2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

inşallah canım o bakmadıysa hemen başkasına git allah korusun bebeklerimizide bizide ondan doktorlarada güven yok hepimiz haklıyız ama enfeksiyon bebeğe daha zarar biliyoruz.

kızlar ikili tarama hakkında ne düsünüyorsunuz yaptırıp yaptırmama konusunda cok kararsızım

selam kızlarrrrr
biz bu sabah kontrole gıttık ıkılı testler yapıldı cok sukur hersey yolunda.
bebeğim bize sürpriz yapıp cinsiyetını de gosterdi; erkekmişşş :):):)

ay ne kadar erken göstermiş ne güzel allah analı babalı sağlıkla büyütsün inş. darısı başımıza bi öğrensek ben en çok hareketlerini hissetmek istiyorum cuma günü sürekli oynuyordu içimde hahaha :)

Çok geçmiş olsun canım kızına da sanada Allahım karnındakilerin yüzü suyu hürmetine şifanızı versin inşallah:)

Evet cnm haklihaklisin cok az su içiyorm bnmde bu 3. İkisindede bi sorun yoktu sükür prs gitcm zaten dr a bgn dinleniyim olmadi aksama acile giderm özele gidiyodm gecen önlem amacli serum taktı yattm bi aksam 370 tl aldilar
Oooo ben devletin aciline gidiyorum, napıyım içim rahatsız olup sabaha kadar uykuısuz kalacağıma ultrasonla bakıveriyorlar..
Gidersen bir daha devlete git, ben mesela Zekai Tahir hast. gidiyorum kimse olmuyor.. Şehir nereydi senin?

Merhabalar

Merhabalar bende de akıntı ara ara oluyor bazen hergün doktoruma sorduğumda normal olduğunu daha da yoğunlaşabileceğini söyledi

amın şnşallah cnmm. bende hareketlerını hıssetmek ıstıyorum bu gıdısle cok bekletmez cok hareketlıydı ultrasonda :)

Hoşgeldin, genel olarak bu topikte evhamlı ve heyecanlı takılıyoruz:)
haha evet ya kendi adıma söyleyim mesela yazıyorum tedirginliklerimi, evhamlarımı anlatıyorum burdan, aradan 15-20 dk geçiyo başka bir arkadaş yazıyo, onu okuyorum bu sefer ben ona moral ve destek yazısı yazarken buluyorum kendimi evhamlanacak ne var vs. gibi ruh halimiz de bi değişti

Slm kızlar bugün ikili taramaya gideceğim demiştim yaa öğlen doktora gittik hastaymş erken çıkacakmış yarın sabah gel ayrıntılı renkli ultrasonda bakıcam dedi bebişimi görecektim hevesim kursağımda kaldı yarın zaten öğlen yola çıkıcam biraz koşturucam ama olsun bebişimi görmeden gitmiyim

valla çok haklısınız zoru basarıyoruz resmen allah zaten bi sekilde yardım ediyor ama suan bile uykum var:)

Kızlar bnm kahverengi gibi lekelenme oldu dün aksamdn beri dr u aradm kahverengi ise sorun diil dedi ama telaslaniyorm gitsem mi dr a progestan kullaniyorm jel de kullaniyorum dinleniyorum da bilemedm ne yapsm
bence kesinlikle doktorunu dinle ama için rahat etmiyorsa doktoruna gidip bebeğini ultrasonda görüp rahatlayabilirsin.... :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…