Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım. Bende senin gibi gribim dun erken çıktım bugün de yattım hep ama yarin mecburen gideceğim.Slm kızlar ben üç gündür soğuk algınlığı griple mücadele ediyorum zaten mide bulantisidan hicbirsey yiyemiyordum şimdi iyice ıstahim gitti sadece meyve yiyebiliyorum. Bi de bugun kan testlerim yaptırdım kansızlık varmış bi de şeker ve protein eksikmis. Napayım yardım edin
5 ile 6 hafta arasında diye biliyorumKızlar yolk kesesi embriyo kaç haftalıkken gözüküyor
Ben şu an 5+6 yım sadece kese görünüyor bi sorun çıkmaz inşallah5 ile 6 hafta arasında diye biliyorum
Senin kese boyu en son kaçtı. Bir de vajinal mi baktılar. .Ben şu an 5+6 yım sadece kese görünüyor bi sorun çıkmaz inşallah
Karından baktı gs 1.12 cm yazıyoSenin kese boyu en son kaçtı. Bir de vajinal mi baktılar. .
Karindan baktıysa görmemesi normal. Ne zaman gideceksin tekrar..Karından baktı gs 1.12 cm yazıyo
Perşembe gitcem o zmnda 6+1 olcam beta hcgde bugün 36.500 çıktıKarindan baktıysa görmemesi normal. Ne zaman gideceksin tekrar..
Canım bence acele etmemelisin herşey gayet normal Ben 7 haftalıkken hatta sat tarihine gore 8 haftalıkken bebeğimi gördüm. Senin gibi bende acele etmiştim. Doktor degistirdim o söylemişti acele etmene gerek yok 8 haftaya kadar normal demişti ama bekleyememistim işte. O da 10 gün sonra gel dediğinde gördüm. Doktora gore etkileniyoruz bizde.Perşembe gitcem o zmnda 6+1 olcam beta hcgde bugün 36.500 çıktı
Hadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. . Degerin çok iyi..Perşembe gitcem o zmnda 6+1 olcam beta hcgde bugün 36.500 çıktı
Peki hiç vajinal ultrasyona izin verdin mi öyle bakmak istersede çekiniyrm açıkcasıCanım bence acele etmemelisin herşey gayet normal Ben 7 haftalıkken hatta sat tarihine gore 8 haftalıkken bebeğimi gördüm. Senin gibi bende acele etmiştim. Doktor degistirdim o söylemişti acele etmene gerek yok 8 haftaya kadar normal demişti ama bekleyememistim işte. O da 10 gün sonra gel dediğinde gördüm. Doktora gore etkileniyoruz bizde.
Bigün öncesine kadar kanamam vardı çok şükür bitti bugün yarın ne olcağı belirsiz bu hamilelik olaylarındaHadi hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz. . Degerin çok iyi..
Oylé bende zaten çok kendimi kaptirmiyorum.. her an hersey olabilir.Bigün öncesine kadar kanamam vardı çok şükür bitti bugün yarın ne olcağı belirsiz bu hamilelik olaylarında
Bu arada mutasyonlarin ne..Bigün öncesine kadar kanamam vardı çok şükür bitti bugün yarın ne olcağı belirsiz bu hamilelik olaylarında
Eğer o Zaman da görmeseydi bakacaktı. Bende tedirgindim. Burda yazılanları okuyup endişelendim baktırma diyen de olmuştu ama bir sakıncası olmadığını söyleyen de çoktu. Eğer 8.haftada görmeseydi baktırırdım ama 6. Haftada tavsiye etmemişlerdi. Bende o sıra doktor degistirdim işte. O da 6. Hafta içinde bakma gereği duymamıştı.Peki hiç vajinal ultrasyona izin verdin mi öyle bakmak istersede çekiniyrm açıkcası
MTHFR (A1298C)Bu arada mutasyonlarin ne..