2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın herkese, musmutlu bir hafta olsun hepimiz için. doktora gidevek olanların güzel habelerini bekliyoruz.

bende baktım decavitin içinde calsiyum var belki ondan vermedi

Bende çok zayıfım.. o seğirmeyi hep hissdiyorum ama rahim büyümesi diye düşünüyordum, bebeğin hareketi diye düşünmemiştim ay çok tatlı

Kızlar ben hiç aşermiyorum....
Yani tezgahlarda marketlerde reklamlarda gördüğüm ya da yürürken kokusunu aldığım hiçbir şey için olsa da yesem demiyorum....zaten iştah da az...problem bende mi Acep

selam arkadaslar benim bu aralar halsizlik ve bas dönmesi oluyor tansiyonum 9/6 acaba benim gibi olan varmı

Kızlar ben hiç aşermiyorum....
Yani tezgahlarda marketlerde reklamlarda gördüğüm ya da yürürken kokusunu aldığım hiçbir şey için olsa da yesem demiyorum....zaten iştah da az...problem bende mi Acep
selam galiba bu dönemde olması normal zaten ilerleyen aylarında bolca iştahın artacaktır... mutlu gebelikler

Kızlar dün belim çok ağrıyordu doktorumu aradım bana majezik iç dedi hamilelikte majezik kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum ama doktor aklımı çok karıştırdı içmedi
Doktorlara şaşırıyorum cidden bazen.. Banada antibiotik verdi idrar yolu enfeksyonu için.. Kullanmak istemiyorum ama sanırım kullanmamamk daha kötü benim için..
Senin bel ağrın dayanılmaz şekilde mi? Sonuçta majezik belli bir süre geçirecek ağrını..

İdrar yolu enfeksyonu olan var mı kızlar?
Doktor DUOCID diye antibiotik verdi, bol su da içeceğim ama antibiotik kullanmak hiç de sevimli gelmiyor...

KIZLAR BANA SABAH AKŞAM KAN HAPI BİRDE DECAVİT VERDİ KAN HAPI TAHLİL YAPMADAN YAZDI ÇOKMU SİZCE GÜNDE İKİ TANE ZARARI OLURMUKİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ YARDIM RİCA

Merhaba arkadaşlar,

Bizde cumartesi 2 li taramayı yaptırdık. Ölçülerimiz çok iyi çıktı doktor hiç bir sorun gözükmüyor dedi çok şükür. Kan sonucunu da Cumartesi alacağız. İnşallah ondada her şey normal çıkar. Bu arada cinsiyeti için de kıza benziyor dedi:) Kesin değil tabiki hayırlısı diyorum bende. Ama en güzeli onu kıpır kıpır görmekti çok güzel bir duyguymuş gerçekten:) İnşallah herkes ikili testlerinden iyi sonuçlarla gelir kızlar.

Günaydın iyi haftalar herkese, çalışan annelerede sendromsuz bir pazartesi diliyorum Ben kalktığımdan beri dua ediyorum sendromsuz ve rahat bir hafta olsun diye çünkü iş yerinde moralim bozulursa bir daha kendime gelemiyorum Sizden sabırsızlıkla cinsiyet haberlerinizi bekliyorum

Merhaba bayanlar. Ben balık yiyemiyorum. Zaten normalde de sevmezdim. Şimdi hiç sevmiyorum. Balık yerini tutabilecek neler yenebilir. Doktoruyla bu konuyu konuşan yada bilgisi olan var mıdır?

kesinlikle size katılıyorum bu aralar isyerinde fazlaca tahammülsüzüm vatandaşlar fazla agresif bende çok hassas olunca ayrıca halsizlik ve yorgunluk beni çok etkiliyor.hani yazan arkadaşlar varya evde yim annem bakıyor yatıyorum diyenlere çok imreniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…