• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu cinsiyet için 10.haftalı ultrason kağıdınız falan varsa ultrason kağıdında sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkek diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru ,, bide nub teorisi var forumda görmüştüm elimde ki ultrason 7 haftalık çok küçük hiç birini uygulayamıyorum sadece içime doğan kız olduğu bi bakmışsınız iki hafta sonra erkek diomuşum hayırlısı :D

Be
Bu cinsiyet için 10.haftalı ultrason kağıdınız falan varsa ultrason kağıdında sağ tarafa yakınsa kız sol tarafa yakınsa erkek diyorlar bilmiyorum ne kadar doğru ,, bide nub teorisi var forumda görmüştüm elimde ki ultrason 7 haftalık çok küçük hiç birini uygulayamıyorum sadece içime doğan kız olduğu bi bakmışsınız iki hafta sonra erkek diomuşum hayırlısı :D
Nim bebis solda cok bariz hissettiriyo

Y

aaa lokman hekime gitcem ama ancak mart basina randevu alabildim
O yuzden bilen bilir benim 5 yildizli hastanem olan sami ulusa gidicem simdilik:KK70:hic memnun kalmadim duyurulur
Evime en yakin orasi oldugu icin tercih ediyorum zaten ankarayida cok iyi bilmiyor um yeni sayilirim:KK22:

bende ankarada yeniyim evimize yakın etimed e gidiyorum etimesguttayım bende ama doğum için başka bir yer de olabilir biraz fiyata ve kaliteye bağlı yoğun bakım ünitesi varmı biraz araştırma yapmam lazım bakalım şimdilik orada devam ediyorum

[Teşekkür "fzkci, post: 39104547, member: 646059"]Benim

De cok fenaydi az sabret sonra rahatlarsin taze zencefili kullanmayi dene caylarinda suyunda belki biraz rahatlatir gecmis olsun[/QUOTE]

Tesekkur ederim canim duydum ama hic denemeistim Dr a ilaç da yazdirabilirim artik baya kotu birsey mis bu yanma

Y

aaa lokman hekime gitcem ama ancak mart basina randevu alabildim
O yuzden bilen bilir benim 5 yildizli hastanem olan sami ulusa gidicem simdilik:KK70:hic memnun kalmadim duyurulur
Evime en yakin orasi oldugu icin tercih ediyorum zaten ankarayida cok iyi bilmiyor um yeni sayilirim:KK22:
Sami ulus mu :KK20: Ben memnun kalmadım ultrasona baktı hiç konuşmadı çıktım geldim

canım ne bılım hep arkadasşlarımda oldu oyle içime bı anda doğuyo anlamadım :) bakalım kendımde tutturabilcem mi. sen ikili tarama yaptırdınmı belki orda belli olur.. senle ilgili bişey doğmadı içime tanımıyom ondanmı bilemedim:KK33:
Olur oyle seyler ara ara ilham gelirse yorumlara acigim haberin olsun:KK70:

Ya
[Teşekkür "fzkci, post: 39104547, member: 646059"]Benim

De cok fenaydi az sabret sonra rahatlarsin taze zencefili kullanmayi dene caylarinda suyunda belki biraz rahatlatir gecmis olsun

Tesekkur ederim canim duydum ama hic denemeistim Dr a ilaç da yazdirabilirim artik baya kotu birsey mis bu yanma[/QUOTE]
Ni sen bilirsin tabi bide unuttum sunu soyleyim 8 den sonra bisey yememeye dikkat et ve acligini cok hissetmemek icin erken yat sabah uyanincada once midenin suyunu cekmesi icin kuru ekmek galeta tarzi bi kac lokma at agzina sonra kahvaltini yap
Bunlarda benim yontemlerim oldu ordan burdan duydugum herseyi deneyip bunlarin iyi geldigine karar kildim kendim icin denene bilirler:KK6:

Bugün bebeğimi gördük hareketlerini de gördüm maşallah:nazar: darısı görmeyi bekleyen tüm hamişlere.11+0 ım.ikili tarama yaptık.test sonucu haftaya.inşallah güzel çikar .ense kalınlığını sormayı unuttuk ama laboratuvar daki kağıda baktığımızda ET 2.1 mm yazıyordu odur diye tahmin ediyoruz.internette 3 mm sonrası risk grubuna giriyor yazıyordu.sizce fazla mı 2.1 mm?ben mi evham yapıyorum.o_O
benimde 2.3 tü galiba 11. hafta yaptırdım tabi kan sonuçlarıda önemli ama risk 10000/1 çıktı

Bir de özürlü bakarım doğururum diyorsan 2li test yaptırma dedi gayet sert diyemedim ya seni de anan insan doğurdum sanmış ay nasıl ağladım o gün
Ayyy gerizeekaliya bak sen kahyasimiymis bizim cocugumuzun sanki test yaptiktan sonra duzeltmeye malikmis gibi konusmuolarmi bide aptallar

Back