• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Sagolasin canim ayy cok bunaldim evet yok cok sukur ama bu sefer de dr gormedimi acaba diyorum iyice paranoyak oldum yukarda arkadasin dedigi gibi hep kotu seyler geliyor aklima allah korusun bebeklerimizi.bu haftalar nasil gececek
Rahat ol. Dua et stres yapma minnaklar hisseder annesi. Her hamilelik bir değil. Crinon jel kahverengi olarak gelir. Kırmızı kan olmadıkça korkma

Duyduk canım çok şükür sen duydun mu yolundadır merak etme midesi hiç bulanmayan birçok kişi var
Ben perşembe günü gideceğim doktora, inşallah o zaman duyarım. Keseyi 5+0 da görmüştük, kesenin büyük olduğunu erken döllenme olabileceğini söylemişti.

Günaydın kızlar..
1 buçuk kilo almışım, mutlu oldum :KK73::KK73:
Çünkü ben 43 kiloydum!
Ama anlamadım mide bulantısından bir şey yiyemiyorum, ee bebek de çok minik daha neyin kilosu ki bu :KK64:
gozun aydin o zaman :KK66: boyun kac canim. metabolizma yavasladigi ve degistigi icin gebelikte cok kolay kilo aliniyor.

Sekam kizlar hayirli kandiller bol duali bi gun olsun ins. Ben de bir bucuk kilo almisim ama ben sevindim cunku zaten 45 kiloyum kilo alamama problemim va r birde ilk dogumumda on alti kilo almistim ama pek kalmamisti hedefim 53 falan kalmak dogumdan sonra
gozun aydin. ben hamileykende cok kilo alamiyanlardanim. oglumda 48 ile baslayip 56 ile dogum yapmistim. simdi yine 48 kiloyum bakalim kac kg ile biticek. :KK64: ben cok kiloda almak istemiyorum ama dogum kolay oluyor :KK53:

gozun aydin o zaman :KK66: boyun kac canim. metabolizma yavasladigi ve degistigi icin gebelikte cok kolay kilo aliniyor.
Boy 1.55 Haklısın tabii.. inşallah zayıflamayım da daha da.. Hayırlı ve sağlıklı doğumlarımız- bebişlerimiz olsun inşalaaaaahhh...

Kızlar dr dan çıktım az önce 8+1 deyiz.ama kalp atisini duymadık. Bu cihaz sadece gosteriyor ses yok dedi :( ama bebek büyüyor bi sorun yok dedi ben duymak istiyorum ama yaa ne biçim özel hastane gitmicem bidaha ..
ilk gidişim değil ikizlerim 8. Haftada ogrenmistik ikinci keseyi 8.haftada görmüştük aynı süprizi yasanattan korktum.neyseki tek :)

Kızlar dr dan çıktım az önce 8+1 deyiz.ama kalp atisini duymadık. Bu cihaz sadece gosteriyor ses yok dedi :KK43: ama bebek büyüyor bi sorun yok dedi ben duymak istiyorum ama yaa ne biçim özel hastane gitmicem bidaha ..
ilk gidişim değil ikizlerim 8. Haftada ogrenmistik ikinci keseyi 8.haftada görmüştük aynı süprizi yasanattan korktum.neyseki tek :)
Şehir neresi, hangi hastane

Kızlar dr dan çıktım az önce 8+1 deyiz.ama kalp atisini duymadık. Bu cihaz sadece gosteriyor ses yok dedi :KK43: ama bebek büyüyor bi sorun yok dedi ben duymak istiyorum ama yaa ne biçim özel hastane gitmicem bidaha ..
Canim sen 8. haftada erken ogrenmisin. benim eltim abd de yasiyor onlar 12. haftada ogrendiler ikiz bebekleri olacagini.
bu aletler cokta saglikli degil canim o yuzden cok takilma sesini duymamaya .

Rahat ol. Dua et stres yapma minnaklar hisseder annesi. Her hamilelik bir değil. Crinon jel kahverengi olarak gelir. Kırmızı kan olmadıkça korkma
Ruveydam canim benim,mesajlarini gorunce cok sevdigim bir dostumu uzun bi aradan sonra tekrar gormus gibi seviniyorum cok tesekkurler destegin icin.canim cok azi acik pembe dun de kahve noktalar vardi cogu acik sari.tiksindim bunlari anlatmaktan kusura bakmayin ama kotu renkli akinti kanama vs.yok cok sukur senin dogum ne zaman canim?abdullahi ve seni opuyorum
hadi gozunaydin darisi bizlere insallah gormussun ya duymak sart degil bebegin de iyiymis masallah

Ruveydam canim benim,mesajlarini gorunce cok sevdigim bir dostumu uzun bi aradan sonra tekrar gormus gibi seviniyorum cok tesekkurler destegin icin.canim cok azi acik pembe dun de kahve noktalar vardi cogu acik sari.tiksindim bunlari anlatmaktan kusura bakmayin ama kotu renkli akinti kanama vs.yok cok sukur senin dogum ne zaman canim?abdullahi ve seni opuyorum

hadi gozunaydin darisi bizlere insallah gormussun ya duymak sart degil bebegin de iyiymis masallah
Korkma inşallah bebeklerin nasibinde vardır. ALLAH SANA VERMEYI DILEMISTIR hep böyle düşün. Böyle dua et. 12. Haftadan sonra birakiyorsun bu jelide senin ikiz 17 ye kadar kullanabilirsin. Sağlık olsun. Benim doğum sata göre 16 Mart ama dr 7 yada 8 Mart gibi alırız dedi. Inşallah gününü doldurur. Oğlum hep kucak ta hiç dikkat edemiyorum

Bende ilk defa 8 hafta 5 günlükken gittim yani bu Çarşamba banada sadece gösterdi dinletmedi ekranda pıt pıt atıyordu bende çok duymak isterdim bir dahaki sefere söyliycem dinletsin.

Kızlar benim ikinci kesem boştu sizce içinde bebek olurmu 9 haftalık olcaz ama bi fikriniz var mı yada başına gelen doktor net bişey söylemedi tekrar bakacak cuma günü

Kız mrb benim mide yanmalarim falan geçti çok şükür
ayağa kalkiyorum dışarı falan çıkıyorum
Benimle yakin olan arkadaşlar siz Nasılsıniz nasıl gidiyo
benim geçmedi canım ya bir haftadır çok yoğun. geçecek inşallah. çok sevindim senin için. belki bizlerin de geçer :) umut oldun bana

kızlarrr hapşırırken kasıklarm çok fena oldu battı ağrıdı çok korktum bişi olmz dimi

Back