2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar merhaba,bişey soracağım arkadaşlar ya,2 gündür kasıklarımda ara ara sancı oluyor ama bu herzamankinden biraz farklı,hani koşarsınız da yanınıza bi ağrı girer yaa öyle bişey,yaşayan var mı böyle bişey,bide aşırı dolgunluk

Benim bulantim hiç gitmiyor agzimda acı su dolanıyor resmen günde iki defa filan istifa ediyorum

kizlar ben bebegimin kalp.atsini gordm ama o sesi duyamadm cihaz yoktu ama heran aklimda nasi iyimi die eminim hepimz oyleyiz napcm bilmiorm

kizlar ben bebegimin kalp.atsini gordm ama o sesi duyamadm cihaz yoktu ama heran aklimda nasi iyimi die eminim hepimz oyleyiz napcm bilmiorm
Bende bugün gördüm duymadım. Cihaz magduruyuz.iyidir emin ol.bizimkisi bir heves işte. Mümkünse dr degistır. Ben öyle yapcam.adam hiç bişe demedi çıkarken şunu yap söyle yap ne bilim şu zaman gel insan konuşur azıcık

I
benim geçmedi canım ya bir haftadır çok yoğun. geçecek inşallah. çok sevindim senin için. belki bizlerin de geçer :) umut oldun bana
Ins cnm bende senin gibi geçmez saniyodum
Geçiyo yani inş seninde geçer cnmmm
bişey olmaz canım. brn sürekli hapşuruyorum bu aralar. içini ferah tut
Bende de aynı durum oluyo cnm hapşirinca acıyo

Sagilasin canim iyi olsunlar da raziyim kullanmaya.benim kizim da 10 mart dogumlu.insallah sorunsuz rahat bir dogumla saglikla kavusursun kizina.allah yardimcin olsun benimki de cok hareketli kucaga almiyorum ama.
ewt duydum cnm bnmki sıkmak diil de birden hapşırınca kasıklarıma bıçak battı resmen cok korktum
Korkma canim benimde ikiz cift tarafli oluyordu bende bu aralar daha rahatim
gozunaydin hayirli olsun.gormussun ya iyi insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…