- 7 Aralık 2014
- 257
- 149
- 48
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.221
Bende onu kullaniyotum canimKızlar Dr bana Vinalac yazdı içinde yok yok![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende onu kullaniyotum canimKızlar Dr bana Vinalac yazdı içinde yok yok![]()
Pahalı galiba ben 2 gece yattım 800 dü sanırım ama ilgi süperdi prenses gibiMaddi olarak mantıklı gelmedği için vazgeçtim, düşünüyordum bende ama..
Tam neydi mauyene ve doğum ücreti
Hangi hastaneBende onu kullaniyotum canim
Az kaldi pul pul dokulucem yakinda ki az da su icen biri degilimdir ama neden oluyo hic anlamiyorum bu kuruluk
ben 5 arkadasımın 5 inide doğru tahmin ettimCin rus tum milletlerin testlerini yaptim erkek diyo bi benim icime kiz doguyo heralde bide annemin
onun disinda arkadaslarim babam esim abim hepsi erkek diyo ama hayirlisi bakalim kim daha derin hislere sahipmis boylece ogrenecegiz![]()
Benim bulantım azaldı ama henüz iştahım yok hem 3 aylık henüz iştahım açılacak zamanla hemen açılsın istemiyorum Dr da istemiyor az kilo almamı istiyor
Bahcelievler Hizmet hastsnesi canim sen?Hangi hastane
Heee unutmadan yuzuk zimbirtisinida yaptim o da erkek dio bu cin rus testlerinin yaninda onumuzdeki hafta bi doktora gitsem aceba cinsiyet belli olurmuki benim
Hic merak etmiyodum daha dogrusu acele etmiodum ama benimkinin akranlari cinsiyetlerini gostermeye basladi benide bi merak aldi gidiyo bi kac gundur![]()
Canım araba var keçiören ev ama o sıkıntı değil, benim için muayene ve doğum ücreti önemli.. Arayıp sorayım o zamn:)Pahalı galiba ben 2 gece yattım 800 dü sanırım ama ilgi süperdi prenses gibiKontrol pahalı değil sanırım yoksa çok hastası olmazdı çünkü gelenler zengin değildi evin uzak mı
Heee unutmadan yuzuk zimbirtisinida yaptim o da erkek dio bu cin rus testlerinin yaninda onumuzdeki hafta bi doktora gitsem aceba cinsiyet belli olurmuki benim
Hic merak etmiyodum daha dogrusu acele etmiodum ama benimkinin akranlari cinsiyetlerini gostermeye basladi benide bi merak aldi gidiyo bi kac gundur![]()
Ayyy benim icin bisiler doguyomu icine yoksa yuzyuze gormenmi gerek heyecan yaptim vallaben 5 arkadasımın 5 inide doğru tahmin ettim
şimdi kendimdede erkek hissediyom. yada erkek bebek istediğim için öyle hissettiğimi sanıyorum. bendede çin ve rus takvimi erkek çıktı
Yaa o ikili test olayina cok sicak bakmadigim icin doktorun verdigi tarihte gitmedim bi de sinavlarim var simdi ankaraya persembe doncem ancak onumuzdeki hafta bi gideyim ikili test degilde en azindan bizim tosbigi bi goreyimikili test yaptırmadın mı bu hafta gitsen belli olmaz mı benim 12 hafta olsun 6 şubatta olacak inşallah hemen cinsiyet soracam çok heyecanlı :)
Yaa o ikili test olayina cok sicak bakmadigim icin doktorun verdigi tarihte gitmedim bi de sinavlarim var simdi ankaraya persembe doncem ancak onumuzdeki hafta bi gideyim ikili test degilde en azindan bizim tosbigi bi goreyim![]()
Buldugum tek gecerli cozum 12. Haftayi bitirmekti ne yazikkiKizlar mide yanmasina ne çözüm buluyorsunuz??
Midem fena halde yaniyor hem açken hem yemekten sonra birde maden suyu ve sut elma ucu iyi geliyor ama tekrar başlıyor![]()
canım ne bılım hep arkadasşlarımda oldu oyle içime bı anda doğuyo anlamadım :) bakalım kendımde tutturabilcem mi. sen ikili tarama yaptırdınmı belki orda belli olur.. senle ilgili bişey doğmadı içime tanımıyom ondanmı bilemedimAyyy benim icin bisiler doguyomu icine yoksa yuzyuze gormenmi gerek heyecan yaptim vallasu cinsiyeti bende bi ogrenseydim
Bul
Buldugum tek gecerli cozum 12. Haftayi bitirmekti ne yazikki
aaa lokman hekime gitcem ama ancak mart basina randevu alabildimİnşallah cinsiyetinide gösterir annesineAnkarada hangi hastaneye gidiyorsun