sıkıldı. Hayırlı olsun de geç nedir yani?!

Bugün iş yerimde arkadaşlara söyledim hamileliğimi. Herkes çok iyi karşıladı, arkadaşın biri de ömür boyu geçmiş olsun artık dedi dudak bükerek.

Kendisinin de dünya tatlısı bir kızı var halbuki. Densiz insan çok. Takmayayım dedim ama canım sıkıldı. Hayırlı olsun de geç nedir yani?!

canıım se hi takma densizz ook kendisi allah vermiş şükretmelii bence e kadar isteyenler var oması için işte uykusuz kalcan yorulcan tüm ömür bebeğinle uğraşcan için o bıkmış o yüzden öle dio sanaa allah acılarnı göstermesin annelik de fedakarlık istemes mi istiyosan mecbur katlancan

canıım se hi takma densizz ook kendisi allah vermiş şükretmelii bence e kadar isteyenler var oması için işte uykusuz kalcan yorulcan tüm ömür bebeğinle uğraşcan için o bıkmış o yüzden öle dio sanaa allah acılarnı göstermesin annelik de fedakarlık istemes mi istiyosan mecbur katlancan
Nice arayanlar var canım çok haklısın. Olsun da tatlı sıkıntı bunlar aşılır. Kolay değil anne olması.
Ben bulantılarıma bile şükrediyorum demek ki bebek sağlıklı diye. Allah aratmadı ya ne kadar şükretsem az.

Nolursa olsun insan cidden bu tarz tepkilere cok aliniyor. Bana da cok erken degil mi neden yaptin diyenler cok oldu ve inanilmaz takili kalmistim. Cidden densiz cok malesef..

Merhaba arkadaslar bende yeni katildim araniza gebelik kesesi gordum ama kalp atisi henuz duyamadik umarim hersey yolundadir 2 hafta sonra gorebilirim minigimi

Back