2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar günaydın,
cuma günü doktoru aradım tansiyon düşüyordu sürekli midem bulanıyordu gel serum takalım dedi. gittim yattık biraz sonra bebeği gördük kıpır kıpırdı.11+4 dü halbuki sat a göre 11+0 dı. 2li test gerekmez bu bebeğe sağlıklı hareketli ama aklımız kalmasın yapalım dedi yaptık.sonuç 10 gün sonra dedi. serum 1 saat iyi geldi sonra gene başladı bulantılar.bu arada 4 kilo almışım çok üzüldüm doktor serumdan sonra dahada şişersin dedi.hiç çok almışın dikkat et demedii sinir oldum.bence bu aya göre çok almışım hala çatlak içinde krem başlayamadım hiç sevmiyorum düzenli birşey sürmeyi ama bu hafta lierac alıcam birde kakao yağına başlıcam inş. bebeğinde 14 şubatta cinsiyetini söylicem dedi.bizden böyle hanımlar bulantı olmadıkça takibinizdeyimm.

bu arada bana decavit ve kan hapı verdi kan hapı sabah akşam aç karnına kalsiyum vermiyorlarmı dişler çok etkilenmesin diye

Hanimlar ben su icemiyorum. Gunde 2 bardagi zor bitiriyorum. Suya limon damlatmaktan,cubuk tarcin eklemeye kadar bildigim yontemleri denedim ama sonuc husran. Su icimini artirmak icin onerebileceginiz bir yontem var mi?
Önden bir lokma bir şeyler at ağzına, küçük bir çikolata yada bisküvi gibi. Ben öyle yapınca çok rahat içiyorum..

günaydın kızlar, geçen hafta nette yoktum o yüzden takip edemedim yazdıklarınızı umarım herkes iyidir.

Kızlar merhaba bu ara çok yoğunum takip edemiyorum umarım bebisler ve sizler iyisinizdir.ikili test yaptırcam bugün yarın. Yaptıranlar varmı sonuçlar nasil

günaydın anneler :) biz cumartesi günü ikili tarama testimizi yaptırdık . sonuçlarını bekliyoruz hayırlısı ile 4 5 gün içinde belli oluyormus laboratuvardan arıycaklar sonra gönderıcekler. sağlıkla inşallah cinsiyetimiz 15 gün sonra belli olucak . artık muayenelerimiz ayda 1 olucak bakalım o aylık dönemi nasıl gecircez bilmiyorum.

Yani hissedemezsiniz yazsada kıpır kıpır onu gördükten sonra insan hisseder ya ...yine de hissettiğimiz i sanmak bile harika olsun

Tatlım hissetmek kişiden kişiye değişir bence.deneyimli olmanın dışında uzmanlara göre zayıf kadınlar daha erken hissedermiş...şahsen çok sık olmasa da gaz hareketleri dışında arada bir sağ kasığımda seğirme hissediyorum...bunu bebeğine yorup mutlu oluyorum

bu arada bana decavit ve kan hapı verdi kan hapı sabah akşam aç karnına kalsiyum vermiyorlarmı dişler çok etkilenmesin diye

Bana verdi calciday diye suda eriyen tabletlerden.yan etkilerinden dolayı aklım karıştı ilk fırsatta doktora soracam ve asitli diye içmekte zorlaniyorum.

Kızlar dün belim çok ağrıyordu doktorumu aradım bana majezik iç dedi hamilelikte majezik kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum ama doktor aklımı çok karıştırdı içmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…