- 1 Kasım 2014
- 312
- 186
- 53
- 39
- Konu Sahibi ayse1234512
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinn.
hayırlı olsun canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım rabbim isteyen herkese nasip etsinn.
Merhaba bende 27 kasımı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallahBat 27 kasim
Daha coooooooook var
Insallah hamile kalabilirim
Hayirlisi Allahtan
Hakkimizda hayirlisiMerhaba bende 27 kasımı bekliyorum hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
benimde 25 kasım... 2.5 aydır korunmuyorum 2.bebek için uğraşıyoruzmerhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum 26 kasımda adet olmam gerekiyor ama inş. olmam ikinci bebeği düşünüyoruz hayırlısı hepimiz için..
benimde 25 kasım... 2.5 aydır korunmuyorum 2.bebek için uğraşıyoruz
inşallah Allah tamamına erdirsin :) de bat 20 kasım yazmışsınız test mi yaptınız nasıl kesinleşti??Ağustos annesi olacağım kesinlestii
Bizde ikinci bebiş istiyoruz geçen ay kaza olmuştu olur olmaz mı diye heveslendik bu ay korunmadık inşallah hayırlısı olurmerhaba hanımlar bende size katılmak istiyorum 26 kasımda adet olmam gerekiyor ama inş. olmam ikinci bebeği düşünüyoruz hayırlısı hepimiz için..
inşallah Allah tamamına erdirsin :) de bat 20 kasım yazmışsınız test mi yaptınız nasıl kesinleşti??
Evet, cmartesi idrar tahlilinde silik çizgi görünce p.tesi direk kan verdim. Değerim ikiyüz küsür çıktı :) P.tesi tekrar gitcem doktora kese için çağırdı sanırım :)Kan testi yaptirmistır muhtemelen
Canm bizimde öyle oldu sayılr. 2 ay önce adetm gecikince çok korktk ilk başta sonra hevese geldk , aslında çock sahibi olmak istediğimizi görmüş olduk.Bizde ikinci bebiş istiyoruz geçen ay kaza olmuştu olur olmaz mı diye heveslendik bu ay korunmadık inşallah hayırlısı olur
Canım senin hayırlı olsun kesinleşmiş ne güzel devamı gelir inşallah sağlıcakla bizde önce ikinciye hazır değiliz diye korktum sonra duşundukçe heveslendik olsun istiyoruz şimdi deCanm bizimde öyle oldu sayılr. 2 ay önce adetm gecikince çok korktk ilk başta sonra hevese geldk , aslında çock sahibi olmak istediğimizi görmüş olduk.
Hayirli olsun benim de bat 20 kasım bugun dayanamadim iş dönüşu test yaptım cooook cooook silik bir pembelik var gibiydi ama var da diyemem yok da diyemem 2-3 gun daha bekleyip bir daha test yapacağımEvet, cmartesi idrar tahlilinde silik çizgi görünce p.tesi direk kan verdim. Değerim ikiyüz küsür çıktı :) P.tesi tekrar gitcem doktora kese için çağırdı sanırım :)
Bence kan testi yaptırsan çıkar ben 3 gün öncesinde yaptırdğm halde çıktı. :) ikinci çizgi genelde pek yanıltmazmış yani canım demem oki bekleme yaptırr :)Hayirli olsun benim de bat 20 kasım bugun dayanamadim iş dönüşu test yaptım cooook cooook silik bir pembelik var gibiydi ama var da diyemem yok da diyemem 2-3 gun daha bekleyip bir daha test yapacağım
Benim ilk hamileliğimde de belirsiz ikinci çizgi çıkmıştı hatta eşim ben göremiyorum demişti ertesi gün kan testinde çıkmıştı bence sende kan testi yaptır canımHayirli olsun benim de bat 20 kasım bugun dayanamadim iş dönüşu test yaptım cooook cooook silik bir pembelik var gibiydi ama var da diyemem yok da diyemem 2-3 gun daha bekleyip bir daha test yapacağım
yanıltmazmış
Yarın firsat bulabilirsem yaptiracağim artık hayirlisi ne ise o olsunertesi