• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ben bu domuz meselesini doktoruma sordum, rahatlıkla kullanın, böyle bişey yok sağlık bakanlığı izinli dedi ama internette de dediğin gibi zaten bakanlık haberdar yazıyor. Aslında benimde çok kafam karıştı ama öksürük şuruplarında da alkol var ya da kullandığımız tüm ilaçları böyle araştıracak mıyız bilemedim. İlaç elimde daha içmedim :KK43:
Canim sen bilirsin ama kesinleşmiş bir konu ya aynı işlevi görecek başka bir ilaç varsa elevit zaruriyet olmaktan çıkar benim doktorum bana vinalac diye bir ilaç verdi hem folicasit hem birçok vitamin içeriyor ona bir bak istersen aynı mıdır bilemiyorum sağlıkla kucağımıza alalım inş bebislerimizi :-)

Adaçayının Zararları veya Yan Etkileri :

* Sürekli ve fazla miktarda kullanımdan kaçınılmalıdır.

* Düşük yapma olasılığını artıran bazı maddeler bulunduğundan dolayı hamileler kullanmamalıdır.

* Anne sütünün salgılanmasını azaltıcı özelliği bulunduğundan emziren kadınlar kullanmamalıdır.

* Bazı kişilerde kan basıncını yükseltebilir.

* Küçük çocuklara içirilmesi tavsiye edilmez.

* Konsantre adaçayı yağı içilmemelidir

Canım 2 hafta önce gittim kalp atışları için duyduk şükür.iki hafta sonra tekrar çağırdı bazı testler için aç gel dedi.iki hafta ömür gibi geçiyor valla.ben pimpirikliyim azıcık 12.haftaya 2 haftada bir gitmeyi düşünüyorum en azından kritik dönem geçene kadar.
Ya canım gecen cumartesi gittim kalbini dinledik sonra kan tahlili yaptı normal bir ay sonra dedi ama ben haftaya giderim belki bebisi görmeye:))))

Bitki caylari çok sık içilir se sorun olur diyor günde 2 fincan a kadar içilebilir diyor.aklinizda olsun sizin de

Ayyy ayni gün dogumumuz peki kalp atisini gördünüz mü benim doktor terminim gec henüz gidip de
görmek nasip olmadi
Canım ben 6 haftanın içinde gittim Dr kalbi atisi yok kürtaj dedi 2 sonra başka Dr gittim oda duymadı 10 sonra başkasına gittim çok şükür duydum

benimde doktorum vedat bey .onun için narlıdereden karşıyakaya gidiyorum çok memnunum.haftaya bu gun doğumum var.darısı sızlerin başına
Ayyy ayni gün dogumumuz peki kalp atisini gördünüz mü benim doktor terminim gec henüz gidip de
görmek nasip olmadi

Allah nasip ederse bizim de sizinle aynı gün olucak doğumumuz :)

Yok canım benmki bi ay sonra dedi oda uzun geliyor çok şükür düşük riskim falanda yok bilmiom

Bana da kalbini duyduktan uc hafta sonra gel demisti. Yarin gitcem. Ozlemle hasretle gecti uc haftam:) Yarin kavuscam allahin izniyle. Bir sorun olmadigi icin 1 ay sonrasina cagiriyorlar anormal birsey yok tedirgin olma hic.

Kizlar selam bnde 7+3um pazartesi gttm dktra kalp atisini duyduk cok sukur bn bi kc gundur çok acikiyorum mide bulantısı da arada oluo hafif ve bugüne kadar hic cikaracak kadar olmadi normalmi bide szdede bas ağrısı oluomu bnde iku gündür çok şiddetli

:)) herkeste belirtiler farkli oluyor canim mide bulantisi bende olmustu ama kuzenimde olmamisti. Cok normal senin belirtilerinde. Birde gergin olmussun anlasilan:)))))

Back