2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Inşallah elimden geldigince gec gidicem .obur kurtajimda 28 kere gidip rekor kirmistim bunda öyle olmucak

Hahahah seninle ne kadar aynı şeyleri yaşamışız canım ya. Ne zaman düşük yaptın sen ??? Ben martta. Kalp atışı duyulmadı hiç. 10. haftaya kadar bekledim kesesi düzgün oldugu için ama nafile sonra düşük başladı. Başka çocugun varmı?

kizlar bulantilar iicn erken genel olrak 7-8 gbi baslar...sancılar bende de oluyo sanki geriliyo kasiklarim..bazen d ehicbisi hissetmiyorum..yuzum hep solgun gozukuyo bnmde..gorenler hasta msn dyo

Kızlar bugün sabahtan beri sağ gözüm seyiriyor . Google dan baktım magnezyum ve potasyum eksikliğinden olur diyor. Size oldu mu hiç böyle bisey

bilmiyorum ki katıldımı benim gördüğüm katılmadı herhalde.insallah bişey olmaz.sana takıldıgında biliyormuydun hamile oldugunu
Evet canım biliyordum. Viral enfeksiyon geçirdiğim için gitmiştim doktora o yüzden serum vermişlerid.
Buradan paylasiriz kizlar ya karniniz sisiyomu valla ben normalde zayifim ama suan 5 aylik gibi sis
ben de kiloluyum ama hiç bu kadar şişmemiştim. Tam 2 kilo fazlam var

kızlar bende kasık ağrıları hala devam ediyor.Ne zaman bitiyor acaba yada başa bi sorun mu var?

Bugun iki kere cikardim, basim da agriyor, cok kotuyum kizlar, ne kadar erken basladi bende bulantilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…