- 14 Kasım 2013
- 2.234
- 1.759
- 168
- Konu Sahibi ayse1234512
- #11.081
bu gidişimde öyle yapcam canım inş.ya sanırım o hepimizde var bebeği görünce unutuyoruz. sanırım en iyisi not almak ve doktora gittiğimizde o not kağıdından sormak diye düşünüyorum![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu gidişimde öyle yapcam canım inş.ya sanırım o hepimizde var bebeği görünce unutuyoruz. sanırım en iyisi not almak ve doktora gittiğimizde o not kağıdından sormak diye düşünüyorum![]()
allah kucağınıza da almayı nasip eder inşaallah. kaçıncı haftada yaptılar 2li taramayıEki Görüntüle 1390038 Eki Görüntüle 1390039 Kızlar doktordan geldik ikili taramamız yapıldı renkli ultrasonda cinsiyetimiz de kesinleşti erkekmiş ense kalınlığı 1,20 çıktı doktor iyi dedi kan verdim haftaya sonucu çıkıcak bunlar da oğluşumun fotoları![]()
Becerikli biri degilim kafayi yicem yani o derece:)tarladaki bezelye domates cok masum sanki deme:))Ben yaptım yedim sanki dışardan aldığımız herşey masum güvendiğin markayı alabilirsin yoksa dışardan ne peynir ne ekmek alınır zira ekmekte katkı olayı çok
Teşekkür ederim senin de az kalmış iki haftaya öğrenirsinCanım gözün aydın. Çok sevindim. Darısı başımıza inşallah :)
Canim oglumda 1 hafta onde giderdi ama 1 hafta gec dynyaya geldi ☺merhaba arkadaşlar ben eylül annesiyim ama doğumum ağustos sonu görünüyor benim gibi olan var mı bebeğimin gelişimide 1 hafta önde muhtemelen bende ağustos annesi olacağım.... :)
Aynen canım ben defter yaptım kendime aklıma gelen bütün soruları yazıyorum. Doktorum dalga geçiyo hatta. Yine çıktı o defter diyo :)
Aynen canım ben defter yaptım kendime aklıma gelen bütün soruları yazıyorum. Doktorum dalga geçiyo hatta. Yine çıktı o defter diyo :)
aynen yaaa herBenim de bulantilarim anca basladi. Istifra etmeye de basladim. Herkesinki bitiyor benimki yeni basliyorbiseyim de normal olsa sacimi kesicem zaten
![]()
Aynen yaa deliricem:) her sabah mide bulantisiyla uyaniyorum.bak su an ne yesem diye dusunuyorum deliricemBenim de bulantilarim anca basladi. Istifra etmeye de basladim. Herkesinki bitiyor benimki yeni basliyorbiseyim de normal olsa sacimi kesicem zaten
![]()
Teşekkürler erkekler erken gösteriyi doktor bana 11+1 de büyük ihtimal erkek demişti bugün renkli ultrasonda artk kesinleşti yakınlarda kontrolün varsa öğrenebilirsinoyyy maşallahhhh kuzucuğaayyyy bizde öğrenseydik ya bende merak ediyorum cinsiyeti ne ama daha çok var
Eşim de sen ailemi sevmiyorsun bende seni sevmiyorum gibi birşeyler söyledi daha önce okadar merhametliydi şimdi gözünde değerim kalmamış belli herşeyi bitirmiş gibi duruyor gecenin bir yarısı yatacakken nete çağırıyorlar oyun oynamaya arıyorlar bir huzur vermediler yaBebeğime bişey olacak diye korkuyorum dün geceden beri ağrım var 7 yıldır seviyorduk birbirimizi hep o kadın huzursuzluk çıkarttı aramızda bıktım ya ailemin yanına gidecem bu gidişle
![]()
canım sakin ol. ilk gebeliğimde ben de benzer şeyler yaşadım. eşim bana "sevgiyi boşver bebek için beraberiz" tarzında şeyler şöylemişti. nasıl olmuşta ayrılmamışım şaşıyorumşimdi herşey çok güzel bin şükür. erkekler bebekler onlara gülümseyene kadar anlamıyorlar baba olduklarını doğal olarak da sorumluluğu hissedemiyolar. sen karnını tuttur birlikte hayal kurun ve sakın bu arada annesine direkt kötü laf söyleme. sadece bu döneminin hassas geçtiğinden bahset mesela. bu konuda yazılan makaleleri falan okut. herşey yoluna girer inşallah sıkma canını
![]()
kızlar ense kalınılığı aralığı varmıdır bilen varmı ? birde bişey sorucam bu decavit gyno ferro sanol kullanan anneler tuvalet problemiz oluyor mu kabız veya afedersiniz renk değişikliği gibi lütfen cevap ?![]()
![]()
Teşekkür ederim âmin hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız inşallah ben bugün yaptırdım 12+5 imallah kucağınıza da almayı nasip eder inşaallah. kaçıncı haftada yaptılar 2li taramayı
Ben bu sefer not alıp gidicem zaten :)) orda unutuyorum çünkü :)))ya sanırım o hepimizde var bebeği görünce unutuyoruz. sanırım en iyisi not almak ve doktora gittiğimizde o not kağıdından sormak diye düşünüyorum![]()
Sagol cnm aminn.Teşekkürler darısı başınaBenim çin takvimi de erkek gösteriyordu tesadüf mü bilmiyorm ama tuttu
Teşekkür ederim senin de az kalmış iki haftaya öğrenirsin![]()
Cnm zaten senin için yazmadım diğer arkadaş için yazdım çünkü pipe 16-17 haftaya kadar oluşabilir. Kız demek için erken... benim kadın doğumcu akrabam kendi oğlunu ancak 17. Haftada görmüş ilkbaşta nub teorisine göre bile kız gibi duruyordu dedi. O nedenle kız haberleri değişebilir...Benim eklediğim resmi gördüysen belli zaten canım 12. Haftada öğrenmiş olduk bebeğin gelişimi ultrason aleti doktor hepsi erken oğrenmede etkili sonuçta