2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bana da kalbini duyduktan uc hafta sonra gel demisti. Yarin gitcem. Ozlemle hasretle gecti uc haftam:) Yarin kavuscam allahin izniyle. Bir sorun olmadigi icin 1 ay sonrasina cagiriyorlar anormal birsey yok tedirgin olma hic.
İnş canım :) sende hayırlı haberlerini alırsın bebisin

:)) herkeste belirtiler farkli oluyor canim mide bulantisi bende olmustu ama kuzenimde olmamisti. Cok normal senin belirtilerinde. Birde gergin olmussun anlasilan:)))))
Hemde çok normladede duygusal bi insanim ama bi kc gündr haberleri izlerken bile ağlıyorum ; ((

Canım internetten decavit adlı vitaminle karşılaştırdım, bunda şaibe yokmuş. İçindeki vitamin ve mineraller gramına kadar aynı. Bende bu kadar huzursuz olacağıma decavit almaya karar verdim. Sonuçta bu tedavi edici bir ilaç değil sadece vitamin firmasının farklı olması sorun olmayacaktır. Böyle daha rahat hissedicem kendimi.

Hemde çok normladede duygusal bi insanim ama bi kc gündr haberleri izlerken bile ağlıyorum ; ((

Izleme seni rahatsiz eden seyleri. kanal degistir ya da odayi degistir madem etkileniyosun. Ben de Bu hormonlar yuzunden ruhsal olarak cok fazla degisiklikler yasiyorum.

Hamilelikten önce acaba hamilemiyim diye kendimizi dinliyorduk, şimdi hamileyiz acaba sıkıntı mı var diye dinliyoruz. Doğduğunda kendimizi dinlemeye vaktimiz olacak mı acaba :)
doğduğunda da devam ediyor merak etmeyin :) hatta katlanarak artyor ilk dönemler bebkler tabi birbirini tutmuyor ama çok huzursuz ve sıkıntılı olabiliyor öyle olunca ne oldu niye ağlıyor niye emmiyor emdi niye kustu vs. vs. emin olun oturup birlikte ağladığınız günler geliyor

off off o kadar fena birşeyki ilk hamileliğimde de çok ağlamıştım ilk aylarda... olabildiğince moralinizi yüksek tutun...

Benim hiç doya doya yiyebildiğim bişey yok malesef

aynen üstelik ağzımda hiç tat yok umarım kızımda olduğundan daha çabuk atlatırım...

Mrb bayanlar bende duydum kalp atımını çok şükür

allah kucağımıza aldığımız günleride gösterecek inşallah :) hayırlı olsun

Bende oldu 2 defa ölüyordum gözümü acamadim

Evet benimkide elevit vermiyor.vinalac verdi banada ama ben hamile kalmadan once ona sormadan elevit ictim kafaya taktm simdi birsey olurmu ya:)

Bulantı ve kusmaya dramamin ve premesisle Son verdim şükür

Yaa gerçektenmi.. Bende serum hiç bi işe yaramadı dr mu verdi bu ilaçları bende sorayım druma.. Çok kötüyüm.. İkisini birmi kullanıyosun.. Tablet mi? şurup mu?çok sordum ama çok çok perişan haldeyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…