2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah saglicakla kucagina al canim inşallah

NE İİ DOKTORMUŞ NE GÜZEL UZUNCA PSİKOLOJİK DESTEK VERMİŞ

Canim neuin olacak ben daha oyrenemedim

Tatlım kızım olacakmış. Ama erkeklik organları 14. haftaya kadar oluşmaya başlayabilir yani sonuç değişebilir dedi. Ama şöyle bir durum da oldu akşam dizlerini kırmış göstermiyordu cinsiyetini biraz zorladık sanırım hareket etmesi için en sonunda gösterdi :)

ya cnm bende cuma gitmiştim belli değil dedi nasıl anladı sizinkiler ya.bana 14 şubattaki kontrolde söylicem dedi.

NE İİ DOKTORMUŞ NE GÜZEL UZUNCA PSİKOLOJİK DESTEK VERMİŞ
benim doktorum gerçekten süper. zaten o nedenle ona gitmeye karar verdim. sadece bakıp tamam herşey yolunda deyip göndermiyor. anlatıyor ayrıntılı bir şekilde zaman ayırıyor sana. birçok bilimsel yazısı da var. isterseniz inceleyin bayanlar. Op. Dr.Pınar Tokatlıoğlu. ben çok evhamlı biriyim çünkü ilk gebelik de olunca.

Canim benumde bulantilar devam editor. Banada decavit verdi. Miden bulaniyorsa tok karnina icmende fayda var. Benimde tsh dusuk doktor 12. Haftada tekrar tahlil yaptircak. Bu arada dun saglik ocagini arayip tsh degerim dusuk vs dedim. Hemsire hanim cok dusuk olmadigi surece sorun yok asil sorun tsh degerinin yuksek olmasi dedi. Mide bulantisi ve kusman fazla ise tsh dusuk olabiliyormus.

maşallahhh canım çok sevindim

ne güzel şanslısın cnm benmkide çok güleryüzlü ama detaylı ilgilenmiyor yani ben bişey sormayı unutuyorum heycndan

ya cnm bende cuma gitmiştim belli değil dedi nasıl anladı sizinkiler ya.bana 14 şubattaki kontrolde söylicem dedi.

Dizlerini çekince göründü orada bişey olmadığı. pipişi ve yumurtalıkları yoktu daha hiç oluşmamışlar o yüzden şuanda durum tam anlamıyla kız gösteriyor. Ama daha sonradan oluşabilirmiş bebeğim bakalım... Bugün için %100lük bir sonuç ama kalıcılığı tartışılır yani 11+3'tü dün, 17 gün sonra 14 hafta olacak o zaman tam görücez inşallah :)

ne güzel şanslısın cnm benmkide çok güleryüzlü ama detaylı ilgilenmiyor yani ben bişey sormayı unutuyorum heycndan

ya sanırım o hepimizde var bebeği görünce unutuyoruz. sanırım en iyisi not almak ve doktora gittiğimizde o not kağıdından sormak diye düşünüyorum

Tabrik ederim canım. Kız dediklerinde dönebiliyomuş genel de erkek deyince kesin oluyomuş. Öyle biliyorum yani :)

benimde cuma günü 11+4 dü seninde doktor iyi demekki benimki hareketliydi ama cinsiyet bişey demedi bence benimki bilerek yorum yapmadı sana 14 şubatta cinsiyeti sölicem dedi güldü. kız hissediyorum dedi bide okadar.herkez bişe hissediyor bayılcam heycandan hahahah bana geçmez zaman 3 hafta

dun aksam eve donerken dolmusa bındım ve ılk kez bırı hamıle oldugumu fark edip yer vermek istedi. cok duygulandım :O karnım cok cıkmadı ama yınede farkedılıyor demek kı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…