2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kilo alıyorum tabi, bir bebek dünyaya getireceğim deseydiin canım :) ben kızıma hamileliğimde 30 kg aldım. 2 senede aldığım tüm kiloları verdim, keşke almasak ama alıyoruz
Haklısın canım. Ay ay hayırlısıyla şu günler bi geçsede sağ salim alsak kucağımıza :) benim ilk olduğundan bi tecrübesizlik var tabi. Annem de bana hamileyken 25 kilo almış kardeşimde de bi o kadar aldı şimdi o kadar yaşına rağmen ablam sanıyorlar :)))

Bende dün mağazada elbise denerken orda bi kadın göbeğin çıkmış ben sana söyliyim diyo ay bi sinir oldum sinirden baya güldüm sanki ben sordum ona

Doğru canım çok haklısın. Dediğin gibi anı yaşamamız lazım :)) bu değişimin keyfini çıkarmalı o zaman :))) tşk ederim

Yapısı öyle demk ki canım, yani mesela benim annem pek yavaştır üşengeçtir çalışıyor birde boş kalan vakitleri çok değerlidir onun için..
Ee hal böyle olunca bana hiç vakit ayırmıyor mesela, çok yakınız taksiyle 10 dak.
geçen hafta evde yatıyodum düşük tehlikesi yüzünden, canım sıkıldı aradım "keşke yakın olsaydın anne, bir çorba yapardın bana" dedim.. Taksiye atla gel yaparım dedi mesela, halbu ki o gün çalışmıyordu taksiyle kendisi gelebilirdi..
Her şeyde düşünür beni arar her gün falan ama çalışıp yoğun olduğu için böyle durumlarda kimseeyi gözü görmez. Annen de çalışıyor mu?

Egeninannesi bende idrar yolu enfeksyonu varmış, geçen öğrendim antibiotik kullanıyorum, doktorlar yeterli bilgi vermedikce böyle sinir oluyorum..
Hiç olmasın inşallah tabii...

İdrar yaparken yanma varmiydi cnm?
Bende hamilelikten cok once olmustu idrari az ve sik yapıyordum ve cnm yaniyordu acıdan.ozaman enfeksiyon vardi ve malesef antibiyotik kullanmadan gecmiyor

Vajinamda zonklama var, önceden ağrı vardı, şimdi zonklama.. Kasık olsa herkezde var diyeceğim..
Birileri bende de oluyor, sıkıntı yapma, normal bişeymiş dese rahatlarmıyım ki
Oluyor mu sizde de?
Benimde gecen hafta bir gun boyunca zonkladi vajinam :-( oturup kalkarken artik aglayacaktim nerdeyse ama cok sukur ertesi gune kalmadi agrim.insallah seninde cabucak gecer

boşver cnm hiç takma sen onu. kilo alacaksın tabi. ben de çok aldım ilk aylar olmasına rağmen. mide bulantısından sadece karbomhidrat tarzı yiyebildim çünkü. hiç kafana takma. bebişlerimiz üzülür yoksa

merak ettim ney acaba

bende kızım olursa adını mercen koymak istiyordum eşimlede evlenmeden önce öyle konuşmuştuk ama şimdi emin olamıyorum. zaten daha cinsiyetimizde belli değil
AYAZ DENİZ kızımız da EYLÜL DENİZ deniz isminin önemi var benim için :)
Fazla mesai mi? Yorucu mu işin ayakta çok kalıyor musun?
Mali müşavir ofisindeyim canım staj görüyorum beyannameler yetişmezse mecbur kalıyoruz son gün
Allah yardimcin olsun cnm. Mesajda yazmistim sana yogunluktan gormedin demekki. Nekadar surecek bu yogunlugun dikkat et kendine
bakmadım hiç canım kusura bakma haziran ayına kadar yoğun bizim işler maalesef 1 temmuzda bitecek stajım

aynen cnm bende bulantıdan habire makarna yemek istiyorum 4 kg aldım daha başında çok ama doktor bişey demedi alalım elbet gider

İdrar yaparken yanma varmiydi cnm?
Bende hamilelikten cok once olmustu idrari az ve sik yapıyordum ve cnm yaniyordu acıdan.ozaman enfeksiyon vardi ve malesef antibiyotik kullanmadan gecmiyor
Hayır hiç yanmam kaşınmam hiç bir şey yok, sadece yoğun akıntı vardı..
Geçen acile gittim (rahatlıyorum acile gidip bebeğimi görünce) neyse idrar tahlili yaptılar, enfeksyon var dedi, duocıd diye antibiotik yazdı.. Kullanıyorum bakalım bol su içiyorum..
İkinciye hamilesin sanırım sen, ne güzel Allah bağışlasın:) benim ilk, evhamlar mahvediyor işte beni..

canım benim doktorum aynen şunu demişti. ilk 3 ay bebekte zaten bir sorun varsa yada hasar görmüşe, vücüt onu atar. ama sen artık 10 haftaya gelmişsin. 10 haftada düşük riski artık yok denecek kadar az oluyor çünkü bebişin organları oluştu sadece gelişecek. o nedenle o tatlı canını üzme, iyi düşün bebişlerimizi allah koruyor. buna kalben inan ve hamileliğin tadını çıkar. eğer için rahatetmiyorsa git bebişini ultrasonda izle. bu bile seni rahatlatır.

Annem ev hanımı. kardeşim şehir dışında öğretmen ablam çalışıyo annem bütün gün evde yalnız.

Allah bilir orasuni artık kimse bilemez bende mantar tadavisi görüyordum ilacin alasini tüketim hamile olduğumu bilmeden içini rahat tut milyonlarca anne bilmeden ilaç icmistir ve Bebekleri sağlıkli doğmuştur Allah bilir dua et

Benimde gecen hafta bir gun boyunca zonkladi vajinam :-( oturup kalkarken artik aglayacaktim nerdeyse ama cok sukur ertesi gune kalmadi agrim.insallah seninde cabucak gecer
Kahve akıntıda oluyor mu arada? İnşallah canım seninde bir daha olmasın, bebeğinle sağlıklı günlerin olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…