2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

senin daha yeni baslamis kizim bizim bedenimizi midemiz yonetiyor artik canim kisiden kisiye degisiyor. bazilarinin cok uzun suruyor ama genelde 12. hafta gibi bittigi yonunde bir inanç var :)))
Kusamamak insanı çok zorluyor ama bebişlerimiz için katlanıcaz artık kızım dedin bu arada kızın mı olacak ne :)

Bende kurudum bittim yarın dr à gitcem yine ... bu kez devlete gitcem özelini gördük birde devleti deneyelim öldüm bittim kurudum kusmaktan.derdime bi çare olur insallah

Mutlu olamıyorum
normalde çok pozitif bir insanım bu hamilelik beni çok değiştirdi kendimi mutsuz ve çok çirkin hissediyorum

Arkadaşlar bende Sedef hastalıgı var doktoruma sordum bebeğime geçmesinden korkuyorum Dr bi sorun olmayacagını bebeğe bi zararı olmadığını söylede aranızda benım durumumu yasayan Yada çevresinden bildiği var mı acaba

Bi de sezeryan okuyormus bu igneyi vuranlar bi sey dedi mi size dr

herkese günaydınlar kızlar. biz 5ten beri ayaktayız oğluşumun gene diş çıkarma ağrıları başladı ve biz yine nöbetlerdeyiz

canım benim annemde de var sedef hastalığı biz iki kız kardeşiz ikimizdede yok çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…