- 16 Ocak 2015
- 464
- 738
- 123
- 42
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #10.781
Canim hamilelikte tansiyon normalden dusuk olabilir. Benimde 8/5, 9/6. 3. Aydan sonra halsizlik azaliyor.selam arkadaslar benim bu aralar halsizlik ve bas dönmesi oluyor tansiyonum 9/6 acaba benim gibi olan varmı
Bendede enfeksiyon var. Birde tsh degerim dusukmus ama 7 subatta doktora gidicem o zaman idrar kulturu alicaklarmis. Ona gorede antibiyotik kullanicam. Tsh a bakicaklar tekrardan. Yine dusuk olursa endokrine gidicem muhtemelen.İdrar yolu enfeksyonu olan var mı kızlar?
Doktor DUOCID diye antibiotik verdi, bol su da içeceğim ama antibiotik kullanmak hiç de sevimli gelmiyor...
Bende öyleyim canim hiçbirsey istemiyor canim merak ediyorum ama nasil birsey asermekKızlar ben hiç aşermiyorum....
Yani tezgahlarda marketlerde reklamlarda gördüğüm ya da yürürken kokusunu aldığım hiçbir şey için olsa da yesem demiyorum....zaten iştah da az...problem bende mi Acep
kesinlikle size katılıyorum bu aralar isyerinde fazlaca tahammülsüzüm vatandaşlar fazla agresif bende çok hassas olunca ayrıca halsizlik ve yorgunluk beni çok etkiliyor.hani yazan arkadaşlar varya evde yim annem bakıyor yatıyorum diyenlere çok imreniyorum.
Doktorlara şaşırıyorum cidden bazen.. Banada antibiotik verdi idrar yolu enfeksyonu için.. Kullanmak istemiyorum ama sanırım kullanmamamk daha kötü benim için..
Senin bel ağrın dayanılmaz şekilde mi? Sonuçta majezik belli bir süre geçirecek ağrını..
Canım sakın doktorun verdiği antibiyotiği kullanmayayım deme benim arkadaşım bel ağrısından 5 ayında ölüyordu doktor sen nazlanıyorsun dedi meğer kız enfeksiyon geçiriyormuş bebeği ölü doğurdu böyle haberler yazmak istemiyorum ama bazen enfeksiyon çok ama çok öenmli. 2.hamileliğindede yaşadı 9 ay antibiyotik içti bebeği öyle doğurdu düşün içmese doğmıcaktı.vücudu bebek olunca enfeksiyon üretiyormuş bardak bardak sular akıyordu amniyo sıvısı sanıyorlardı düşün. bende 9 ay antibiyotik içmesine bebeğinde sağlıklı olmasına şok olmuştum. ama yinede nasıl isterseniz öyle yapın tabi ben sadece yaşanmış bir örnek vereyim dedim yinede sen bilirsin cnm
hafta sonu bendede oldu aynısı doktorumu aradıgımda sıkıntı yok yorgunluktandır dinlenin dediKızlar bnm kahverengi gibi lekelenme oldu dün aksamdn beri dr u aradm kahverengi ise sorun diil dedi ama telaslaniyorm gitsem mi dr a progestan kullaniyorm jel de kullaniyorum dinleniyorum da bilemedm ne yapsm
Bende 2 haftadır falan var, ve inanılmaz ağrı yapıyor vajina bölgeme.. Bu ilerlediğinin işaretiymiş, bu noktada kullanmak zorundayımBendede enfeksiyon var. Birde tsh degerim dusukmus ama 7 subatta doktora gidicem o zaman idrar kulturu alicaklarmis. Ona gorede antibiyotik kullanicam. Tsh a bakicaklar tekrardan. Yine dusuk olursa endokrine gidicem muhtemelen.
Merhaba bayanlar. Ben balık yiyemiyorum. Zaten normalde de sevmezdim. Şimdi hiç sevmiyorum. Balık yerini tutabilecek neler yenebilir. Doktoruyla bu konuyu konuşan yada bilgisi olan var mıdır?
Doğrudur canım, bende araştırdım 9 ay boyunca antibiyotik kullananlar varmış,Canım sakın doktorun verdiği antibiyotiği kullanmayayım deme benim arkadaşım bel ağrısından 5 ayında ölüyordu doktor sen nazlanıyorsun dedi meğer kız enfeksiyon geçiriyormuş bebeği ölü doğurdu böyle haberler yazmak istemiyorum ama bazen enfeksiyon çok ama çok öenmli. 2.hamileliğindede yaşadı 9 ay antibiyotik içti bebeği öyle doğurdu düşün içmese doğmıcaktı.vücudu bebek olunca enfeksiyon üretiyormuş bardak bardak sular akıyordu amniyo sıvısı sanıyorlardı düşün. bende 9 ay antibiyotik içmesine bebeğinde sağlıklı olmasına şok olmuştum. ama yinede nasıl isterseniz öyle yapın tabi ben sadece yaşanmış bir örnek vereyim dedim yinede sen bilirsin cnm
İyiyim canım saolasın sen nasılsın? Herşey yolunda şu anda klasik halsizlik falan var 4 Şubat ta kontrol var onu bekliyorum sabırsızlıkla. Hayırlısı bakalım :)nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
Benim normal zaman tansiyonum 9-6 :) şimdi arada düşüyo sen düşün kaça düşüyosa artıkselam arkadaslar benim bu aralar halsizlik ve bas dönmesi oluyor tansiyonum 9/6 acaba benim gibi olan varmı
Canım bende de oldu, hem geçen hemde dün.. Acile gidiyorum her öyle olduğundaKızlar bnm kahverengi gibi lekelenme oldu dün aksamdn beri dr u aradm kahverengi ise sorun diil dedi ama telaslaniyorm gitsem mi dr a progestan kullaniyorm jel de kullaniyorum dinleniyorum da bilemedm ne yapsm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?