- 1 Temmuz 2014
- 273
- 453
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.761
günaydın herkese, musmutlu bir hafta olsun hepimiz için. doktora gidevek olanların güzel habelerini bekliyoruz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende baktım decavitin içinde calsiyum var belki ondan vermediTatlım hissetmek kişiden kişiye değişir bence.deneyimli olmanın dışında uzmanlara göre zayıf kadınlar daha erken hissedermiş...şahsen çok sık olmasa da gaz hareketleri dışında arada bir sağ kasığımda seğirme hissediyorum...bunu bebeğine yorup mutlu oluyorum![]()
Bende çok zayıfım.. o seğirmeyi hep hissdiyorum ama rahim büyümesi diye düşünüyordum, bebeğin hareketi diye düşünmemiştim ay çok tatlıTatlım hissetmek kişiden kişiye değişir bence.deneyimli olmanın dışında uzmanlara göre zayıf kadınlar daha erken hissedermiş...şahsen çok sık olmasa da gaz hareketleri dışında arada bir sağ kasığımda seğirme hissediyorum...bunu bebeğine yorup mutlu oluyorum![]()
selam galiba bu dönemde olması normal zaten ilerleyen aylarında bolca iştahın artacaktır... mutlu gebeliklerKızlar ben hiç aşermiyorum....
Yani tezgahlarda marketlerde reklamlarda gördüğüm ya da yürürken kokusunu aldığım hiçbir şey için olsa da yesem demiyorum....zaten iştah da az...problem bende mi Acep
Doktorlara şaşırıyorum cidden bazen.. Banada antibiotik verdi idrar yolu enfeksyonu için.. Kullanmak istemiyorum ama sanırım kullanmamamk daha kötü benim için..Kızlar dün belim çok ağrıyordu doktorumu aradım bana majezik iç dedi hamilelikte majezik kullanılmaması gerekiyor diye biliyorum ama doktor aklımı çok karıştırdı içmedi
Evet haklısın.Çok gereksiz kuruntularım var.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Benimde 2.ci :)C
canim bende Ankaradayim. Doktoruna neden guvenmiyeceksin ki. Cok evham yapma canim. Benimde 2. Cocugum gayet rahatim.![]()
KIZLAR BANA SABAH AKŞAM KAN HAPI BİRDE DECAVİT VERDİ KAN HAPI TAHLİL YAPMADAN YAZDI ÇOKMU SİZCE GÜNDE İKİ TANE ZARARI OLURMUKİ NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ YARDIM RİCA
Banada verdi vallq idrarda brz enfeksiyon var dedi ama bende kullanmadm valla bil su içiyorum çünkü ilac gereksz bnceİdrar yolu enfeksyonu olan var mı kızlar?
Doktor DUOCID diye antibiotik verdi, bol su da içeceğim ama antibiotik kullanmak hiç de sevimli gelmiyor...
benimde decavit kan hapı günde bitane sabah aç karnınabu arada bana decavit ve kan hapı verdi kan hapı sabah akşam aç karnına kalsiyum vermiyorlarmı dişler çok etkilenmesin diye
benim yapıldı geçen hafta çok şükür değerleri gayet normal çıktıKızlar merhaba bu ara çok yoğunum takip edemiyorum umarım bebisler ve sizler iyisinizdir.ikili test yaptırcam bugün yarın. Yaptıranlar varmı sonuçlar nasil
kesinlikle size katılıyorum bu aralar isyerinde fazlaca tahammülsüzüm vatandaşlar fazla agresif bende çok hassas olunca ayrıca halsizlik ve yorgunluk beni çok etkiliyor.hani yazan arkadaşlar varya evde yim annem bakıyor yatıyorum diyenlere çok imreniyorum.Günaydın iyi haftalar herkese, çalışan annelerede sendromsuz bir pazartesi diliyorumBen kalktığımdan beri dua ediyorum sendromsuz ve rahat bir hafta olsun diye çünkü iş yerinde moralim bozulursa bir daha kendime gelemiyorum
Sizden sabırsızlıkla cinsiyet haberlerinizi bekliyorum
![]()
Akropole gidiyorum. Latife hanima. Bir oncekindede 29 mayisa gitmistim ama devlet hastanesi olunca doktorumu degistirdim. Sen nereye gidiyosun peki?Evet haklısın.Çok gereksiz kuruntularım var.Sen hangi hastaneye gidiyorsun?Benimde 2.ci :)
Merhaba bayanlar. Ben balık yiyemiyorum. Zaten normalde de sevmezdim. Şimdi hiç sevmiyorum. Balık yerini tutabilecek neler yenebilir. Doktoruyla bu konuyu konuşan yada bilgisi olan var mıdır?