2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

seninle gebeliğimiz ay döneme denk geliyor. sende ağrılar devam ediyor mu?
Aynı tarihli birini bulabildim:)) Evet devam ediyor bulantıda başladı bugün erken aslında ama ilkinde böyle olmamıştı. Bekliyorum iki hafta sonra doktora gitmeyi düşünüyorum. Ağrılar böyle devam etmezse tabi...

bendede bulantılar daha yok ama kasık ağrıları bazen ciddi acıyor. ben ilk muayene için bu hafta sonu gidicem erken mi acaba.

bendede bulantılar daha yok ama kasık ağrıları bazen ciddi acıyor. ben ilk muayene için bu hafta sonu gidicem erken mi acaba.
Ya ben ilkinde hemen gittim altıncı haftaya tekrar gel dedi keseye baktı sonrada yedinci haftada gitmiştim kalp atışları için. Küçük gözükmez belki diye düşünüyorum çalışıyorum da sürekli işten çıkmak istemediğimden geç gidicem folik asit bir iki ay önce başlamıştım devam ediyorum eğer öyle bir şey kullanmıyorsan doktora gidebilirsin vitamin başlatabilir değerlerinin artışına bakabilir sürekli gitmek sorun olmazsa gitmenin zararı olmaz.

Sen gittin mi doktora durumun nasıl?
Bende ultrasonda gözükmesi için bekliyorum. Folik asit ara ara içiyodum, bu ay düzenli içmeye başladim. Ama başka vitamin desteğim yok. Zaten dişlerim hassaslaştı iki gündür kalsiyum eksikliğimi var bilmiyorum. Doğru söylüyorsun erken gitmenin zararı olmaz.

Yani en fazla bir hafta yada iki hafta sonra tekrar gel der. Gidince sonucunu söyle ama doktor ne dedi diye:)

Buranın en büyük avantajı da yaşadığın şeyleri başkalarının da yaşadığını görüp rahatlamak. Merak etmeyin hanımlar kaşık ağrıları normal. Hatta her ay adet tarihimizde de görülebilir. Herkesin gönlüne göre olsun inşallah :)

Cnm dşlerim hassaslaştu derken nefes alıyo gibi dişler sızlıyo demi bende sorcam bu hfta doktora günde 5 hap alıyorum zaten folik demir progeston sbh aksam bde magnezyum aliyim bari yok yok

vajinal ultrasonun bir sakıncası olur mu ki çoğu kişi ilk muayneeyi öyle oluyormuşta.daha net görünüyo heralde
Vallahi düşük riskim olmasına ragmen 3 4 tür alttan muayne oldum korkma herkes yptrma diyo ama hiç b blimsel açıklaması yok alttaan muayenn zararının bütğn doktorlar canımıza Kasıtları yok ya

korkmanıza gerek yok bende ilk tam 5 haftada gittim dr karından denemeden vajinal baktı ve keseciğimiz gözüktü bende çok endişeliydim ama sonrasında herhangi olumsuz durum yaşamadım :)

10 sayfa okudum masallah ne yazmissiniz beee
Gazi olanlar varmis.ben de davul gibi gerildim
Agri desen dun oluyorum sandim sagli sollu agrilar
Allahim yardimcimiz olsun saglikla gelsin bebeklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…