2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaslar sizleri böyle heyecanli görünce, aklima gecen yil bu zamanlar geliyor. Ben Agustos 2014 annesiyim. Gecen yil bu zamanlar da ayni heyecani yasiyordum, zaman öyle cabuk gecti ki. Simdi canim kizim melegim yani basimda uyuyor üstelik 3 aylik oldu. Sabirli olun ve hamileligin tadini cikarin. Hepinizin bebisleri hayirli ugurlu olsun.

Ben bildiydim tebrikler arch:=) benim bat bugundu gelen giden yok ama korunduk da kacmis olma ihtimali de var kafam karisik yaa:/ test alsam varsa bugun gorunur herhalde

Ben bildiydim tebrikler arch:=) benim bat bugundu gelen giden yok ama korunduk da kacmis olma ihtimali de var kafam karisik yaa:/ test alsam varsa bugun gorunur herhalde
Benim bat dündü ama bugunku testim bile silikti cnm bunun üzerine test yaptirdim saat 14:00 da 62.04 cıktı prediktòr early fln hikaye sakin para verme 5 tl lik testte bile daha koyu cikiyor. Yarın ilk idrarinla bir test yap ama negatif ciksa bile hemen atma testi benim tum silik 2. cizgilerim 10 dk da çikti.Testi sonra da kontrol et. Allah gonlune gore versin.

Bugün gözükmesi grek nasıl durabildin. :) İstiyor musunuz bebiş?
Ya yeni yeni dusunmeye basladik ikinci olacak allah nasip ederse hep korunuyoruz ama ufak bir kacagimiZ oldu acabami dedim.testi yaptim ama silik cizgi fln da yk

Amin cnm cok tskrler hepimzn ins. Az once yaptm silik cizgi fln bile yk 10 dk snra da baktm i ih yine yk

Ben bekleyeceğim canım geçen ay kan vermiştim ama bu ay sabredeceğim :)
Gecen ay bende de tum belirtiler vardi hatta gecikti ama tirt :)
Aklimda yokmus gibi davranmaya calisiyorum
Neyseki haftsonu geldi bir sekilde gecer zaman
Pztsi ye Allah kerim
Sali erken geb testinde cikar sanirim
Sabretmek lazm.en guzeli.
kanda simdi dusukte olsa bir deger ciksa sonra o deger artmasa daha kotu psikoloji.
Sabir..........

Aynı şeyleri yaşamışız canım bende baş dönmesi mide bulantısı olmuştu gecikmede olmuştu ama aynen tırttt :))))) bugün midem bulandı bu ay ilk defa eşim yine çok düşünüyorsun ondan dedi :) çalıştığım için zaman çabuk geçiyor bekleyip görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…