- 1 Aralık 2014
- 1.521
- 1.001
- 198
- 36
- Konu Sahibi ayse1234512
- #10.481
Tatlım kismetse bizim de bebeğimize kayınvalidem bakacak.ben eşim ve kendisi oturup konuştuk bizim hayır dediğimize kendisi asla evet demeyecek diye.Kendisi de anne ve babanın isteği onemli ben siz yokken yedirir,uyuturum dedi.bakalim bebek doğunca sözünde duracak mı? Şuan çok iyi anlaşiyoruz ve seviyoruz birbirimizi.Bebek bakimi konusunda anlaşmazlik yaşamayiz umarim( bazen yaşayacakmışız gibi hissediyorum)zaten eşim bebek bakımındaki yasak ve şımarıklık konusunda benden de katı annesini şimdiden uyariyor şımartmayacaksın diye.Allahtan kayınvalidem çok genç ve modern.Emin olun hiçbir bakıcı babaanne anaanne kadar iyi bakamaz bir bebeğe....yeter ki sizin de Eşinizin de tavrı net olsun...
Kuzucum ben hamile değilken daha sohbet arasında böyle konular geçtiğinde anne baba ne derse o olur gibisinden konuşuyordu benim kv de ama hiç de sözünde duracağına inanmıyorum ben :S ama sen şanslısın eşin seninle aynı ağızdan konuşuyormuş ve kv genç modern biriymiş. Benimki modernliği para harcamakla karıştırıyor biraz :S