Aramizda iki gün var bende çok endileseleniyorum ister istemez günler gecmio vakit gecmio inşallah hersey yolundadir. Bidaha nezaman gidicek sin canim doktora[/QUOTE]Aytiryaki, post: 44600638, member: 647474"]Ben şu an 5+6 yım sadece kese görünüyor bi sorun çıkmaz inşallah
Bende oluyo progestan tansiyon düşürüyo bu arada bu ilacı günde kaç defa kullanıyosun ağızdan mı alıyosun vajinal miİyi akşamlar sevgili anneler :) yorucu günün Sonunda nihayet dinlenme vakti geldi :) hamilelik başladığından beri daha cok vücudumu dinlemeye buna bağlı olarak da sürekli bir seyler farketmeye başladım.Hemen hemen her gun hatta bu gun bir kac kere kalbimde çarpıntı hissediyorum.boyle bir şey yasayan var mı.herhangi bir ilac kullanmıyorum Progestan ve folik asid haricinde.
Gunde 3 defa alıyordum ikiye düşürdüm halsizlik yaptığından sabahları kullanmıyorum aksam ve gece yatmadan alıyorum 100 mg tablet.Bende oluyo progestan tansiyon düşürüyo bu arada bu ilacı günde kaç defa kullanıyosun ağızdan mı alıyosun vajinal mi
Bende sabah akşam alıyrm ağızdan alınca baş dönmesi halsizlik yapıyo doktor o yüzden vajinal al diyoGunde 3 defa alıyordum ikiye düşürdüm halsizlik yaptığından sabahları kullanmıyorum aksam ve gece yatmadan alıyorum
Evet akşam oldu saat 17:19
Progestan vermedi mi doktr işe yarıyo
İyi akşamlar sevgili anneler :) yorucu günün Sonunda nihayet dinlenme vakti geldi :) hamilelik başladığından beri daha cok vücudumu dinlemeye buna bağlı olarak da sürekli bir seyler farketmeye başladım.Hemen hemen her gun hatta bu gun bir kac kere kalbimde çarpıntı hissediyorum.boyle bir şey yasayan var mı.herhangi bir ilac kullanmıyorum Progestan ve folik asid haricinde.
Haklısınız bende fazla kaptırmamaya çalışıyorum.Daha sonra üzülmemek için en ıyısı bu.Oylé bende zaten çok kendimi kaptirmiyorum.. her an hersey olabilir.
canım naptın sonuc bellımı
Günaydın senle tam aynıyız nasıl gidiyor keseyi gördün beta en son kaçtı be zaman gitceksn doktra çok soru sordum amaHaklısınız bende fazla kaptırmamaya çalışıyorum.Daha sonra üzülmemek için en ıyısı bu.
Aslında kalp atışına karından da bakabilirlerdi neden alttan bakmışlar acabaGittim dr ye sonuc temiz cikti dr progestan yapar dedi maflor verdi progestani kestim. Dun de acildeydim kanamam oldu yatisimi yaptilar rh uyusmazligi var igne oldum evde dinleniyorum simdi kahverengi lekelenme oluyor cok az acilde kalp atisini da duydum alttan baktilar bebek iyi ama korkuo iste insan dua edin bol bol bana
Canım Ben keseyi daha belli belirsiz gördüm(5+1 gün'de).Doktor tekrar kan testi yaptırmadı.haftaya gidicem doktoro yine.İyice gelişsin.keseyi de net göreyim bebeğide kalp atışınıda duyayım diye ümit ediyorum ama bakalım ne olcak.Bi sonraki haftaya kadar ertelesemmi diye de düşünmüyor değilim.Günaydın senle tam aynıyız nasıl gidiyor keseyi gördün beta en son kaçtı be zaman gitceksn doktra çok soru sordum ama
Bende yarın gitcem beta en son 36.500dü dün yaptırdım kan testi kesede göründü ama bebek görünmedi henüz insanın aklına bin türlü şey geliyo karından baktı doktrCanım Ben keseyi daha belli belirsiz gördüm(5+1 gün'de).Doktor tekrar kan testi yaptırmadı.haftaya gidicem doktoro yine.İyice gelişsin.keseyi de net göreyim bebeğide kalp atışınıda duyayım diye ümit ediyorum ama bakalım ne olcak.Bi sonraki haftaya kadar ertelesemmi diye de düşünmüyor değilim.
senin randevun nezaman.
Gittim dr ye sonuc temiz cikti dr progestan yapar dedi maflor verdi progestani kestim. Dun de acildeydim kanamam oldu yatisimi yaptilar rh uyusmazligi var igne oldum evde dinleniyorum simdi kahverengi lekelenme oluyor cok az acilde kalp atisini da duydum alttan baktilar bebek iyi ama korkuo iste insan dua edin bol bol bana
Selam tatlı hamileler, nasılsınız?
Bugün iş yerimde arkadaşlara söyledim hamileliğimi. Herkes çok iyi karşıladı, arkadaşın biri de ömür boyu geçmiş olsun artık dedi dudak bükerek.
Kendisinin de dünya tatlısı bir kızı var halbuki. Densiz insan çok. Takmayayım dedim ama canım sıkıldı. Hayırlı olsun de geç nedir yani?!
Nice arayanlar var canım çok haklısın. Olsun da tatlı sıkıntı bunlar aşılır. Kolay değil anne olması.canıım se hi takma densizz ook kendisi allah vermiş şükretmelii bence e kadar isteyenler var oması için işte uykusuz kalcan yorulcan tüm ömür bebeğinle uğraşcan için o bıkmış o yüzden öle dio sanaa allah acılarnı göstermesin annelik de fedakarlık istemes mi istiyosan mecbur katlancan
Nolursa olsun insan cidden bu tarz tepkilere cok aliniyor. Bana da cok erken degil mi neden yaptin diyenler cok oldu ve inanilmaz takili kalmistim. Cidden densiz cok malesef..Selam tatlı hamileler, nasılsınız?
Bugün iş yerimde arkadaşlara söyledim hamileliğimi. Herkes çok iyi karşıladı, arkadaşın biri de ömür boyu geçmiş olsun artık dedi dudak bükerek.
Kendisinin de dünya tatlısı bir kızı var halbuki. Densiz insan çok. Takmayayım dedim ama canım sıkıldı. Hayırlı olsun de geç nedir yani?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?