2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Annem ev hanımı. kardeşim şehir dışında öğretmen ablam çalışıyo annem bütün gün evde yalnız.
Sıkma canını bundan sonra eşlerimiz ve evlatlarımız da var, aile tabi ki çok önemli ama, Allah onlardan yana huzur versin sana

Kaety cok gecmis olsun cnm.umarim bian once gecer. Evt bol su icmek önemli.yok akıntı olmuyo bende.
evet cnm bi oglum var kismet olursa ikinci olacak. Hamilelikte ilk-2.farketmiyo cnm evham endise hep oluyo. Sonucta icimizdeki mucizeyi goremiyoruz telasa kapilmakta normal sen rahat ol antibiyotigi duzenli kullan bitince eminim vajinal agrinda gececek

canım benim annem de aynı kuamaktan hala düzgün beslenmiyorum kayınvalideni çağır diyor her gün arar sorar ama bi kalkıp gel sabah binse öğlen burda takacak olsam dert çok canım eşinle muhabbetin daim olsun ona bak

Yani biz aynanya bakınca göbeğimizi görmüyoruz tabi insanların söylemesi gerekiyo mutlaka
Canim 12 haftsdan onceki karin deyil sislik benim 13 haftada yatdi karnim hatda korkdum biseymi oldu diye ama 14 haftama girer girmez pörtledi karnim hamile pantolonu aldim dun kendime o kadar rahatki

Kahve akıntıda oluyor mu arada? İnşallah canım seninde bir daha olmasın, bebeğinle sağlıklı günlerin olsun..
Amin insallah hepimiz saglikla sorunsuz geciririz bu gunleri. Benim kahve akintim olmuyor da normal beyaz akintim hep vardi simdi hamilelikte yine hep var

Nedir cnm denizin önemi

çok teşekkür ederim beni rahatlattınız :)

Bende karbonhidrat tarzı yiyebildim ki zaten normal hayattada çok severim :)))) üzmücem kuzuyu bi daha

Cnm takma 30 u geçik kg alan bile var yeterki yavruna kavuş sora spor diyet emzirme derken gidicek emin ol hiç takma şükret yavrun seninle kızada tatlı dille cnm hamileyim alıyorum doğal olarak de geç o anlar
Saol canım öyle yapıcam

Benimde kızımda olsa oğlumda olsa ( Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ) kesinlikle bi adı Deniz olacak :))) ikinci isme bakarız :)))

Canim 12 haftsdan onceki karin deyil sislik benim 13 haftada yatdi karnim hatda korkdum biseymi oldu diye ama 14 haftama girer girmez pörtledi karnim hamile pantolonu aldim dun kendime o kadar rahatki

Gece yatarken karnımı ölçtüm dün 90 cm di. Sabah kalktığımda ölçtüm bide 85 cm olmuş. Dinlenince gidiyo şişliğimiz. Gün içindeki yorgunluktan kaynaklanıyo. Bende kuzenimin hamile pantolonlarını aldım canım. Cidden çok rahat. Yaz gelse karnım çıksa bahçivan pantolonlarından almak istiyorum pembiş pembiş

kızlar eşimin arkadaşı dün eşime demişki çocuğu eşin 3 aylık bırakmasın alsın ücretsiz izin demiş eşimde mümkün değil borç var demiş. arkadaşıda 2 ay ne getircekse kredi çek uzzun vadede ödeme planına yay kız bebeğine baksın yoksa çok ağlar demiş eşimde yapalım öyle bak sen 5 aya kadar dedi kandırırsam 7-8 e kadar bakayım dicem :) kıyamam çok sevindim sarıldım boynuna oda üzülüyor bende istiyorum sen bak ama bizi borca soktun yavrum dedi :))) aynen ben istedim borcu ehuehue neyse inş hayırlısıyla bi süre baksam ne güzel olcak. dedimki kendimi taşıyıcı anne hissediyorum psikolojim bozuldu dedim.bian planı duyunca sanki ohh ben bakcam anne dedim içimden hahahahkıskanıyorum çocuğumu ben daha içimdeyken

Aynen öyle tatlim cok fark ediyo cok rahat beli lastikli 9 ay giye biliriz :)

Sanki ufak ufak göbüş çıkıyo sende de öyle mi canım aslında ben kilo da almadım henüz sadece kabızlık problemim var aramızda bir gün var

Aynen canım kabızlığa bağlı olarak çıkıyo benimde. Kilom da bi değişiklik yok. 26sında tartmıştı doktorum. Şuan 1 kilo almışım 1 ayda. Şişkinlik çok fena oluyo sürekli oturarak çalışmaktan. Suyu bol içince kurtuluyorum ama kabızlıktan.

Yaa dimi.. İnşallah sağol.. Allah çocuklarınada sanada sağlık versin inşallahh..

oy maşallah ne güzel darısı bizim başımıza, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. ne güzel de yatarmış annesinin göbişinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…