• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya yeni yeni dusunmeye basladik ikinci olacak allah nasip ederse hep korunuyoruz ama ufak bir kacagimiZ oldu acabami dedim.testi yaptim ama silik cizgi fln da yk:(
Geçen ayda bizim bir kaçamağımız olmuştu ama sonuç negatifti derken heveslendik bu ay korunmayı bıraktık inşallah olursa bizimde ikinci olacak

Aynı şeyleri yaşamışız canım bende baş dönmesi mide bulantısı olmuştu gecikmede olmuştu ama aynen tırttt :))))) bugün midem bulandı bu ay ilk defa eşim yine çok düşünüyorsun ondan dedi :) çalıştığım için zaman çabuk geçiyor bekleyip görelim
Hayirlisi
Napalim tum belirtiler var bizde :)
Bisey sorcam cvp vermeyebilirsin.calismalara devam ediyormusunuz? Ben tedirgin oluyorum tuttuysa zarar verir mi die

Günaydın herkese iyi hafta sonları diliyorum banyo dolabını karıştırdım test var mı diye geçen aydan kalmış olması gerekiyordu ve buldum ama kendimi tuttum bu hafta içi regl olmazsam haftaya cumartesi yapmaya karar verdim:)

merhabalar kızlar inşallahhh inşallah ben de ağustos annesi olacağım. benim bu forumlarda çok günüm gecem geçti biri mol olmak üzere iki düşük yaşadım ama bu sefer sağlıkla alacağım inşallah kucağıma.. rabbim hepimizin yardımcısı olsunn

merhabalar kızlar inşallahhh inşallah ben de ağustos annesi olacağım. benim bu forumlarda çok günüm gecem geçti biri mol olmak üzere iki düşük yaşadım ama bu sefer sağlıkla alacağım inşallah kucağıma.. rabbim hepimizin yardımcısı olsunn

Amin inşallah topiğimiz hareketlensin bereketli bir ay olsun :anneadayı:

Herkese selam,
BAT 1 Aralık. Heyecanla bekliyorum...En az 1 hafta daha beklemeliyim test yapmadan önce. Bu ay da hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum

valla sabah dayanamadım predictor aldım. normalde bat günü sonuç veren olarak yazıyor kutusunda ama ben çok çok çok silik olmakla beraber 2. çizgiyi gördüm pzt kan vereceğim artık napalımm:KK45::KK45:

İyi geceler kızlar gece gece tutamadım kendimi test yaptım kendime verdiğim sözü tutamadım yani çok da silik olsa ikinci çizgi çıktı

Hadi bakalım zorlu bekleyiş başlasınn. P.tesi kan testi yaptırırsanız 2 annemiz daha bizimle olmuş demektirr :anneadayı:

Herkese selam,
BAT 1 Aralık. Heyecanla bekliyorum...En az 1 hafta daha beklemeliyim test yapmadan önce. Bu ay da hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum
Daha erkenn ya varmış dahha olumlu sonuç alırsn inşallh ama biraz daha sabır :KK76: Kafaya çok takıncada tutunmaz derler bebek için bacım

valla sabah dayanamadım predictor aldım. normalde bat günü sonuç veren olarak yazıyor kutusunda ama ben çok çok çok silik olmakla beraber 2. çizgiyi gördüm pzt kan vereceğim artık napalımm:KK45::KK45:
Harikaaaaaaa :nazar:
Sen ver kan i sonucu yaz buraya. Cikarsa ben de gideyim.bat ayni gun.
Herkes hamile olsuuuuuuun
(isteyen herkes :))

Back