2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Hanımlar ceviz badem balık yerine geçer mi gerçekten . Bende balık yiyemiyorum çok mutlu olurum eğer bu doğruysa :) Bademi çiğ tükietiyorum tuzsuz oluyo diye. Kendim fırında kavursam tuzsuz bi şekilde tadı nasıl olur acaba?

İdrar yolu enfeksyonu olan var mı kızlar?
Doktor DUOCID diye antibiotik verdi, bol su da içeceğim ama antibiotik kullanmak hiç de sevimli gelmiyor...
Bendede enfeksiyon var. Birde tsh degerim dusukmus ama 7 subatta doktora gidicem o zaman idrar kulturu alicaklarmis. Ona gorede antibiyotik kullanicam. Tsh a bakicaklar tekrardan. Yine dusuk olursa endokrine gidicem muhtemelen.

Biz zoru başarıyoruz öyle düşün, bu sabah hastanemdeden gelen haftalık mailde iyi görünmeniz ve kendinizi iyi hissetmeniz ne kadar dinlenmiş olduğunuzla bağlantılıdır diyor. Biz çalıştığımız için dinlenemiyoruz, dinlenmediğimiz için iyi görünmüyoruz iyi görünmediğimiz için daha mutsuz oluyoruz :) Bebişlerimizi düşünerek atlatacaz başka şansımız yok :)

Canım sakın doktorun verdiği antibiyotiği kullanmayayım deme benim arkadaşım bel ağrısından 5 ayında ölüyordu doktor sen nazlanıyorsun dedi meğer kız enfeksiyon geçiriyormuş bebeği ölü doğurdu böyle haberler yazmak istemiyorum ama bazen enfeksiyon çok ama çok öenmli. 2.hamileliğindede yaşadı 9 ay antibiyotik içti bebeği öyle doğurdu düşün içmese doğmıcaktı.vücudu bebek olunca enfeksiyon üretiyormuş bardak bardak sular akıyordu amniyo sıvısı sanıyorlardı düşün. bende 9 ay antibiyotik içmesine bebeğinde sağlıklı olmasına şok olmuştum. ama yinede nasıl isterseniz öyle yapın tabi ben sadece yaşanmış bir örnek vereyim dedim yinede sen bilirsin cnm

Gunaydin hanimlar iyi bir hafta diliyorum herkese,haftasonu acildeydik kizimin atesi 40 a cikti,mudaheleyle dusurduler cok sukur simdi ilaclarina devam ediyoruz,ondan bana gecti sanirim hafif oksuruk ve halsizlik var balli limonlu karisimlarla meyveyle atlatmaya calisicam insallah,insallah bebeklerim iyidir.herkese saglikli bir hamilelik diliyorum.

Kızlar bnm kahverengi gibi lekelenme oldu dün aksamdn beri dr u aradm kahverengi ise sorun diil dedi ama telaslaniyorm gitsem mi dr a progestan kullaniyorm jel de kullaniyorum dinleniyorum da bilemedm ne yapsm

Kesinlikle katılıyorum. Bende kızıma hamileyken sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve her seferinde antibiyotik içtim. Vücuttaki enfoksiyonun antibiyotikten daha fazla zararı var bebişlerimize

Bende vitamin olarak decavit ve monovit alıyorum ...diğer tahliller temiz çıktı ama vajinal mantarı söyledim oda ilaç yazdı ..daha kullanamdim cesaret edemeyip ama bebeğe vereceği zarar daha çok olacağı için Kullanacağım tabiki ..inşallah hepimiz icin herşey yolunda gider.

Kızlar bnm kahverengi gibi lekelenme oldu dün aksamdn beri dr u aradm kahverengi ise sorun diil dedi ama telaslaniyorm gitsem mi dr a progestan kullaniyorm jel de kullaniyorum dinleniyorum da bilemedm ne yapsm
hafta sonu bendede oldu aynısı doktorumu aradıgımda sıkıntı yok yorgunluktandır dinlenin dedi

Bendede enfeksiyon var. Birde tsh degerim dusukmus ama 7 subatta doktora gidicem o zaman idrar kulturu alicaklarmis. Ona gorede antibiyotik kullanicam. Tsh a bakicaklar tekrardan. Yine dusuk olursa endokrine gidicem muhtemelen.
Bende 2 haftadır falan var, ve inanılmaz ağrı yapıyor vajina bölgeme.. Bu ilerlediğinin işaretiymiş, bu noktada kullanmak zorundayım Geçmiş olsun sanada..

Merhaba bayanlar. Ben balık yiyemiyorum. Zaten normalde de sevmezdim. Şimdi hiç sevmiyorum. Balık yerini tutabilecek neler yenebilir. Doktoruyla bu konuyu konuşan yada bilgisi olan var mıdır?

Ceviz omega açısından balıkla eş değer

Doğrudur canım, bende araştırdım 9 ay boyunca antibiyotik kullananlar varmış,
inanamıyorum yaaaa doktorların yanılması bebeşin hayatına mâl olmuş
Bende doktora dedim iltahap olabilir bana bi idrar testi bile yapmadı, anlamıyorum gerçekten büyük vebal..
Benimde vajinam ağrıyor diyip duruyordum ya işte enfeksyondanmış ve ilerlemiş sanırım.. Ve enfeksyon bebek için daha tehlikeliymiş..
Rabbim hepimize sağlık versin tez zamanda inşallahh...

Canım bende de oldu, hem geçen hemde dün.. Acile gidiyorum her öyle olduğunda bir şey yok diyorlar, ama sanki az su içmekle alakalı gibi.. Gerekeli miktarda su içmeyi dene bi canım..
Bununla geçmiş olsun bizlere, Rabbim beterini göstermesin inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…