- 12 Mart 2013
- 319
- 140
- 333
- 35
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #11.061
Aynen öyle tatlim cok fark ediyo cok rahat beli lastikli 9 ay giye biliriz :)
Maşallah saglicakla kucagina al canim inşallahArkadaşlar dün cinsiyetini öğrendim bebişimin kızım olacakmış çok heyecanlıyım. :) Ama doktorum sonradan erkeklik organlarının oluşabileceğini bikaç hafta sonra %100 olacağını söyledi. Ama ben çok heyecan yaptım :)
NE İİ DOKTORMUŞ NE GÜZEL UZUNCA PSİKOLOJİK DESTEK VERMİŞcanım benim doktorum aynen şunu demişti. ilk 3 ay bebekte zaten bir sorun varsa yada hasar görmüşe, vücüt onu atar. ama sen artık 10 haftaya gelmişsin. 10 haftada düşük riski artık yok denecek kadar az oluyor çünkü bebişin organları oluştu sadece gelişecek. o nedenle o tatlı canını üzme, iyi düşün bebişlerimizi allah koruyor. buna kalben inan ve hamileliğin tadını çıkar. eğer için rahatetmiyorsa git bebişini ultrasonda izle. bu bile seni rahatlatır.
Canim neuin olacak ben daha oyrenemedim
Âmin canım hepimiz sağlıklı bi şekilde kucağımıza alırız inşallahoy maşallah ne güzel darısı bizim başımıza, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ne güzel de yatarmış annesinin göbişinde.
Amin canım benim çok teşekkür ederim. Hepimize bebişlerimize sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım :)Maşallah saglicakla kucagina al canim inşallah
ya cnm bende cuma gitmiştim belli değil dedi nasıl anladı sizinkiler ya.bana 14 şubattaki kontrolde söylicem dedi.Tatlım kızım olacakmış. Ama erkeklik organları 14. haftaya kadar oluşmaya başlayabilir yani sonuç değişebilir dedi. Ama şöyle bir durum da oldu akşam dizlerini kırmış göstermiyordu cinsiyetini biraz zorladık sanırım hareket etmesi için en sonunda gösterdi :)
benim doktorum gerçekten süper. zaten o nedenle ona gitmeye karar verdim. sadece bakıp tamam herşey yolunda deyip göndermiyor. anlatıyor ayrıntılı bir şekilde zaman ayırıyor sana. birçok bilimsel yazısı da var. isterseniz inceleyin bayanlar. Op. Dr.Pınar Tokatlıoğlu. ben çok evhamlı biriyim çünkü ilk gebelik de olunca.NE İİ DOKTORMUŞ NE GÜZEL UZUNCA PSİKOLOJİK DESTEK VERMİŞ
Canim benumde bulantilar devam editor. Banada decavit verdi. Miden bulaniyorsa tok karnina icmende fayda var. Benimde tsh dusuk doktor 12. Haftada tekrar tahlil yaptircak. Bu arada dun saglik ocagini arayip tsh degerim dusuk vs dedim. Hemsire hanim cok dusuk olmadigi surece sorun yok asil sorun tsh degerinin yuksek olmasi dedi. Mide bulantisi ve kusman fazla ise tsh dusuk olabiliyormus.Mrb kizlar
Bugun dr a gittim.elevit verdi.var mi kullanan?
Burda forumda okumustum birine aksam ic demisti dr sanirim.bAna bisey demedi
Bulantilarim siddetle devam ediyor ilac a ragmen.tahlilde tiroid dusuk cikti.dahiliye dr u 4.ay bitene kadar normal durum olarak kabul ediyrz dedi ilac vermedi.
Kendi dr umun verdigi elevit ve gyno ferro sanol u kullanacagm.demir folikasit b12 ilaciyms o da.bilgisi olan varsa paylasirsa sevinirim
Eki Görüntüle 1390038 Eki Görüntüle 1390039 Kızlar doktordan geldik ikili taramamız yapıldı renkli ultrasonda cinsiyetimiz de kesinleşti erkekmiş ense kalınlığı 1,20 çıktı doktor iyi dedi kan verdim haftaya sonucu çıkıcak bunlar da oğluşumun fotoları
maşallahhh canım çok sevindimArkadaşlar dün cinsiyetini öğrendim bebişimin kızım olacakmış çok heyecanlıyım. :) Ama doktorum sonradan erkeklik organlarının oluşabileceğini bikaç hafta sonra %100 olacağını söyledi. Ama ben çok heyecan yaptım :)
ne güzel şanslısın cnm benmkide çok güleryüzlü ama detaylı ilgilenmiyor yani ben bişey sormayı unutuyorum heycndanbenim doktorum gerçekten süper. zaten o nedenle ona gitmeye karar verdim. sadece bakıp tamam herşey yolunda deyip göndermiyor. anlatıyor ayrıntılı bir şekilde zaman ayırıyor sana. birçok bilimsel yazısı da var. isterseniz inceleyin bayanlar. Op. Dr.Pınar Tokatlıoğlu. ben çok evhamlı biriyim çünkü ilk gebelik de olunca.
ya cnm bende cuma gitmiştim belli değil dedi nasıl anladı sizinkiler ya.bana 14 şubattaki kontrolde söylicem dedi.
Eki Görüntüle 1390038 Eki Görüntüle 1390039 Kızlar doktordan geldik ikili taramamız yapıldı renkli ultrasonda cinsiyetimiz de kesinleşti erkekmiş ense kalınlığı 1,20 çıktı doktor iyi dedi kan verdim haftaya sonucu çıkıcak bunlar da oğluşumun fotoları
maşallahhh canım çok sevindim
ne güzel şanslısın cnm benmkide çok güleryüzlü ama detaylı ilgilenmiyor yani ben bişey sormayı unutuyorum heycndan
Arkadaşlar dün cinsiyetini öğrendim bebişimin kızım olacakmış çok heyecanlıyım. :) Ama doktorum sonradan erkeklik organlarının oluşabileceğini bikaç hafta sonra %100 olacağını söyledi. Ama ben çok heyecan yaptım :)
benimde cuma günü 11+4 dü seninde doktor iyi demekki benimki hareketliydi ama cinsiyet bişey demedi bence benimki bilerek yorum yapmadı sana 14 şubatta cinsiyeti sölicem dedi güldü. kız hissediyorum dedi bide okadar.herkez bişe hissediyor bayılcam heycandan hahahah bana geçmez zaman 3 haftaDizlerini çekince göründü orada bişey olmadığı. pipişi ve yumurtalıkları yoktu daha hiç oluşmamışlar o yüzden şuanda durum tam anlamıyla kız gösteriyor. Ama daha sonradan oluşabilirmiş bebeğim bakalım... Bugün için %100lük bir sonuç ama kalıcılığı tartışılır yani 11+3'tü dün, 17 gün sonra 14 hafta olacak o zaman tam görücez inşallah :)
ya sanırım o hepimizde var bebeği görünce unutuyoruz. sanırım en iyisi not almak ve doktora gittiğimizde o not kağıdından sormak diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?