• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum 26 kasımda adet olmam gerekiyor ama inş. olmam ikinci bebeği düşünüyoruz hayırlısı hepimiz için..

inşallah Allah tamamına erdirsin :) de bat 20 kasım yazmışsınız test mi yaptınız nasıl kesinleşti??

Kan testi yaptirmistır muhtemelen
Evet, cmartesi idrar tahlilinde silik çizgi görünce p.tesi direk kan verdim. Değerim ikiyüz küsür çıktı :) P.tesi tekrar gitcem doktora kese için çağırdı sanırım :)

C
Canm bizimde öyle oldu sayılr. 2 ay önce adetm gecikince çok korktk ilk başta sonra hevese geldk , aslında çock sahibi olmak istediğimizi görmüş olduk. :KK49:
Canım senin hayırlı olsun kesinleşmiş ne güzel devamı gelir inşallah sağlıcakla bizde önce ikinciye hazır değiliz diye korktum sonra duşundukçe heveslendik olsun istiyoruz şimdi de

Evet, cmartesi idrar tahlilinde silik çizgi görünce p.tesi direk kan verdim. Değerim ikiyüz küsür çıktı :) P.tesi tekrar gitcem doktora kese için çağırdı sanırım :)
Hayirli olsun benim de bat 20 kasım bugun dayanamadim iş dönüşu test yaptım cooook cooook silik bir pembelik var gibiydi ama var da diyemem yok da diyemem 2-3 gun daha bekleyip bir daha test yapacağım

Hayirli olsun benim de bat 20 kasım bugun dayanamadim iş dönüşu test yaptım cooook cooook silik bir pembelik var gibiydi ama var da diyemem yok da diyemem 2-3 gun daha bekleyip bir daha test yapacağım
Bence kan testi yaptırsan çıkar ben 3 gün öncesinde yaptırdğm halde çıktı. :) ikinci çizgi genelde pek yanıltmazmış yani canım demem oki bekleme yaptırr :)

Benim ilk hamileliğimde de belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı hatta eşim ben göremiyorum demişti ertesi gün kan testinde çıkmıştı bence sende kan testi yaptır canım

Telefondan girip konu cevabinda alinti yaparken bazen saçmaliyor kizlar kusura bakmayin :)

Bat 21 Kasim geri cekilme yontemi ile korunduk bu ay ama tam yumurtlama gunum 14.gunde iliskiye
girdik. Suan bel agrim mide bulantim var ama psikolojik olma ihtinali yuksek. Ben de 21 Kasim i bekliyorum ama bir hafta gecmeden test yaptirmayacagim. Allah tum isteyenlere versin bir oglusum var 2011 kasim annesiydim yavas yavas ikinciyi dusunuyoruz bu ay belki de kaza yasamisizdir kimbilir:=)

Back