• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aman diyim ona dikkat et. Ben de .çok sinirliydim. Noldu? Bebeğin yanında kanama alanı görüldü. Şimdi pamuk gibi olmaya çalışıyorum. Keşke geçen hafta da böyle olmaya çalışsaydım da bebeşim tehlikeye girmeseydi.

öylemi stres sinirdenmi dedi doktor şimdi daha çok korktum :( ya benim sanırım psikolojik destekle doğurmam lazım :) bu kadar hassas olunmazki :)

Aynen kesinlikle katılıyorum bende 7. haftayı bekliyorum şuan.

dimi ya gittim ilkinde gerçi kimyasaldı ama kese 6-7 den önce görünmüyo bidaha gel diyolar bende düşündüm 20 aralık iyi sanki gitmek için. ama sancım oluo işte korkuyorum. sizdede varmı sancı hafif hafif

merhaba arkadaslar bende gecen hafta ögrendim hamile oldugumu.ama kafama takılan bişey var.son batım 22 ekiim.reglim gecikeli 10 gün olmustu test yaptırdım negatifdi.bu sonuctan 2 gün sonra soguk algınlıgı tedavisi için serum takıldı bana.hatta adet söktürücü ve antibiyotikler yazdı doktor allahtan almadım.serumdan 5 gün sonra ise degerim 283 hamileydim.o serum bebegime zarar verir mi acaba kafama cok takılıyor doktora cuma günü gidecegiz o zamana kadar içim içimi yer

merhaba arkadaslar bende gecen hafta ögrendim hamile oldugumu.ama kafama takılan bişey var.son batım 22 ekiim.reglim gecikeli 10 gün olmustu test yaptırdım negatifdi.bu sonuctan 2 gün sonra soguk algınlıgı tedavisi için serum takıldı bana.hatta adet söktürücü ve antibiyotikler yazdı doktor allahtan almadım.serumdan 5 gün sonra ise degerim 283 hamileydim.o serum bebegime zarar verir mi acaba kafama cok takılıyor doktora cuma günü gidecegiz o zamana kadar içim içimi yer
canm seruma bir ilaç katılmamışsa eğer hiç bir sakıncası yok. Ben de serum yedim bir kere. Merak etme

dimi ya gittim ilkinde gerçi kimyasaldı ama kese 6-7 den önce görünmüyo bidaha gel diyolar bende düşündüm 20 aralık iyi sanki gitmek için. ama sancım oluo işte korkuyorum. sizdede varmı sancı hafif hafif
Tabiki sancilar olacak kanaman olmadigi surece korkma ..benimde kasiklarimda belimde adet olacakmisim gibi sancilar oluyo gayet normal

Sancilar hep oluyo arkadaslar rahim buyuyo bebek buyuyo ayyyyy dusunun cektigimiz acilara degecek inşallah

Bencede beklemekte fayda var. Ben martta düşük yaptım çok stresli bir dönemdi o stresi çekmektense beklerim daha iyi.
Tabii bende de sancı oluyo kasık batması oluyo normal bunlar. Kanama olmasın yeter.

Bencede beklemekte fayda var. Ben martta düşük yaptım çok stresli bir dönemdi o stresi çekmektense beklerim daha iyi.
Tabii bende de sancı oluyo kasık batması oluyo normal bunlar. Kanama olmasın yeter.

kanama olursada yerleşmedir diyorlar hamdolsun olmadı daha.

ben şuan tam 4+3 üm sen geç kalmamı diyosun. bilemedim ya gidip dönünce üzülüyorum sora
sen hiç mi gitmedin doktora? Bak hayatım zaten kese Bhcg 1500-2000 civarında iken gözüküyor. Kesenin durumuna göre de doktor kalp atışları için çağırıyor. Madem üzülme durumun var. o zaman ben derimki 2 günde bir bhcg yi takip et ondan sonra istenen değerlere ulaşınca doktora git. Ama bunu asla kaçırma çünkü dış gebelik mol gebelik vs Allah korusun bunlar hep riskli ve geç kalınmaması gereken durumlar. Artı birde şunu düşün erken gittiğinde bebişinin sesini görüntüsünü erkenden duyacaksın ve göreceksin.

Back