2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kesinlikle katılıyorum. Bende kızıma hamileyken sürekli idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ve her seferinde antibiyotik içtim. Vücuttaki enfoksiyonun antibiyotikten daha fazla zararı var bebişlerimize
Belirtilerin varmıydı Asia? Benim mesala yanma falan yok, vajina kısmımda ağrım çok kalçama doğru...

bugün de bulantı ve halsizlikle güne başladım bugün de işler yoğun sanırım serum taktıracam çok zorlandım

Canim sana katiliyorum. Birde kadinlarda hamilelik doneminde enfeksiyona yatkinlik oluyormus. Nedenide idrar torbasini tam boşalamadigindan kalan idrar enfeksiyona neden oluyormus.

selam kızlarrrrr
biz bu sabah kontrole gıttık ıkılı testler yapıldı cok sukur hersey yolunda.
bebeğim bize sürpriz yapıp cinsiyetını de gosterdi; erkekmişşş :):):)

ay maşallah inşallah 1 hafta sonra benim bebegimde annesine gösterir doğum gününde sürpriz yapar ozaman 13 hafta 2 günlük olucaz :)

Cok sükür bende iyiyim yaa .. ilk haftalardan daha iyiyim aşırı bas donmesi ve fenalasma vardi.. bebisin kalp atışını duyunca daha iyi oldum sanırım :)

selam kızlarrrrr
biz bu sabah kontrole gıttık ıkılı testler yapıldı cok sukur hersey yolunda.
bebeğim bize sürpriz yapıp cinsiyetını de gosterdi; erkekmişşş :):):)
au cnm çok sevindim darısı bizim başımıza inşallah. sağlıkla kucaklarımıza alalım bebişlerimizi

Kızlar dün belim çok ağrıyordu doktorumu aradım bana majezik iç dedi hamilelikte majezik kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum ama doktor aklımı çok karıştırdı içmedi
Benimde migren ağrım vardı 3 gün çektim doktor parol bile vermemişti bu dönem ağrılara ilaç almadan dayanmaya çalış demişti.

Canlarim benim nasilsiniz..
Bugün ve dün gece sol bel kısmımm ağrıyor.
umarım kötü bişi yoktur sanki böbrek tarafım.
1 hafta sonra kontrolum var.
usutmus olabilirimde emin değilim.
ama gece yatağa yattigimda bebisimin minik kipirtilarini hissedince onun iyi olduğunu anlıyorum ve rahatliyorum.
Bu arada aşırı göğüs sisligim ve uclari sertlesmis durumda :/ damarlarda cabasi

Merhaba bayanlar. Ben balık yiyemiyorum. Zaten normalde de sevmezdim. Şimdi hiç sevmiyorum. Balık yerini tutabilecek neler yenebilir. Doktoruyla bu konuyu konuşan yada bilgisi olan var mıdır?
ben doktorumun tavsiyesi üzerine diyetisyene de gidiyorum hastanedeki. Ben eti ve balığı sevmem diyince mutlaka peynir yiyceksiniz dedi. Öğlen yemediğin et kadar mutlaka peynir ye dedi.

ben doktorumun tavsiyesi üzerine diyetisyene de gidiyorum hastanedeki. Ben eti ve balığı sevmem diyince mutlaka peynir yiyceksiniz dedi. Öğlen yemediğin et kadar mutlaka peynir ye dedi.
Haşlanmış yumurta da eşdeğermiş, bende et'den nefret ediyorum..

Evet cnm haklihaklisin cok az su içiyorm bnmde bu 3. İkisindede bi sorun yoktu sükür prs gitcm zaten dr a bgn dinleniyim olmadi aksama acile giderm özele gidiyodm gecen önlem amacli serum taktı yattm bi aksam 370 tl aldilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…