- Emoji Skoru
- 240
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #7.921
Iyi akşamlar evhamlı&evhamsız tatlı hamişler
Evet canım ama ole daha bebis küçükken kalbi atmadi için kürtaj olan varmiss çocuk zehirlemesi surece beklenmeli benceOhaaaaaa diyorum o kurtaj diyen doktora. icimden saydiriyorum.
İnş canım :) sende hayırlı haberlerini alırsın bebisinBana da kalbini duyduktan uc hafta sonra gel demisti. Yarin gitcem. Ozlemle hasretle gecti uc haftam:) Yarin kavuscam allahin izniyle. Bir sorun olmadigi icin 1 ay sonrasina cagiriyorlar anormal birsey yok tedirgin olma hic.
Ben baktirmiyom arkadaş isteyen baktirsinAlttan neden bakılmazmış?
Hemde çok normladede duygusal bi insanim ama bi kc gündr haberleri izlerken bile ağlıyorum ; ((:)) herkeste belirtiler farkli oluyor canim mide bulantisi bende olmustu ama kuzenimde olmamisti. Cok normal senin belirtilerinde. Birde gergin olmussun anlasilan:)))))
Canım internetten decavit adlı vitaminle karşılaştırdım, bunda şaibe yokmuş. İçindeki vitamin ve mineraller gramına kadar aynı. Bende bu kadar huzursuz olacağıma decavit almaya karar verdim. Sonuçta bu tedavi edici bir ilaç değil sadece vitamin firmasının farklı olması sorun olmayacaktır. Böyle daha rahat hissedicem kendimi.Canim sen bilirsin ama kesinleşmiş bir konu ya aynı işlevi görecek başka bir ilaç varsa elevit zaruriyet olmaktan çıkar benim doktorum bana vinalac diye bir ilaç verdi hem folicasit hem birçok vitamin içeriyor ona bir bak istersen aynı mıdır bilemiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş bebislerimizi
Hemde çok normladede duygusal bi insanim ama bi kc gündr haberleri izlerken bile ağlıyorum ; ((
Canim kalp sesini duymus doktorun. Bundan sonra 2 li test var oda 11- 13. haftalar arasinda yapiliyor ondan o zaman cagirmiş. Bir dahaki 16. Hafta olur muhtemelen.12 haftalık olunca gel dedi bana
Hic bir fikrim yok canim. Ab2-7/ob altında 8.8cm/43 Hz yazio8cm kese boyu olabilir mi ???
Benim hiç doya doya yiyebildiğim bişey yok malesefay cnm yaa sn daha kötü durumdasn bnm de yiyebildiğim bikac sey var gayet ii yiyorm da bulantı gece gündüz gecmiyo gece uyanıyorm bnde
Adacayi yasakkkkkkAdaçayı yapıyorum şimdi sonrada zencefil li ihlamur yapayım. Teşekkür ederim
doğduğunda da devam ediyor merak etmeyin :) hatta katlanarak artyor ilk dönemler bebkler tabi birbirini tutmuyor ama çok huzursuz ve sıkıntılı olabiliyor öyle olunca ne oldu niye ağlıyor niye emmiyor emdi niye kustu vs. vs. emin olun oturup birlikte ağladığınız günler geliyorHamilelikten önce acaba hamilemiyim diye kendimizi dinliyorduk, şimdi hamileyiz acaba sıkıntı mı var diye dinliyoruz. Doğduğunda kendimizi dinlemeye vaktimiz olacak mı acaba :)
off off o kadar fena birşeyki ilk hamileliğimde de çok ağlamıştım ilk aylarda... olabildiğince moralinizi yüksek tutun...Hemde çok normladede duygusal bi insanim ama bi kc gündr haberleri izlerken bile ağlıyorum ; ((
Benim hiç doya doya yiyebildiğim bişey yok malesef
Mrb bayanlar bende duydum kalp atımını çok şükür
Bende oldu 2 defa ölüyordum gözümü acamadimKizlar selam bnde 7+3um pazartesi gttm dktra kalp atisini duyduk cok sukur bn bi kc gundur çok acikiyorum mide bulantısı da arada oluo hafif ve bugüne kadar hic cikaracak kadar olmadi normalmi bide szdede bas ağrısı oluomu bnde iku gündür çok şiddetli
Ona gitme baska yeree git bak bakalm bebisin nasil sonra yine gidersin ona12 haftalık olunca gel dedi bana
Evet benimkide elevit vermiyor.vinalac verdi banada ama ben hamile kalmadan once ona sormadan elevit ictim kafaya taktm simdi birsey olurmu ya:)Canim sen bilirsin ama kesinleşmiş bir konu ya aynı işlevi görecek başka bir ilaç varsa elevit zaruriyet olmaktan çıkar benim doktorum bana vinalac diye bir ilaç verdi hem folicasit hem birçok vitamin içeriyor ona bir bak istersen aynı mıdır bilemiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş bebislerimizi
Bulantı ve kusmaya dramamin ve premesisle Son verdim şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?