• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O zman şans var demektirr :) ama bekle biraz daha bencede çıkmaz idrarda boşa moralin bozulmuş olur.
Gerçi böyle diyorum ama bende 4-5 gün önceden yapmıştım testi :KK70:
Ben de ancak birkaç gün daha dayanabilirim büyük ihtimal :) yorgunluk ve halsizlik gebeliğin en belirgin belirtilerinden zaten tatlım, ohhh miss keyfini çıkar yat dinlen :)

Ya var ya yaklaşık son 5 gündür sabah uyanamıyorum aaaaaa bak şimdi geldi aklima... Hatta bugün 10 da uyandım ona rağmen uyukladm tekrar :D

Ben de ancak birkaç gün daha dayanabilirim büyük ihtimal :) yorgunluk ve halsizlik gebeliğin en belirgin belirtilerinden zaten tatlım, ohhh miss keyfini çıkar yat dinlen :)
Şimdiden tembellik yapmaya başlamışım öyle diyor kociş bana :KK45: Ay hadi hamilesindir inşş bak hamilelerin duası kabul olur derler:anneadayı:

Erken gebelik testlerini kimse önermiyor ya...gerekirse beklerim birkaç gün daha :) ben bu ay ovulasyon testi yaptım,çok şükür 2 gün bayağı koyu ikinci çizgiyi gördüm ve işin ilginç tarafı normalde beklenen günden 5 gün önceydi yumurtlama günüm ve bayağı şaşırdım...neyse bu ay ümitliyim bakalım hayirlisi :) :D

O zman şans var demektirr :) ama bekle biraz daha bencede çıkmaz idrarda boşa moralin bozulmuş olur.
Gerçi böyle diyorum ama bende 4-5 gün önceden yapmıştım testi :KK70:
5gun once cikiyor sanirim silik milik :KK6:
Gerci dogru mu bilmiyorum kendi adima hemen moda girmek istemiyorum ne olur ne olmaz uzulmeyeyim diye
Ama icim icime de sigmiyor evde su hareketi yapasim var:KK31:

Ya var ya yaklaşık son 5 gündür sabah uyanamıyorum aaaaaa bak şimdi geldi aklima... Hatta bugün 10 da uyandım ona rağmen uyukladm tekrar :D
Çok güzel bir haber bu aslındaa :KK9:

5gun once cikiyor sanirim silik milik :KK6:
Gerci dogru mu bilmiyorum kendi adima hemen moda girmek istemiyorum ne olur ne olmaz uzulmeyeyim diye
Ama icim icime de sigmiyor evde su hareketi yapasim var:KK31:
Ay çok tatlısın aynı bende öyle hissettim hele kalkıp dans edesim gelmişti silik çizgiyi görünce. :D ki ben öyle dans etmeyi seven bi tip değilim :KK71:Yarın kontrolm var kese gözükür mü sizce?

Çok güzel bir haber bu aslındaa :KK9:

Ay çok tatlısın aynı bende öyle hissettim hele kalkıp dans edesim gelmişti silik çizgiyi görünce. :D ki ben öyle dans etmeyi seven bi tip değilim :KK71:Yarın kontrolm var kese gözükür mü sizce?
Tam 4haftalik mi senin acaba?dr son adet tarihini baz alarak gebelik haftasi hesaplar.yani adet bitmis sen hemen o gun hamile kalmissin gibi.resmiyette boyle olmak zorunda. kese buyuklugune gore hamile kaldigin zaman tam belli oluyor. yumurtlama gunu hamile kaldigin gun olur genelde.4+3lerde kese gorunuyor

Tam 4haftalik mi senin acaba?dr son adet tarihini baz alarak gebelik haftasi hesaplar.yani adet bitmis sen hemen o gun hamile kalmissin gibi.resmiyette boyle olmak zorunda. kese buyuklugune gore hamile kaldigin zaman tam belli oluyor. yumurtlama gunu hamile kaldigin gun olur genelde.4+3lerde kese gorunuyor
Valla tam zamanını bende bilmiyorum gün aşırı oldu yakınlaşma. Neyse yarın doktor aydınlatır beni :KK58:

Back