- 19 Kasım 2014
- 2
- 1
- 3
- 31
- Konu Sahibi ayse1234512
gunaydin hanimlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizde ikinci bebiş istiyoruz geçen ay kaza olmuştu olur olmaz mı diye heveslendik bu ay korunmadık inşallah hayırlısı olur
Canım merhaba benim doktorum değerler 10dan yüksek olduğunda hamilelikten şüphelenilir dedi. Ama bir daha kan ver değerin artmış mı diye bakalım gibi birşey demedi. 225 çıktı benim sonuç. Pazartesi tekrar gel dedi ama ne için dediğini sormayı akıl edemedim o heyecanla. Ve iyi dileklerin için teşekkürler :) Ablam mart 2012 annesi olmuştu o yüzden o bitmek bilmeyen heyecanların birçoğunu birlikte paylaştık. Tabi bu apayrı olacakkk :)merhaba kizlar benimde arkadasim bu topige gore olacagi icin ugrim dedim heycaniniz cook ii anliyorum cunku bu donemleri yasadim hcg degeri 1000 oldunda hamilesiniz kesin doktor bana oyle dedi tabi bu surede beklemeniz zor ben kan testi yaptirdimda 13.91.cikti yani daha bir iki gunluk doktor hemen sevinmeni soylemisti de h isebilir durum die 10 gun beklememi istedi 7 gun sonra.tekrar yaptirdimda 1001 cikti yani kesin hamile oldugum bayanlar o kan testinde yaptiginiz deger iki gunde bir iki kaati arttiyo die biliyorum ben heycan dolu yolculuga basladiniz 6 ve 8 haftalr arasi bebegin kalp atislarini duyma baslicaksiniz heycan hic bitmicek fark edeceksiniz bunuda.ogrenim bitti die birsey.olmuyo hep merakla bekliceniz biseler oluyor i ila 10 hafta arasi artik mininiz hareket edecek tabi hissetmiceksiniz ama ultrasyonda goreceksiniz sonra cinsiyet merakinizda baslicak sonra 18 ve 22 hafta aralari sabirsizlikla bekliceksiniz cunku hareketleri hissetme baslicaksiniz hic bitmeyen.heycan dolu haftalar Rabbim cocuklarimizi nurtopu gibi uzun omurlu saglikli bebekler nasip eder insallah
herlade birebir yasican Allah kucana nasip etsin bana 13.91 cikti bir iki gunluk dedi sonra lekelenmem oldu 1001 cikinca doktor kesin hamilesin dedi binden sonrasi bb iz kesin diyoruz dediCanım merhaba benim doktorum değerler 10dan yüksek olduğunda hamilelikten şüphelenilir dedi. Ama bir daha kan ver değerin artmış mı diye bakalım gibi birşey demedi. 225 çıktı benim sonuç. Pazartesi tekrar gel dedi ama ne için dediğini sormayı akıl edemedim o heyecanla. Ve iyi dileklerin için teşekkürler :) Ablam mart 2012 annesi olmuştu o yüzden o bitmek bilmeyen heyecanların birçoğunu birlikte paylaştık. Tabi bu apayrı olacakkk :)
Canım çok silik değil ki belli oluyor benim ilk gebeliğimde daha siliktihttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/silik-gebelik-testi.768479/page-8
kızlar suraya idrar testimin fotosunu koydum bir bakıp yorumlar mısınız? kan testine gidecek vakti bir türlü bulamadım
Kan testi yaptırmam gerekiyor.
Aynen bat bugünmüş yarın kan vermelisin :) Diğer konuda batı bilmediğim için tekrar yap demiştim ama ver gitsin iyi haberide ver bize inş hemen :)Kan testi yaptırmam gerekiyor.
Aynen bat bugünmüş yarın kan vermelisin :) Diğer konuda batı bilmediğim için tekrar yap demiştim ama ver gitsin iyi haberide ver bize inş hemen :)
Silikte olsa ikinci cizgi her zaman bebistir:=) hayirli olsun:=)
Kizlar beta hcg 62,04 cıkti yani hamileyim