• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

tatlım elevit ile ilgili pek çok tartışma var eskiden domuz kullanılıyormuş sonra değiştirdiler diyorlar ama bilmiyorum. eğer dindar olarak bakıyorsan olaya bir araştır derim kullanmadan önce.
Ben de duydum birkaç sene önce çok tartışılmış sonra artık koymadiklarini duydum inşallah öyledir zira önemsiyorum

Kızlar 8 haftalık hamisim doktorun 1 ay sonra gel dedi ama bebesi merak ediyorum evhamm yapıyorum kendime daha erken mi gitsem acab ???
1 ay fazla gibi bencede, sen bakma onlara 15 gün sonra git, kovacak halleri yok ya..Yani ben öyle yapıyorum, 20 gün dedi banada, 15 gün sonra gideceğim :)

Ben de çekiniyorum bişeyler eksilir mi aramızdan diye ve malum uzun süre yapmayınca sinirleniyorlar falan :S ben kendi kendine yapmasına izin veriyorum. bu da içime farklı oturuyor ama ne biliyim :S
Yaa biraz mahrem mevzular bunlar ama madem hamileyiz bunları konuşmak normal:)
Ben düşündümde en azından tam bir ilişki olmasa bile yakınlaşmada kafi olur herhalde.. İlla her eşy tam olacak değil eksik takılırız napalım, bebeğim için evham yapacağıma, orta yol bulmuş oluruz..

Bende testi yaptığım gün hemen folbiol başlamıştım, bugüne kadar sadece onu içiyordum, dün kontrolüm vardı folbiol e 12. Haftaya kadar devam dedi, ek olarak elevit verdi.
Yalnız bu vitamin çok kilo yapıyor diyorlar, kalorili şeyleri biraz daha kısmamız gerekecek sanırım :) ben şimdiden 2,4 kilo almışım ama ayagımda kocaman kar çizmelerim vardı :))
Canim yanlış anlamazsan bu elevit hakkında içerisinde domuz katkısı olduğu söyleniyor ve sağlık bakanlığıda bunu onaylamış sanırım muadili bir ilaç yokmu acaba

Yaa biraz mahrem mevzular bunlar ama madem hamileyiz bunları konuşmak normal:)
Ben düşündümde en azından tam bir ilişki olmasa bile yakınlaşmada kafi olur herhalde.. İlla her eşy tam olacak değil eksik takılırız napalım, bebeğim için evham yapacağıma, orta yol bulmuş oluruz..
Iliskiye girmeyin demelerinin sebebi rahim kasilmasi:) yani biz oynasamioz bile birsey olur bnca zaman olmadi rahim kasilir falan diye

Canim yanlış anlamazsan bu elevit hakkında içerisinde domuz katkısı olduğu söyleniyor ve sağlık bakanlığıda bunu onaylamış sanırım muadili bir ilaç yokmu acaba
Ben bu domuz meselesini doktoruma sordum, rahatlıkla kullanın, böyle bişey yok sağlık bakanlığı izinli dedi ama internette de dediğin gibi zaten bakanlık haberdar yazıyor. Aslında benimde çok kafam karıştı ama öksürük şuruplarında da alkol var ya da kullandığımız tüm ilaçları böyle araştıracak mıyız bilemedim. İlaç elimde daha içmedim :(

Kizlar selam bnde 7+3um pazartesi gttm dktra kalp atisini duyduk cok sukur bn bi kc gundur çok acikiyorum mide bulantısı da arada oluo hafif ve bugüne kadar hic cikaracak kadar olmadi normalmi bide szdede bas ağrısı oluomu bnde iku gündür çok şiddetli

Zencefillllll :) + yarim limon suyu+ bal
Ustunu de sicak suyla tamamladin miiiii
Afiyet olsun
Yas zencefil bulursan daha iyi
Limonata gibi oluyor
Gecmis olsun canim
Adaçayı yapıyorum şimdi sonrada zencefil li ihlamur yapayım. Teşekkür ederim

Tatlım bu bebeğin boyuna göre belirleniyor doktorun söylediği. Benim de senin gibi oldu. Bir hafta 6+5 dedi tam 1 hafta sonra 8+1 dedi. Bebek yavaşça gelişecek 12 haftalık olduğunda sat ına uyum sağlayacaktır dedi. İçin rahat olsun kuzum.
İnşallah canım yaa ,senin yine bir hafta sonra çıkmış:) benim kendi doktorum 4,5. 5 diyelim dedi,aradan 10 gün geçti devlete gittim,5+3 dedi,adete göre 6+6....pazartesi gidicem tekrar,inşallah hem bebişi görür,hem kalbini duyarız

Canim bitki cayi hamilelikte zararli diye biliyorum arastir istersen

Hamilelikte bitki caylari dusuk riskleri dogurabiliyor bende oyle biliyorum. Ama ihlamur hafif yatistirici ozellikte oldugu icin sorun yapmaz.

Back