2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kızlar
Kanaması olanlar var çok geçmiş olsun
Burada bazı arkadaşlarımızı çok stresli görüyorum ancak böyle yapmayın stres hem kendinize hem de bebeğinize zarar lütfen sakin olun Olayların tadını Çıkarın hamilelik çok özel ömrümüzde sadece bir veya birkaç kez yaşayacağız bu Duyguları strese girip de kendinize eziyet etmeyin Allah a havale edin o zaten en doğrusunu veriyor bizler için

Yaa bende de aynı çok fena gazım oluyo geceleri ćok huzursuz uyuyorum sabah sancıyla uyanıyorum. Sütü sıcak ve kahveli içiyorum. Daha az gaz yapıyo gibi hiç içmemekten iyidir.Ne zaman geçer bu durum bilmiyorum

Merhaba kızlar bende ağustos annesiyim benim midem gazdan dolayı bulanıyor. Midemde sürekli gaz var ne yaptıysam geçmedi 12.haftanın bitmesini dört gözle bekliyorum.

Evet canım haklısın. Vicks sürecem ayağımın altına öyle yatacam. O birşey yapmaz heralde.
Vicks icinde petrolumsu maddeler oldgu icin sakincali die okumustum.bi arastir istersen
Gerci bebeklerde de kullaniliyor

sağol canım devamı olmadı çok şükür rahim ağzında olmuş zaten bebek ve çevresinde sıkıntı yok şükür
Gecmis olsun
Siz biraz daha tecrubelisiniz canim.ilk hamileligi olanlar acaba bir caresi var midir ya da normal bir durum mu diye yaziyor bence bulanti ve kanamalari

canım yeni gördüm. geçmiş olsun
çok sağol canım
sağol canım
dediklerine de aynen katılıyorum

Sen nasılsın Eylül bulantıların vardı en son hala devam mı

Sen nasılsın Eylül bulantıların vardı en son hala devam mı
cOOOOOOOOOk fenaaaaaaa
En son zofran verdi dr
Iyi geldi.gecmiyor tabiki.ama dayanilir duzeyde tutuyor bulantiyi.bazen zorluyor ilaca ragmen.olacak o kadar diyorum napalim
Sen nasilsin?
Ay cok sevindim beni hatirladigina.tesekkur ederim.cok mutlu oldum :)
burda bazen okuyoruuuum okuyorum sanki herkes derdini yazip o 10dk.ligina bir iki cevap yazip cikiyormus gibi geliyor oylesine.uzuluyorum cok anlamsiz geliyor o zaman

Bizdede var cnm kan uyuşmazlığı

kızımın kan grubu benimle aynı o yüzden bu gebeliğim ilkmiş gibi oluyormuş yine iğne vurulacağım
yok canım muayene etti iyice bir problem görmedi 12. haftada tekrar gideceğim
Dr a soracaktim ben de unutmusum
Netten arastrdm karisik geldi.
Sadece bayanin negatif oldugu durumda mi uyusmazlik oluyor kizlar?
Benim esim negatif de

Bayanın negatif erkeğin pozitif ve bebeğinde pozitif olması durumunda oluşuyor. Anne pozitif baba negatif ise çocuk negatif olsa bile sorun olmuyor. yani sadece anne negatif bebek pozitif ise annenin kanı bebeği yabancı madde olarak algılayıp antikor üretiyor diğer durumlarda problem yok.Lütfen dikkat !!

canım yanlış bilgi vermişim özür dilerim bayanın negatif olduğu durummuş bu durumda sizde yok
Cok tesekkurler kizlar

ama benim geçmişimi hiç beğenmedi. bi de kendisi tüp bebeklerle ilgileniyormuş. kan sulandırıcı iğne verdi her gün vurcam kendime. aranızda bunu bilen uygulayan falan var mı
Bende 1.5 aydir kullaniorum canim clexane 0.6lik gobekten vuruorum her gun bi kere saglik ocaginda yaptirdim alistim simdi kendim yapiorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…