- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.334
- 298
- Konu Sahibi ayse1234512
-
- #6.901
Canim tup bebek oldugu ucin onlem aliyor doktorum su andae neden kullanıyorsun o zaman? ben de 10 gün kullancam sonra gel dedi ama devam ettircek bence öyle bi havası vardı. bi zararı yok mudur ki.
inş tekrar gebe olursun canım nasılsa hamile kalabiliyorsun allah korusun engelli falan olabilirdi gelişmemişse vardır bişeyGebelik oluşmuş ancak gelişmemiş bebeği mi alacaklar çok üzgünüm...
Simdilik 12.haftaya kadar dedi ama belli değil. .zararı yok sadece kan sulaniyo dikkat etmek gerek allah korusun kan durmaya bilirheh işte bana da ondan verdi sanırım ama ben zararı olur mu ki die de korktum. doğuma kadar kullancak mısın
Yok alındı kürtaj la ağustosta olmuştu 3 ay sonra olduCanım senin kalbi duran Bebeğin kendi mi düştü, alındı mı? Bi de bu gebeliğin ondan ne kadar sonra oldu?
sağol canım devamı olmadı çok şükür rahim ağzında olmuş zaten bebek ve çevresinde sıkıntı yok şükür
Yaa bende de aynı çok fena gazım oluyo geceleri ćok huzursuz uyuyorum sabah sancıyla uyanıyorum. Sütü sıcak ve kahveli içiyorum. Daha az gaz yapıyo gibi hiç içmemekten iyidir.Ne zaman geçer bu durum bilmiyorumBen yediklerimi sindiremiyorum,süt ve süt ürünlerini asla tüketemiyorum,gaz doluyum olup olmadık yerlerde geğirme tutuyor sürekli midm bulanıyo çıkarmamak için zor tutuyorum kendimikalsiyum alamadığım için dişlerm dökülck diye çok korkuyorum dr 3.aydan sonra gecer dedi ama doğuma kadar kusan ve -8 kiloyla giren birini duydum
Vicks icinde petrolumsu maddeler oldgu icin sakincali die okumustum.bi arastir istersenEvet canım haklısın. Vicks sürecem ayağımın altına öyle yatacam. O birşey yapmaz heralde.
Gecmis olsunsağol canım devamı olmadı çok şükür rahim ağzında olmuş zaten bebek ve çevresinde sıkıntı yok şükür
çok sağol canımcanım yeni gördüm. geçmiş olsun
sağol canımSlm kızlar
Kanaması olanlar var çok geçmiş olsun
Burada bazı arkadaşlarımızı çok stresli görüyorum ancak böyle yapmayın stres hem kendinize hem de bebeğinize zarar lütfen sakin olun Olayların tadını Çıkarın hamilelik çok özel ömrümüzde sadece bir veya birkaç kez yaşayacağız bu Duyguları strese girip de kendinize eziyet etmeyin Allah a havale edin o zaten en doğrusunu veriyor bizler için
Sen nasılsın Eylül bulantıların vardı en son hala devam mıVicks icinde petrolumsu maddeler oldgu icin sakincali die okumustum.bi arastir istersen
Gerci bebeklerde de kullaniliyor
Gecmis olsun
Siz biraz daha tecrubelisiniz canim.ilk hamileligi olanlar acaba bir caresi var midir ya da normal bir durum mu diye yaziyor bence bulanti ve kanamalari
cOOOOOOOOOk fenaaaaaaaSen nasılsın Eylül bulantıların vardı en son hala devam mı
Bizdede var cnm kan uyuşmazlığı
Dr a soracaktim ben de unutmusumkızımın kan grubu benimle aynı o yüzden bu gebeliğim ilkmiş gibi oluyormuş yine iğne vurulacağım
yok canım muayene etti iyice bir problem görmedi 12. haftada tekrar gideceğim
hayır canım birinizin negatif diğerinizin pozitif olması durumunda kadının şu diye değilDr a soracaktim ben de unutmusum
Netten arastrdm karisik geldi.
Sadece bayanin negatif oldugu durumda mi uyusmazlik oluyor kizlar?
Benim esim negatif de
Benim 0rh +hayır canım birinizin negatif diğerinizin pozitif olması durumunda kadının şu diye değil
canım yanlış bilgi vermişim özür dilerim bayanın negatif olduğu durummuş bu durumda sizde yokBenim 0rh +
Esimin 0rh-
Kan uyusmazligi var mi yani?
Bayanın negatif erkeğin pozitif ve bebeğinde pozitif olması durumunda oluşuyor. Anne pozitif baba negatif ise çocuk negatif olsa bile sorun olmuyor. yani sadece anne negatif bebek pozitif ise annenin kanı bebeği yabancı madde olarak algılayıp antikor üretiyor diğer durumlarda problem yok.Lütfen dikkat !!
Cok tesekkurler kizlarcanım yanlış bilgi vermişim özür dilerim bayanın negatif olduğu durummuş bu durumda sizde yok
Bende 1.5 aydir kullaniorum canim clexane 0.6lik gobekten vuruorum her gun bi kere saglik ocaginda yaptirdim alistim simdi kendim yapiorumama benim geçmişimi hiç beğenmedi. bi de kendisi tüp bebeklerle ilgileniyormuş. kan sulandırıcı iğne verdi her gün vurcam kendime. aranızda bunu bilen uygulayan falan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?