• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Doktordan geldim kan tahlili yaptı vitamin falan yazdı bol bol öğüt verdi sunu yap bunu yapma gibisinden konuştu. Bhcg degerim 3000 küsür çıktı.. vee ultrasona aldı iki tane sağlıklı kese var dedi ve bana gösterdi. Ikiz Annesi olcakmisim hala şaka geliyoo ben bunu hiç planlamamistim. Değişik duygular içindeyim. Ama acil doktor bulmam lazım adam çok soğuk geldi bana sinmedi içime.

çok sevindim cnm hayırlısı olsun allah tamamına erdirsin inş.

Doktordan geldim kan tahlili yaptı vitamin falan yazdı bol bol öğüt verdi sunu yap bunu yapma gibisinden konuştu. Bhcg degerim 3000 küsür çıktı.. vee ultrasona aldı iki tane sağlıklı kese var dedi ve bana gösterdi. Ikiz Annesi olcakmisim hala şaka geliyoo ben bunu hiç planlamamistim. Değişik duygular içindeyim. Ama acil doktor bulmam lazım adam çok soğuk geldi bana sinmedi içime.
ayyyyyyyyy canım benimmmm tebrikler çok sevindim senin adınaaa rabbim sağlıkla kulağına almayı nasip etsin inşallah. şimdi benim bildiğim kadarıyla zorunlu değil ama ikiz gebeliklerde perinatolog öneriyorlar. çünkü ikiz gebelik normal gebelikten daha önem isteyen bir durum. nerde yaşıyorsun benim doktorum çok tatlı bi adamdır önerebilirim

geçen ay benim de öyle olmuştu lütfen üzülme rabbim en hayırlı zaman ne zaman ise o zaman verecek bebeklerimizi :KK16:

evet hayırlısı inş. çok üzülmüyorum çünkü bu ay olsaydı sürpriz olurdu benim için yumurta takibi falan yapamadım düzenli ilişkide olmadı zaten hem bu ay yeni bıraktık korunmayı tutmaması normal..

uzme kendini canım zamanı vardır inşallah rabbim fazla bekletmez[/QUOTE]

hayırlısı zaten bu ay daha yeni başladık çalışmalara inş. çok beklemeyiz

Merhaba,
Bende Ağustos annesiyim sanırım :) Dört gözle cuma günü kendisini ultrasonda görmeyi bekliyoruz. Allah sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin. Ocak ayında 25 haftalık erken doğum yaparak sadece 3,5 gün yaşama tutunabilen bebeğimi kaybetmiştim. geçen süreç çok zorluydu. ama umudu kaybetmemek gerek Allah herşeyi doğru zamanda sağlıkla sıhhatle nasip etsin. bu süreçte öğrendiğim en önemli şey bu oldu.

herkese sevgiler,

Kızlar özür dilerim misafirlerim gelmişti ev işi derken anca girebiliyorum. İyi dilekte bulunn herkese çok teşekkür ederimm.
tek tek alntı yapamadım ama çok sağolun :)

Hayirlisi olsun tatlım Maasallah

Kizlar hic uzulmek yok bizde cok ufak bir kacak yapmstik acaba mi dedik suphelendik esim imkansiz kacirmadim dedi ama ben baya heveslendim simdi iyice niyetlendik eylul anneleri topigini biz acariz belkim haydi bol bol calisma simdi;)

Back