2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kullanmanın bi zararı olmuyor her halde dimi bu kan sulandırıcının...du bakalım şimdi 10 gün bi kullanayım gideyim de doktora neler olacak
görelim mevla neyler
neylerse güzel eyler

Kızlar çok midem bulanıyor ama kusamıyorum. Bulantıdan ne karnıma dokunabiliyorum ne de dik durabiliyorum. Haret etmek zulüm gibi. Ne olcak böyle, hiç kusamamki ben :(

Kızlar çok midem bulanıyor ama kusamıyorum. Bulantıdan ne karnıma dokunabiliyorum ne de dik durabiliyorum. Haret etmek zulüm gibi. Ne olcak böyle, hiç kusamamki ben :KK43:
bende aynıyım ömrüm boyunca kustuğumu hatırlamam ölüyorum bulantıdan basımı kaldıramıyorum bide öğürme var ama çıkaramıyorum :(

Benimde daha önce bir düşük olmuştu kalbi durmustu bebeğimin o yüzden kan pıhtılaşmasi olabilir ihtimali diye kullaniyoruz 7haftada beri kullaniyorum
Canım senin kalbi duran Bebeğin kendi mi düştü, alındı mı? Bi de bu gebeliğin ondan ne kadar sonra oldu?

kızımın kan grubu benimle aynı o yüzden bu gebeliğim ilkmiş gibi oluyormuş yine iğne vurulacağım
yok canım muayene etti iyice bir problem görmedi 12. haftada tekrar gideceğim

Hı anladim. Ben 7 ay önceki kaybimda kürtajda vurulmustum kan uyusmazligi ignesini. Bide oglumda dogumdan sonra vuryldum.

Ooo sıkıntı yaptığın zaman git o zaman, nasılsa devlette ki gibi azarlayamaz seni:)
Evet ondan sordum, öyle bir söylenti var ya, bulantı ve kalp atışı bağlantısı ne alakaysa..
Neyse yarın sevineceğin güzel haberlerle gelirsin inşallah..
Rabbim bütün bebeklere sağlık versin, annelerede:)
bende duydum o söylentiyi bulantım yok haftaya görecez inş kalp atışlarını ;)

İlk sanirım bebisin.bazı drlar ultrasonun zararlı öldüğünü söylüyor bazıları zararsız. Bana sorarsan ii bisi degil.abartma mak lazım. Kötü bişiler yoksa.allaha emanet et
Evet ilk Ağustos ta da boş gebelik yaşamıştım ondan korkuyorm sanırım on iki hafta geçene kadar rahat edemicem sanırım
Guzel seyler düşün :KK66:
yarın için bi doktordan randevu aldım eşime de bu son diye söz verdim bebişi göreyim artk kötü şeyler aklıma getirmicem

Back