• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oo süper çok sevindim canım daha gunumuze var ondan siliktir ben telden giriyorum dosya yükle var aşağı da ordan olabilir
Ben de telf dan giriyorum.fotografta cok belli olmamis ama yukleyeyim
Hadi hayirlisiiiiiiii
20141123_090701.jpg

Hadi bakalım zorlu bekleyiş başlasınn. P.tesi kan testi yaptırırsanız 2 annemiz daha bizimle olmuş demektirr :anneadayı:

ayyy nasıl zor bekliyorum bugün verelim dedi eşim aslında ama doktorum çalışmıyor bugün. pozitif sonucu alır almaz iğnelere başlayacağım için yarına sabretmek zorundayımmm çok zorrrr :eek:

Harikaaaaaaa :nazar:
Sen ver kan i sonucu yaz buraya. Cikarsa ben de gideyim.bat ayni gun.
Herkes hamile olsuuuuuuun
(isteyen herkes :))

aminnn inşallahh valla sonucu alır almaz yazıcam buraya sözz.. annem hissediyorum kesin hamilesin diyor ama ben yine de çok heveslenmek istemiyorum. sanırım geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım çünkü

aminnn inşallahh valla sonucu alır almaz yazıcam buraya sözz.. annem hissediyorum kesin hamilesin diyor ama ben yine de çok heveslenmek istemiyorum. sanırım geçen ay da kimyasal gebelik yaşadım çünkü
Moda hemen girmeyelim evet.hayirlisi Allahtan.
Gecen bi arkadasim aradi.uzun zamandir gorusmuyoruz.ruyamda gordum seni hayatinda biseyler degisiyordu cok merak ettim iyimisin arayayim dedim diyor.iyiyim toton acikta kalmis demistim :) iyide oldu aramasi tabi de.
Ay heyecanlandim simdi bak :eek:

Moda hemen girmeyelim evet.hayirlisi Allahtan.
Gecen bi arkadasim aradi.uzun zamandir gorusmuyoruz.ruyamda gordum seni hayatinda biseyler degisiyordu cok merak ettim iyimisin arayayim dedim diyor.iyiyim toton acikta kalmis demistim :) iyide oldu aramasi tabi de.
Ay heyecanlandim simdi bak :eek:
ayy ne hoş bir rüya inşallah gerçek olurr :eek::eek:

Ben de telf dan giriyorum.fotografta cok belli olmamis ama yukleyeyim
Hadi hayirlisiiiiiiii
Eki Görüntüle 1311765
Canim çok iyi ya direk belli yani :) Allah tamamına erdirsiiinn :) :* bu arada senin bat ne zamandi ya ben de yapayım olmazsa,benimki 1 aralık... Çok sevdim bu topiği ben de katılmak istiyorum mm :D

Canim çok iyi ya direk belli yani :) Allah tamamına erdirsiiinn :) :* bu arada senin bat ne zamandi ya ben de yapayım olmazsa,benimki 1 aralık... Çok sevdim bu topiği ben de katılmak istiyorum mm :D
27 kasim bat.
Ben evde normal geb testi vardi onla yaptim.erken geb testi ile yapmak daha iyi olabilir.simdi cikmasa bile 2-3gune cikabilir senin de.
Hadi hayirlisiiiii

27 kasim bat.
Ben evde normal geb testi vardi onla yaptim.erken geb testi ile yapmak daha iyi olabilir.simdi cikmasa bile 2-3gune cikabilir senin de.
Hadi hayirlisiiiii
Erken gebelik testlerini kimse önermiyor ya...gerekirse beklerim birkaç gün daha :) ben bu ay ovulasyon testi yaptım,çok şükür 2 gün bayağı koyu ikinci çizgiyi gördüm ve işin ilginç tarafı normalde beklenen günden 5 gün önceydi yumurtlama günüm ve bayağı şaşırdım...neyse bu ay ümitliyim bakalım hayirlisi :) :D

Erken gebelik testlerini kimse önermiyor ya...gerekirse beklerim birkaç gün daha :) ben bu ay ovulasyon testi yaptım,çok şükür 2 gün bayağı koyu ikinci çizgiyi gördüm ve işin ilginç tarafı normalde beklenen günden 5 gün önceydi yumurtlama günüm ve bayağı şaşırdım...neyse bu ay ümitliyim bakalım hayirlisi :) :D
O zman şans var demektirr :) ama bekle biraz daha bencede çıkmaz idrarda boşa moralin bozulmuş olur.
Gerçi böyle diyorum ama bende 4-5 gün önceden yapmıştım testi :KK70:

Yaa birde benim uyku saatlerim değişti halsizlik hissediyorum ben. Eşimle birlikte çalışıyorum öğrendiğimden beri uğramadım dükkana hiç :oops:Normalde 5 saat uyku yeterdi :KK47:

Back